Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(rimute7 @ 2010 04 20, 10:09)
Merginos, mestelkit PERFETTO priemonių nuorodėlę 4u.gif. Konkrečiai sendinimo priemonės domina

Čia jų internetinė prekyba
Atsakyti
Ačiu, bandysiu tada kita darbeli plonai tepti.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 04 20, 10:09)
Merginos, mestelkit PERFETTO priemonių nuorodėlę 4u.gif. Konkrečiai sendinimo priemonės domina

PERFETTO yra dar ir shtai CIA 4u.gif jie Vilniuje, bet siuncia ir i visus kitus miestus geromis kainomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 20 balandžio 2010 - 20:18
Sveiki,
norejau paklausti, kokios pirmiausios, t.y. butiniausios prekes (irankius) reikia isigyti, norint pradeti dekupaza wink.gif)
tiek paskaiciau, tiek perziurejau, grazu, thumbup.gif noriu ir pati daba sau pabandyti koki grozi padaryti... ir tuo paciu, gal patartumet, kur geriau pirkti?!
nes pvz buvau vienoj parduotuvej (klaipedoj), tai man virs 100lt priskaiciavo (cia buvo su nedidele dezute medine iskaiciuota). bet vat nezinau, ar tikrai tiek visko reikia, norint dekupazupoti tokiai kaip as, pradedancioji!?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 04 20, 21:34)
Sveiki,
norejau paklausti, kokios pirmiausios, t.y. butiniausios prekes (irankius) reikia isigyti, norint pradeti dekupaza wink.gif)
tiek paskaiciau, tiek perziurejau, grazu,  thumbup.gif noriu ir pati daba sau pabandyti koki grozi padaryti... ir tuo paciu, gal patartumet, kur geriau pirkti?!
nes pvz buvau vienoj parduotuvej (klaipedoj), tai man virs 100lt priskaiciavo (cia buvo su nedidele dezute medine iskaiciuota). bet vat nezinau, ar tikrai tiek visko reikia, norint dekupazupoti tokiai kaip as, pradedancioji!?
aciu  4u.gif

Aš jums galiu rytoi į asmeninę žinutę parašyti, dabar labai laiko neturiu. Taip, dekupažas labai brangus, aš neseniai buvau mokėjau 150 lt, prekės labai brangios. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
tiek paskaiciau, tiek perziurejau, grazu,  thumbup.gif noriu ir pati daba sau pabandyti koki grozi padaryti... ir tuo paciu, gal patartumet, kur geriau pirkti?!
aciu  4u.gif

Manau, kad visai nebūtina pradedančiajai pirkti visas brangias priemones iš karto. Aš taip pat pradedančioji. Nuvykau į ūkinių prekių parduotuvę, nusipirkau 1l baltų akrilinių dažų, dviejų spalvų pigmentus, akrilinį laką, teptukų lipalo buteliuką. Prekybcentry radau visai neblogų servetėlių. Už viską sumokėjau apie 35 lt. Sandėliuke susiradau senus molinius vazonėlius, butelį nuo vyno ir kibau į darbą. Pabandžiau- ne viskas gerai sekėsi- raukšlėjosi servetėlė, matėsi teptuko potėpiai. Kitas darbas pasisekė geriau. Bet svarbiausia- pajutau , kas tai per darbas be didelių išlaidų. Kai šiek tiek pramokau, užsisakiau sendinimo priemonių, specialių klijų ir kt. Dabar laukiu siuntinuko...
Taip, kad ir Tau patariu pradžioje pasimokyti pigesnėmis priemonėmis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astava @ 2010 04 20, 23:07)
Manau, kad visai nebūtina pradedančiajai pirkti visas brangias priemones iš karto. Aš taip pat pradedančioji. Nuvykau į ūkinių prekių parduotuvę, nusipirkau 1l  baltų akrilinių dažų, dviejų spalvų pigmentus, akrilinį laką, teptukų lipalo buteliuką. Prekybcentry radau visai neblogų servetėlių. Už viską sumokėjau apie 35 lt. Sandėliuke susiradau senus molinius vazonėlius, butelį nuo vyno ir kibau į darbą. Pabandžiau- ne viskas gerai sekėsi- raukšlėjosi servetėlė, matėsi teptuko potėpiai. Kitas darbas pasisekė geriau. Bet svarbiausia- pajutau , kas tai per darbas be didelių išlaidų.  Kai šiek tiek pramokau, užsisakiau sendinimo priemonių, specialių klijų ir kt. Dabar laukiu siuntinuko...
Taip, kad ir Tau patariu pradžioje pasimokyti pigesnėmis priemonėmis smile.gif  smile.gif

