Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 20:53)
Na aš jau susikūriau iPix.lt  įdėjau nuotraukas, dekupažo priemonęs ir pirmąjį paprastą darbelį mirksiukas.gif
Man tiesiog nukopijuoti nuorodą?  ax.gif  ar kažkaip kitaip? Aš noriu , kad jus pažiūrėtumėte ir gal jums kils kokių minčių  ax.gif  blush2.gif 
Man dar trūksta įgūdžių  blush2.gif

cia apie nuotrauku ikelima gali rast ir pabandyt nuotraukas ikelt http://www.supermama...?...1583&st=384
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 18:50)
jooo : http://www.senukai.l...r-nr4-1l_4.html toks beicas manau cia pats tas... thumbup.gif

apsvieskit mane, kas tas beicas yra?
jis permatomas butu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 18:53)
Na aš jau susikūriau iPix.lt  įdėjau nuotraukas, dekupažo priemonęs ir pirmąjį paprastą darbelį mirksiukas.gif
Man tiesiog nukopijuoti nuorodą?  ax.gif  ar kažkaip kitaip? Aš noriu , kad jus pažiūrėtumėte ir gal jums kils kokių minčių  ax.gif  blush2.gif 
Man dar trūksta įgūdžių  blush2.gif

jo, kai nori ikelti i zinute paveiksleli, spausk IMG ir nuoroda idek
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 08, 09:02)
apsvieskit mane, kas tas beicas yra?
jis permatomas butu? blush2.gif

beicas duoda spalva,bet nepaslepia medzio rieviu..
nezinau ar aiskiai pasakiau,gal kas patikslins ar papildys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 08, 08:11)
nezinau ar aiskiai pasakiau,gal kas patikslins ar papildys  mirksiukas.gif

supratau, ac iu!
Papildyta:
na stai vakar priklijavau serveteles, kaip nekeista gavosi visai gerai, beveik be rauksliu, ir kol kas atrodo graziai. bet bijau lakuoti dabar, nes sepetelis su laku gali sugadinti servetele. nes panasiai buvo su pirmu darbeliu...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 08, 08:11)
nezinau ar aiskiai pasakiau,gal kas patikslins ar papildys  mirksiukas.gif

cia gal taip atrodo?

user posted image

sorry kad panaudojau vienos mamytes foto smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ax.gif

Noriu padekupažinti medinį paveikslo rėmą, jis nudažytas baltais dažais, gana storu sluoksniu, kaip suprantu reikia tuos dažus nukrapštyti kažkaip, bandžiau su tokiu dratiniu šepetėliu, mažas dažų sluoksniukas nuėjo, tada dar švitriniu popierium pabrūžavau, bet vistiek nevisas dažų sluoksnis nusišveičia, taigi klausimas - ar būtina nuvalyti visisškai visus dažus, ar užtenka nuvalyti tą blizgu sluoksnį? Pašveitus, paviršius "pasišiaušė", manau dažai turėtų dengtis gerai, bet ar laikysis gerai? g.gif
Atsakyti
Kiek aš žinau ir kiek mane apšvietė, tai reikia nuvalyti pvz rėmelį jei jis LAKUOTAS ax.gif
O jeigu jums balta spalva tinka, nereikia jos trinti smile.gif O jeigu netinka, tada jau kitas reikalas, svarbu, kad nebūtų lakuotas mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai pirkausi dekupažo priemones, man pardavėja pasiūlė nusipirkti bronzos pudrą, tik niekaip aš negaliu tinkamai panaudoti blush2.gif Gal jus kada esate naudojusios?
http://www.ipix.lt/d...60933/oAuuFiWA/
Papildyta:
Čia trūkinėjantis lakas, kuriuo naudojuosi :
http://www.ipix.lt/d...57190/oAuuFiWA/

O čia mano dažai:
http://www.ipix.lt/d...47970/oAuuFiWA/

Mano pirmas darbelis ax.gif (žinau, kad nėra labai gražu blush2.gif )
http://www.ipix.lt/d...10499/oAuuFiWA/

Papildyta:
O čia mano medinukai, P.S čia bus sūnėnams mirksiukas.gif
http://www.ipix.lt/d...08178/oAuuFiWA/
Papildyta:
Priemonių turiu, bet dar nemoku nieko blush2.gif ax.gif
Turiu bambukinę lėkštę kurią norių pagrąžinti, bet bijau , kad sugadinsiu, nes su servetėlę nemoku dar daryti doh.gif Bandžiau, neišėjo, o man pasakė kodėl. Reikia klijuoti servetėlę kaip atlikai visus darbus ir nudažei dažais ir laku, tik užbaigimui servetėlė? Tiesa? smile.gif
Atsakyti
vika 12

servetele klijuojama pries laka. po dazu. kaip mane cia pamokino tepti su pirstu - ir ka gi - bevik viskas isejo idealiai, tik viena paskutine gelyte susiraukslejo, bet nesimato beveik, atseit taip turi but biggrin.gif tikiuos neiks nepastebes smile.gif)) tad nieko sudetingo su tom servetel m nera- atskiri 2 sluoksnius ir tepi ant jos klijais. uzbaiginui lakas.

visai neblogas darbelis! 4u.gif as irgi savo pirma dariau su vienkomponenciu.

pastebejau dar kad turit PVM klijus. kiek girdejau jie geltonuoja laikui begant. as turiu kazkokius spec.

