Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 04 09, 01:44)
Oi mergaičiukės ...
Kaip sakoma - nutrūko vadžios ir vėl iš pradžios  doh.gif  lotuliukas.gif )))))

Paskaitinėkit senas temas, ten tiek superinės informacijos prikrauta, kad naujokėms ja  tik naudotis ir naudotis.  4u.gif
Tada nekils klausimų kas yra vienkomponentis, dvikomponentis, patinos ar porporinos...
Rasit ir kaip skirtingo storio sluoksnius tepant kaip išgauti vis kitokius efektus, ir kuo be patinų bei porporinų įtrinti galima, ir kuo valyti, bei kuo lakuoti, ir daug daug daug visko. Kokie lakai mūsų jau praktiškai patikrinti, geriausi, smirdžiausi ar nepasiteisinę, kur kokias priemones pirkti ar naujoves atrasti - na viskas viskas yra  drinks_cheers.gif 

Šiaip tai čia liaudis geranoriška renkasi, bet - kartoti keliasdešimt kartų tą pačią informaciją vis kitoms naujokėms  juk visoms senbuvėms nusibosta. Užsukam, paskaitom, ir ... einam į kitas temeles  blink.gif
Ir gaunasi kad čia viena nežinanti kitą dar mažiau žinančią moko  bigsmile.gif

Faina, kad jūs susidomėjote dekupažu, ir smagu naujus vardus matyti, tad dalinkitės anksčiau surinktais "lobiais" ir dekupažinkit į sveikatą smile.gif

Mes atsiprašome, tiesiog radau šitą temą todėl čia ir rašiau doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
vat o ka man daryt kad finalinis lakas pasidengtu gerai ir nesuardytu servteles? servetele klijavau uzvaka, viskas isdziuvo. snd bandau lakuot - ir raukslejasi ;(

ir dar - ar vidu reikia lakuoti? jei ten nera dekupazo, o tik nudazyta dazais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 09 balandžio 2010 - 18:50
Sveikutes. Niekada nebandziau dekupazo technikos. Noreciau dekoruoti lauko stala. Gal kas zinote? Ar dekupazo lakas tinka lauko baldams? Ar vertetu ant virsaus uzlakuoti lauko laku?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš norėčiau paklausti, ar ryžinis popierius plečiasi? na kai servetėlę klijuoju, ji plečiasi, o kaip yra su ryžiniu pop.?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 12 balandžio 2010 - 12:04
QUOTE(unique @ 2010 04 11, 16:37)
Sveikutes. Niekada nebandziau dekupazo technikos. Noreciau dekoruoti lauko stala. Gal kas zinote? Ar dekupazo lakas tinka lauko baldams? Ar vertetu ant virsaus uzlakuoti lauko laku?

taip, butina nulakuoti spec vandeniu atspatu laku
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ax.gif
Kaip sekasi dekupažuoti? Gal kuri gamina dekupažinęs sages? ax.gif
Man užvakar padarė mažą dovanėlę , nupirko žurnalą "Dekupažas" , ir žinote, ten beveik viskas ko reikia pradžiamokslėms thumbup.gif Viskas parašytą , KĄ IR KAIP daryti ax.gif thumbup.gif Tai va, kadangi kaip minėjau esu pasidarius tik vieną darbelį, ir tai paprastutį, na žinot, kaip pirmas blush2.gif Tai dabar jau, po kažkurios mamytės pabarimų, klausiu tik tokių klausimų, kaip jau konkrečiai žinosiu ko noriu ax.gif
Atsakyti
o as ARTmanijoj buvau snd smile.gif prisipirkau dezuciu ir popieriaus smile.gif kiek visokiu groziu maciau ten, visko noriu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 12, 20:32)
o as ARTmanijoj buvau snd smile.gif prisipirkau dezuciu ir popieriaus smile.gif kiek visokiu groziu maciau ten, visko noriu!  wub.gif

O aš buvau akropolio specializuotoje dekupažo parduotuvėje. Prisipirkau servetėlių, modelino (kepamo nebuvo) ir medinukų sagėms, auskarams smile.gif
Rytoi po visų darbu, bandysiu kažką gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 12, 23:02)
O aš buvau akropolio specializuotoje dekupažo parduotuvėje. Prisipirkau servetėlių, modelino (kepamo nebuvo) ir medinukų sagėms, auskarams smile.gif
Rytoi po visų darbu, bandysiu kažką gaminti mirksiukas.gif

Silver city ar kuris prie ermitazo? man pastarasis patinka labiau, nes silver city nusiviliau ir teptuku kokybe ir medinuku
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 13, 08:31)
Silver city ar kuris prie ermitazo? man pastarasis patinka labiau, nes silver city nusiviliau ir teptuku kokybe ir  medinuku

Pirkau ir prie ermitažo.
Bet specializuotoje buvau decotex parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 13, 14:52)
Pirkau ir prie ermitažo.
Bet specializuotoje buvau decotex parduotuvėje smile.gif

o kur cia tokai parduotuve akropoly yra?...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 13, 15:59)
o kur cia tokai parduotuve akropoly yra?...

Jeigu būsite prie ermitažo kasų, arba įėjimo kur vežimėliai stovi, tai priekyje. Einate ir iš kairės pirma parduotuvė. Čia kur prie tų džiakuzi vonių. ax.gif
Velnias, turbūt neaiškiai paaiškinau doh.gif ax.gif
Atsakyti