Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(gadik @ 2010 04 21, 09:34)

Nia jie siuncia uz ~5 lt.
Atsakyti
Dėkui, merginos, už nuorodėles aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena.Esu visai žalia šiame reikale.... blush2.gif Nusipirkau krikštadėžei dekupažinio popieriaus(Stamperia firmos),bei ryžinio porieriaus. Bet tas d.popierius toks storas atrodo doh.gif Ar jis suplonėja pamirkius ,ar tiesiog daug sluoksnių lako ir nebesimatys,kad priklijuotas motyvas g.gif
Tiesa,mano ryžinis popierius toks labai švelniai rožinis(vos matomas tas atspalvis),tai dėžutę dažyti baltai ar įmaišyti lašelį raudono pigmento? blush2.gif
Atsiprašau už kvailus klausimus,bet tiek jų iškyla pradžioje... doh.gif
Atsakyti
laba diena, tikrai toks klausimas jau cia buvo bet kol kas neturiu laiko skaityt visa tema, kaip tik begu i parduotuve dabar. sakykit, kuo galima nuvalyti aliejiniu dazu likucius? turiu omeny, kai paryskini itrukimus (dvikomp. sendinimo budas).?
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snoopy_b: 21 balandžio 2010 - 11:21
As tai pirkau spec.priemone nuvalymui, tokia kaip vazelinas.

O savim visai nusivyliau, na nesiseka išgauti tų įtrūkimu ir viskas.Gal antra karta tepant negalima daug makaluoti, o reikia vienu potėpiu nudažyti.Nes aš tai per tą pačia vietą kelis kartus pamakaluoju.Nenurimsiu, kol neišmoksiu.O jei dar su Jūsų patarimais tai kada nors pavyks tikrai.

Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 21, 09:44)
Nia jie siuncia uz ~5 lt.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 21, 13:46)
O savim visai nusivyliau, na nesiseka išgauti tų įtrūkimu ir viskas.Gal antra karta tepant negalima daug makaluoti, o reikia vienu potėpiu nudažyti.Nes aš tai per tą pačia vietą kelis kartus pamakaluoju.Nenurimsiu, kol neišmoksiu.O jei dar su Jūsų patarimais tai kada nors pavyks tikrai.

Stenkis sluoksnius deti lygiais potepiais vienu sluoksniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms labutis. Mergaiters, kur galiu paziureti apie tai, kaip dekupazas daromas su paveiksleliais, spausdintais su printeriu. Domina visa tehnologija. Nes dariaus pati kiek radau info taip: popierius sumustiniams, rasalinis printeris. Atspausdinau paveiksliuka, papurskiau plauku laku, po laiko klijavau su lipalu. Pirmas darbar liktais ir nieko o antrame buvo su nuotrauka, tai kai tepiau klijais, dazai pradejo lietis verysad.gif nors irgi buvau gausiai su plauku laku uzpurks... Ziuriu daug kas daro ne su servetelem ir deko. p., kaip jums taip graziai ir riskiai iseina? Ar dar su photosopu gal pries tai koreguojat?
Aciu, lauksiu pagalbos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2010 04 21, 15:40)
Visoms labutis. Mergaiters, kur galiu paziureti apie tai, kaip dekupazas daromas su paveiksleliais, spausdintais su printeriu. Domina visa tehnologija. Nes dariaus pati kiek radau info taip: popierius sumustiniams, rasalinis printeris. Atspausdinau paveiksliuka, papurskiau plauku laku, po laiko klijavau su lipalu. Pirmas darbar liktais ir nieko o antrame buvo su nuotrauka, tai kai tepiau klijais, dazai pradejo lietis verysad.gif nors irgi buvau gausiai su plauku laku uzpurks... Ziuriu daug kas daro ne su servetelem ir deko. p., kaip jums taip graziai ir riskiai iseina? Ar dar su photosopu gal pries tai koreguojat?
Aciu, lauksiu pagalbos drinks_cheers.gif

Viska teisingai darei, tik ne plauku lako reikejo, o purskiamo sintetinio lako mirksiukas.gif Plauku lakas nuo dregmes pasileidzia, tad tokiem darbam netinkamas.
Atsakyti
o gal vaitspiritu nuvalyti galima?
Atsakyti
sveikutes,
o as pasimetus esu biggrin.gif
darau padekliukus po puodukais, nudaziau susendinau, ir mastau ant kurios puses geriau paveiksliukus det? zadu klijuot naslaites
user posted imageuser posted image
Patarkit ka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 21, 13:46)

O kaip ta priemone atrodo?
Atsakyti