del bronzines pudros nzn - gal cia tas pats kas ir patina? reikes klaust profiu smile.gif jei taip - tada ja reik padengt itrukimus kai darom su dvikomponenciu. kad jie isrysketu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 08 balandžio 2010 - 14:08
Ačiū už atsakymą 4u.gif Jaučiu teks vistiek tuos dažus nubrūžuoti, nes jie vietomis nugeltę, nevienodos spalvos, vieną pusę nušvitravau - rankų nebejaučiu doh.gif lotuliukas.gif

O dėl servetėlių tai aš tikrai neesu profė, bet aš servetėlę dedu kai nudažau abiem spalvom ( kai darau su vienkomponente), tada dedu servetėlę, o tada kai išdžiūsta - lakuoju, nežinau ar čia taip teisingai, bet man gerai gaunasi tongue.gif
Kai darau su dvikomponente- tuomet servetėlę dedu ant nudažyto paviršiaus, o paskui jau tepu sendinimą, tada įtrūkimus įtrinu reikiama priemone smile.gif O tada ant viršaus lakas.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 08, 15:06)
vika 12

servetele klijuojama pries laka. po dazu. kaip mane cia pamokino tepti su pirstu - ir ka gi - bevik viskas isejo idealiai, tik viena paskutine gelyte susiraukslejo, bet nesimato beveik, atseit taip turi but biggrin.gif tikiuos neiks nepastebes smile.gif)) tad nieko sudetingo su tom servetel m nera- atskiri 2 sluoksnius ir tepi ant jos klijais. uzbaiginui lakas.

visai neblogas darbelis!  4u.gif  as irgi savo pirma dariau su vienkomponenciu.

pastebejau dar kad turit PVM klijus. kiek girdejau jie geltonuoja laikui begant. as turiu kazkokius spec.

del bronzines pudros nzn - gal cia tas pats kas ir patina? reikes klaust profiu smile.gif jei taip - tada ja reik padengt itrukimus kai darom su dvikomponenciu. kad jie isrysketu.

Tai šitas mano lakas yra vienkomponentis? ax.gif Kaip pirkau, nežinojau, kad yra vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai. Kuo jie skiriasi?
Papildyta:
QUOTE(kamarele @ 2010 04 08, 15:10)
Ačiū už atsakymą 4u.gif Jaučiu teks vistiek tuos dažus nubrūžuoti, nes jie vietomis nugeltę, nevienodos spalvos, vieną pusę nušvitravau - rankų nebejaučiu  doh.gif  lotuliukas.gif

O dėl servetėlių tai aš tikrai neesu profė, bet aš servetėlę dedu kai nudažau abiem spalvom ( kai darau su vienkomponente), tada dedu servetėlę, o tada kai išdžiūsta - lakuoju, nežinau ar čia taip teisingai, bet man gerai gaunasi tongue.gif
Kai darau su dvikomponente- tuomet servetėlę dedu ant nudažyto paviršiaus, o paskui jau tepu sendinimą, tada įtrūkimus įtrinu reikiama priemone smile.gif O tada ant viršaus lakas.

Ačiū kad atsakėte, bet dabar man iškilo daug klausimų doh.gif Aš naudoju tikrai šį laką, aš nežinojau, kad reikia dar vieno? g.gif doh.gif Žinočiau , pirkčiau iš kerto du. Bet pirkau šitą vieną už 40lt
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 14:18)
Tai šitas mano lakas yra vienkomponentis? ax.gif  Kaip pirkau, nežinojau, kad yra vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai. Kuo jie skiriasi?
Papildyta:
Ačiū kad atsakėte, bet dabar man iškilo daug klausimų  doh.gif  Aš naudoju tikrai šį laką, aš nežinojau, kad reikia dar vieno? g.gif  doh.gif  Žinočiau , pirkčiau iš kerto du. Bet pirkau šitą vieną už 40lt

manau cia vienkomponentis. tai jo ir pakanka.
o dvikompoonentis - du atskiti lakai, kitokie nei vienkomponent.
Atsakyti
Oi mergaičiukės ...
Kaip sakoma - nutrūko vadžios ir vėl iš pradžios doh.gif lotuliukas.gif )))))

Paskaitinėkit senas temas, ten tiek superinės informacijos prikrauta, kad naujokėms ja tik naudotis ir naudotis. 4u.gif
Tada nekils klausimų kas yra vienkomponentis, dvikomponentis, patinos ar porporinos...
Rasit ir kaip skirtingo storio sluoksnius tepant kaip išgauti vis kitokius efektus, ir kuo be patinų bei porporinų įtrinti galima, ir kuo valyti, bei kuo lakuoti, ir daug daug daug visko. Kokie lakai mūsų jau praktiškai patikrinti, geriausi, smirdžiausi ar nepasiteisinę, kur kokias priemones pirkti ar naujoves atrasti - na viskas viskas yra drinks_cheers.gif

Šiaip tai čia liaudis geranoriška renkasi, bet - kartoti keliasdešimt kartų tą pačią informaciją vis kitoms naujokėms juk visoms senbuvėms nusibosta. Užsukam, paskaitom, ir ... einam į kitas temeles blink.gif
Ir gaunasi kad čia viena nežinanti kitą dar mažiau žinančią moko bigsmile.gif

Faina, kad jūs susidomėjote dekupažu, ir smagu naujus vardus matyti, tad dalinkitės anksčiau surinktais "lobiais" ir dekupažinkit į sveikatą smile.gif
Atsakyti