Labai prašau pagalbos!!! Padariau dėžutę su langeliu ant dangtelio ir sugadinau Pažiūrėkit
Ant langelio buvau užklijavus popierinę juostelę kad ji apsaugoti, o kai nuplėšiau, tai liko juostelės žymės. Bandžiau visaip nuvalyti, tai dar blogiau . Ką man dabar patartumėt daryti?
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 19, 18:56)
Labai prašau pagalbos!!! Padariau dėžutę su langeliu ant dangtelio ir sugadinau Pažiūrėkit
Ant langelio buvau užklijavus popierinę juostelę kad ji apsaugoti, o kai nuplėšiau, tai liko juostelės žymės. Bandžiau visaip nuvalyti, tai dar blogiau . Ką man dabar patartumėt daryti?
pabandyk acetonu, spiritu arba shiltu atstu!
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 19, 19:24)
pabandyk acetonu, spiritu arba shiltu atstu!
Acetonu, spiritu ir šaltu actu bandžiau, dabar dar bandysiu šiltu actu. Dėkui
Sveikos merginos
Noriu paklausti - ar norint dekupažuoti vazonėlį gėlei reikia jį guntuoti ar ne?
Noriu paklausti - ar norint dekupažuoti vazonėlį gėlei reikia jį guntuoti ar ne?
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 19, 20:37)
Sveikos merginos
Mano nuomone reikia gruntuoti visus dekoruojamus pavirsius, jeigu norima kad jie ilgiau tarnautu bet jeigu jus tiesiai i vazona planuojate sodinti gele, tuomet gerai butu ji dar ir aplakuoti is vidaus
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 19, 18:56)
jeigu liko tik pats lipnumas nuo juostelės, tai gali pabandyti valyti ausų krapštuku pamirkytu aliejuje. Nuplėšus kainas ar lipdukus, tas lipnus murzinumas aliejumi nusivalo, ne taip kad iš karto, bet po truputį trinant nusivalo.
QUOTE(lukasta @ 2010 04 20, 00:00)
jeigu liko tik pats lipnumas nuo juostelės, tai gali pabandyti valyti ausų krapštuku pamirkytu aliejuje. Nuplėšus kainas ar lipdukus, tas lipnus murzinumas aliejumi nusivalo, ne taip kad iš karto, bet po truputį trinant nusivalo.
Taip liko tik lipnumas, bet tokia kaip guma, jei valydamas paspaudi tai ne valosi o terliojasi taip lipniai. Nu dar taip niekada nėra buvę. Tai dar bandysiu su aliejumi, nes dar niekas nepadėjo to š... nuvalyti
o man nesiseka su dvikomponenčiais lakais išgauti smulkaus sutrukinėjimo.Noriu dekupažuoti sagei medinuką, bet nesuskildineja taip smulkiai kaip visoms nors tu ka.Kaip reikia I žingsnį tepti, plonai ar storai, ir kaip su II žingsniu?
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 20, 06:47)
Taip liko tik lipnumas, bet tokia kaip guma, jei valydamas paspaudi tai ne valosi o terliojasi taip lipniai. Nu dar taip niekada nėra buvę. Tai dar bandysiu su aliejumi, nes dar niekas nepadėjo to š... nuvalyti
Labutis. Kai nulupu nuo stiklainiukų lipdukus ( irgi tokia lipnia "guma" priklijuoti būna), tai puikiai nusivalo su šveičiamuoju pieneliu ir kempinėle. Dar gali indų ploviklio kartu užlašinti.
QUOTE(Vyna @ 2010 04 20, 08:10)
o man nesiseka su dvikomponenčiais lakais išgauti smulkaus sutrukinėjimo.Noriu dekupažuoti sagei medinuką, bet nesuskildineja taip smulkiai kaip visoms nors tu ka.Kaip reikia I žingsnį tepti, plonai ar storai, ir kaip su II žingsniu?
Kuo skystesnis lakas ir plonesnis jo sluoksnis, tuo smulkiau skyla is savo patirties zinau
QUOTE(Vyna @ 2010 04 20, 08:10)
pabandykit 1 ir 2 zingsnius tepti plonai..turetu suskilinet smulkiai...
Merginos, mestelkit PERFETTO priemonių nuorodėlę . Konkrečiai sendinimo priemonės domina