Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 13, 15:39)
Jeigu būsite prie ermitažo kasų, arba įėjimo kur vežimėliai stovi, tai priekyje. Einate ir iš kairės pirma parduotuvė. Čia kur prie tų džiakuzi vonių.  ax.gif 
Velnias, turbūt neaiškiai paaiškinau doh.gif  ax.gif

tai matyt ta apti apie kuria ir snekejau smile.gif prie ermitazo smile.gif tokai nedidute visai
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 13, 16:46)
tai matyt ta apti apie kuria ir snekejau smile.gif prie ermitazo smile.gif tokai nedidute visai

Taip, ji nedidelė mirksiukas.gif
O Akropolyje dar vien yra dekupažo parduotuvė?
Pačiame ermitaže yra skyrelis skirtas dekupažui, bet ten tik dažai ir lakai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 13, 16:43)
Taip, ji nedidelė  mirksiukas.gif
O Akropolyje dar vien yra dekupažo parduotuvė?
Pačiame ermitaže yra skyrelis skirtas dekupažui, bet ten tik dažai ir lakai ax.gif

yra prie Lindex - Silver city vadinasi, o ermitaze antram aukste yra ir dezuciu ir pan dalykeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 14, 08:56)
yra prie Lindex - Silver city vadinasi, o ermitaze antram aukste yra ir dezuciu ir pan dalykeliu smile.gif

Ačiū labai, dažnokai tenka būti, tai užbėgsiu smile.gif
O kad ermitaže viršuje yra dėžučių , o apačioje dažų žinau mirksiukas.gif Neatsimenu kokio parduotuvėje, bet mačiau (specializuotoje dekupažo parduotubėje) pigesnes dėžutes. smile.gif
Atsakyti
as snd atradau Senas Naujas smile.gif serveteliu pasirinkimas tikrai didelis, bet ko man reikejo - beveik nieko neradau. negi niekur vilniuje nera serveteliu- popieriuas su rastu, ar vokais, pasto zenklais ir pan.
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Gal kuri bandė dekupažuoti ant modelino? ax.gif Aš nusipirkau modeliną, bandžiau daryti sagę, ir palikau, kad džiūtų. (Ar galima šaldyti? ax.gif )
Taigi, vaizdas buvo siaubingas doh.gif Atrodo kaip šaldomoji tešla, tik padeda į kambarį vėl tampa minkšta ir nieko gero. .. O įtrūkimai kokie tragiški. blush2.gif verysad.gif
Siaubas, nusivyliau savimi, gal ką ne taip darau? P.S bandžiau daryti pirmąją sagę...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 14, 16:33)
as snd atradau Senas Naujas smile.gif serveteliu pasirinkimas tikrai didelis, bet ko man reikejo - beveik nieko neradau. negi niekur vilniuje nera serveteliu- popieriuas su rastu, ar vokais, pasto zenklais ir pan.

Žr. http://www.dekostudija.lt/
Galima atsisiųsti, ilgai netrunka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2010 04 15, 15:04)
Žr. http://www.dekostudija.lt/
Galima atsisiųsti, ilgai netrunka  mirksiukas.gif

kazkur ziurinejau is kauno - siuntymas daugiau nei pats popierius kainuoja! doh.gif
Atsakyti
Merginos, kas yra lazūra (ne glazūra)? Ji taip pat naudojama dekoravimui. Ant buteliuko rašo, kad "akrilinių dažų skaidri matinė lazūra. Akrilinių paveikslų lakavimui".
Žinau, kad dailininkai dekoratoriai naudoja. Tik nesuprantu jos naudojimo principo.
Nusipirkau, nes stovėjo šalia akrilinių dažų tongue.gif Tai dabar turiu bėdą g.gif
Atsakyti
Anilė - manau, kad tai ta pati GLAZŪRA, tik spausdinimo klaida įsivėlė biggrin.gif
Naudojama, kai ir pasakyta instrukcijoj, akrilinių dažų padengimui - apsaugo juos smile.gif Tik spėju, kad nedidelis tūris ir nepigi priemonė, todėl dekupaže naudojame laką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 15, 16:13)
as snd atradau Senas Naujas  smile.gif  serveteliu pasirinkimas tikrai didelis, bet ko man reikejo - beveik nieko neradau. negi niekur vilniuje nera serveteliu- popieriuas su rastu, ar vokais, pasto zenklais ir pan.

Pabandyk jdeco.eu paziureti (Vilniuje randasi), gal ten ieshkomo rasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 18 balandžio 2010 - 10:23
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 17, 20:35)
Anilė - manau, kad tai ta pati GLAZŪRA, tik spausdinimo klaida įsivėlė  biggrin.gif
Naudojama, kai ir pasakyta instrukcijoj, akrilinių dažų padengimui - apsaugo juos  smile.gif  Tik spėju, kad nedidelis tūris ir nepigi priemonė, todėl dekupaže naudojame laką  biggrin.gif

Ne, tai ne spausdinimo klaida. Man dar dailininkas-dekoratorius iš savo resursų papildomai buteliuką atpylė. Ją taip pat vadino lazūra (pasitikslinau jo ar tai ne glazūra sakė, kad ne, labiau skaidrus lakas). Dar sakė, kad galima dėti pigmentą ir daryti sendinimo efektus. Naudojama "įsodinimui į griovelius", kai yra faktūruotas paviršius. Tai kartu spalvos nešėjas, užfiksuoja spalvą. Nelieka faktūros potepio. mirksiukas.gif
O ar jūs esate susidūrusios ir ar naudojate?
Pati esu padarius keletą darbų su ta lazūra, bet sorry, nedraugauju su fotoaparatais ir šiaip nuotraukų kėlimo aukštosiomis technologijomis lotuliukas.gif Gal kada, kai pavyks prisikalbinti vieną iš "supermamiečių"...
Atsakyti