Oho, aš irgi tik pradedenčioji, bet mokėjau labai daug doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
aciu  4u.gif

Ish esmes, pradziai galima ir nepirkti litrais, galima geromis kainomis rasti spec prekytes dekupzui nedideliais kiekiais. Pvz.:
120ml baltu dazu (~7,5lt);
120ml sodrios spalvos dazu (~7,5lt);
2 skirtingi teptukai (~3lt+~4lt);
klijai 120ml (~8,0lt);
apsauginis lakas (~11,00lt);
kelios skirtingos grazios serveteles (~2lt);
= ~ iki 40lt
galima dar ir sendintojus isigyti (dvikomponenciais lengviau dirbti) jie kainuoja ~28lt 2x120ml.
medinukai taip pat dabar nebrangus, galima dailia funkcionalia dezute isigyti uz ~10lt.
o kaip pradziai - galima ir padekliukus puodeliams, jie isvis pigus wink.gif ir juos labai nesunku dekoruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astava @ 2010 04 20, 23:07)
Manau, kad visai nebūtina pradedančiajai pirkti visas brangias priemones iš karto. Aš taip pat pradedančioji. Nuvykau į ūkinių prekių parduotuvę, nusipirkau 1l  baltų akrilinių dažų, dviejų spalvų pigmentus, akrilinį laką, teptukų lipalo buteliuką. Prekybcentry radau visai neblogų servetėlių. Už viską sumokėjau apie 35 lt. Sandėliuke susiradau senus molinius vazonėlius, butelį nuo vyno ir kibau į darbą. Pabandžiau- ne viskas gerai sekėsi- raukšlėjosi servetėlė, matėsi teptuko potėpiai. Kitas darbas pasisekė geriau. Bet svarbiausia- pajutau , kas tai per darbas be didelių išlaidų.  Kai šiek tiek pramokau, užsisakiau sendinimo priemonių, specialių klijų ir kt. Dabar laukiu siuntinuko...
Taip, kad ir Tau patariu pradžioje pasimokyti pigesnėmis priemonėmis smile.gif  smile.gif

manau,kad geriausia dirbti su tam skirtomis priemonemis..visai kita darbo kokybe... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 20, 23:40)
Ish esmes, pradziai galima ir nepirkti litrais, galima geromis kainomis rasti spec prekytes dekupzui nedideliais kiekiais. Pvz.:
120ml baltu dazu (~7,5lt);
120ml sodrios spalvos dazu (~7,5lt);
2 skirtingi teptukai (~3lt+~4lt);
klijai 120ml (~8,0lt);
apsauginis lakas (~11,00lt);
kelios skirtingos grazios serveteles (~2lt);
= ~ iki 40lt
galima dar ir sendintojus isigyti (dvikomponenciais lengviau dirbti) jie kainuoja ~28lt 2x120ml.
medinukai taip pat dabar nebrangus, galima dailia funkcionalia dezute isigyti uz ~10lt.
o kaip pradziai - galima ir padekliukus puodeliams, jie isvis pigus wink.gif ir juos labai nesunku dekoruoti  4u.gif

drinks_cheers.gif
tikrai geriau pradziai nusipirkti mezesnius kiekius,bet dekupazui skirtu priemoniu ir pajaust tikra darbo malonuma ir dziaugtis rezultatais 4u.gif
Atsakyti
labai aciu visom uz atsakimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o del pirkimo - kur geriau?! nes radau daug puslapiu internete, e-parduotuviu.... gal kokia geresne zinot?
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 04 21, 09:17)
labai aciu visom uz atsakimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o del pirkimo - kur geriau?! nes radau daug puslapiu internete, e-parduotuviu.... gal kokia geresne zinot?
aciu  blush2.gif

Paziurekite JDeco.eu ten ir kainos geros ir prekes kokybiskos 4u.gif ir siuncia uz nebrangiai jeigu ne Vilniuje mirksiukas.gif
O jus is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 21, 09:31)
Paziurekite JDeco.eu ten ir kainos geros ir prekes kokybiskos  4u.gif ir siuncia uz nebrangiai jeigu ne Vilniuje  mirksiukas.gif
O jus is kokio miesto?

klaipeda
Atsakyti