QUOTE(taša @ 2010 04 08, 15:06)
vika 12
servetele klijuojama
pries laka. po dazu. kaip mane cia pamokino tepti su pirstu - ir ka gi - bevik viskas isejo idealiai, tik viena paskutine gelyte susiraukslejo, bet nesimato beveik, atseit taip turi but
tikiuos neiks nepastebes
)) tad nieko sudetingo su tom servetel m nera- atskiri 2 sluoksnius ir tepi ant jos klijais. uzbaiginui lakas.
visai neblogas darbelis!
as irgi savo pirma dariau su vienkomponenciu.
pastebejau dar kad turit PVM klijus. kiek girdejau jie geltonuoja laikui begant. as turiu kazkokius spec.
del bronzines pudros nzn - gal cia tas pats kas ir patina? reikes klaust profiu
jei taip - tada ja reik padengt itrukimus kai darom su dvikomponenciu. kad jie isrysketu.
Tai šitas mano lakas yra vienkomponentis?
Kaip pirkau, nežinojau, kad yra vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai. Kuo jie skiriasi?
Papildyta:
QUOTE(kamarele @ 2010 04 08, 15:10)
Ačiū už atsakymą
Jaučiu teks vistiek tuos dažus nubrūžuoti, nes jie vietomis nugeltę, nevienodos spalvos, vieną pusę nušvitravau - rankų nebejaučiu
O dėl servetėlių tai aš tikrai neesu profė, bet aš servetėlę dedu kai nudažau abiem spalvom ( kai darau su vienkomponente), tada dedu servetėlę, o tada kai išdžiūsta - lakuoju, nežinau ar čia taip teisingai, bet man gerai gaunasi
Kai darau su dvikomponente- tuomet servetėlę dedu ant nudažyto paviršiaus, o paskui jau tepu sendinimą, tada įtrūkimus įtrinu reikiama priemone
O tada ant viršaus lakas.
Ačiū kad atsakėte, bet dabar man iškilo daug klausimų
Aš naudoju tikrai šį laką, aš nežinojau, kad reikia dar vieno?
Žinočiau , pirkčiau iš kerto du. Bet pirkau šitą vieną už 40lt