Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

help.gif help.gif help.gif Labai prašau pagalbos!!! Padariau dėžutę su langeliu ant dangtelio ir sugadinau bash.gif bash.gif Pažiūrėkit user posted image
Ant langelio buvau užklijavus popierinę juostelę kad ji apsaugoti, o kai nuplėšiau, tai liko juostelės žymės. Bandžiau visaip nuvalyti, tai dar blogiau verysad.gif . Ką man dabar patartumėt daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 19, 18:56)
help.gif  help.gif  help.gif Labai prašau pagalbos!!! Padariau dėžutę su langeliu ant dangtelio ir sugadinau  bash.gif  bash.gif Pažiūrėkit user posted image
Ant langelio buvau užklijavus popierinę juostelę kad ji apsaugoti, o kai nuplėšiau, tai liko juostelės žymės. Bandžiau visaip nuvalyti, tai dar blogiau  verysad.gif . Ką man dabar patartumėt daryti? g.gif

pabandyk acetonu, spiritu arba shiltu atstu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 19, 19:24)
pabandyk acetonu, spiritu arba shiltu atstu!  4u.gif

Acetonu, spiritu ir šaltu actu bandžiau, dabar dar bandysiu šiltu actu. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu paklausti - ar norint dekupažuoti vazonėlį gėlei reikia jį guntuoti ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 19, 20:37)
Sveikos merginos 4u.gif 
Noriu paklausti - ar norint dekupažuoti vazonėlį gėlei reikia jį guntuoti ar ne?  smile.gif

Mano nuomone reikia gruntuoti visus dekoruojamus pavirsius, jeigu norima kad jie ilgiau tarnautu 4u.gif bet jeigu jus tiesiai i vazona planuojate sodinti gele, tuomet gerai butu ji dar ir aplakuoti is vidaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 19 balandžio 2010 - 21:02
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 19, 18:56)
help.gif  help.gif  help.gif Labai prašau pagalbos!!! Padariau dėžutę su langeliu ant dangtelio ir sugadinau  bash.gif  bash.gif Pažiūrėkit
Ant langelio buvau užklijavus popierinę juostelę kad ji apsaugoti, o kai nuplėšiau, tai liko juostelės žymės. Bandžiau visaip nuvalyti, tai dar blogiau  verysad.gif . Ką man dabar patartumėt daryti? g.gif

jeigu liko tik pats lipnumas nuo juostelės, tai gali pabandyti valyti ausų krapštuku pamirkytu aliejuje. Nuplėšus kainas ar lipdukus, tas lipnus murzinumas aliejumi nusivalo, ne taip kad iš karto, bet po truputį trinant nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 04 20, 00:00)
jeigu liko tik pats lipnumas nuo juostelės, tai gali pabandyti valyti ausų krapštuku  pamirkytu aliejuje. Nuplėšus kainas ar lipdukus, tas lipnus murzinumas aliejumi nusivalo, ne taip kad iš karto, bet po truputį trinant nusivalo.

Taip liko tik lipnumas, bet tokia kaip guma, jei valydamas paspaudi tai ne valosi o terliojasi taip lipniai. Nu dar taip niekada nėra buvę. Tai dar bandysiu su aliejumi, nes dar niekas nepadėjo to š... nuvalyti cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
o man nesiseka su dvikomponenčiais lakais išgauti smulkaus sutrukinėjimo.Noriu dekupažuoti sagei medinuką, bet nesuskildineja taip smulkiai kaip visoms nors tu ka.Kaip reikia I žingsnį tepti, plonai ar storai, ir kaip su II žingsniu?
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2010 04 20, 06:47)
Taip liko tik lipnumas, bet tokia kaip guma, jei valydamas paspaudi tai ne valosi o terliojasi taip lipniai. Nu dar taip niekada nėra buvę. Tai dar bandysiu su aliejumi, nes dar niekas nepadėjo to š... nuvalyti  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Labutis. Kai nulupu nuo stiklainiukų lipdukus ( irgi tokia lipnia "guma" priklijuoti būna), tai puikiai nusivalo su šveičiamuoju pieneliu ir kempinėle. Dar gali indų ploviklio kartu užlašinti.
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 20, 08:10)
o man nesiseka su dvikomponenčiais lakais išgauti smulkaus sutrukinėjimo.Noriu dekupažuoti sagei medinuką, bet nesuskildineja taip smulkiai kaip visoms nors tu ka.Kaip reikia I žingsnį tepti, plonai ar storai, ir kaip su II žingsniu?

Kuo skystesnis lakas ir plonesnis jo sluoksnis, tuo smulkiau skyla 4u.gif is savo patirties zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 20, 08:10)

pabandykit 1 ir 2 zingsnius tepti plonai..turetu suskilinet smulkiai... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, mestelkit PERFETTO priemonių nuorodėlę 4u.gif. Konkrečiai sendinimo priemonės domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 20 balandžio 2010 - 09:10