[dar pas men bedele-klausimas:
bandziau sedinima - pratrinimus su zvake.
nudaziau tamsia spalva, patryniau su zvake, ir paskui daziau sviesia spalva. bet pasirodo vieno sluoknsio sviesios spalvos neuzteko, tai paemiau dar karta nudaziau. isejo po zvakes 2 sluoksniai. o kai svitriniu popierium bandziau trinti - niekaip nepasirodo tas pats pirmas tamsus sluoksnis.
ka as blogai dariau?
[/quote]
Pabandyk patrinti su drėgna indų plovimo kempinėle (aštriąja puse), arba kokiu kietesniu sudrėkintu audiniu Su švitru man nelabai patinka - kai įsijauti, tai labai greit ir pirmą dažų sluoksnį gali nutrinti Nors ir su švitriniu trindama visvien truputį padrėkinu
[quote=dajne,2010 04 07, 15:46]
nudaziau tamsia spalva, patryniau su zvake, ir paskui daziau sviesia spalva. bet pasirodo vieno sluoknsio sviesios spalvos neuzteko, tai paemiau dar karta nudaziau. isejo po zvakes 2 sluoksniai. o kai svitriniu popierium bandziau trinti - niekaip nepasirodo tas pats pirmas tamsus sluoksnis.
ka as blogai dariau?
[/quote]
Pabandyk patrinti su drėgna indų plovimo kempinėle (aštriąja puse), arba kokiu kietesniu sudrėkintu audiniu Su švitru man nelabai patinka - kai įsijauti, tai labai greit ir pirmą dažų sluoksnį gali nutrinti Nors ir su švitriniu trindama visvien truputį padrėkinu
[/quote]
pameginsiu aciu, nes net su dilde dildinau niekas nepadejo!
ka as blogai dariau?
[/quote]
[/quote]
pameginsiu aciu, nes net su dilde dildinau niekas nepadejo!
Sveikos merginos, kaip minėjau, kad dekupaže esu naujokė, bet noriu išmokti tokių darbų, kuriuos ir jus darote Gal su jūsų pagalba kažkada pavyks
Kaip čia galima įdėti foto, parodyti kokius dažus turiu ir tt? Gal jums kiltų kokių minčių?
Kaip čia galima įdėti foto, parodyti kokius dažus turiu ir tt? Gal jums kiltų kokių minčių?
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 15:49)
Sveikos merginos, kaip minėjau, kad dekupaže esu naujokė, bet noriu išmokti tokių darbų, kuriuos ir jus darote Gal su jūsų pagalba kažkada pavyks
sveika, foto galima ideti per ipix.lt pvz
Labai prašau jūsų pagalbos,padėkit kuri galit.. tikrai labai dėkinga būsiu.. pradėjau daryti gigantišką dėžę.... su tokiais paukščiukais, ir galvoju ka prie šonų priderint kaip juos padaryti??
Ta dėžė tokia:
Viršus atrodys taip:
O ką daryti su šonais? kaip tokia servetėlė?
padėkit tikrai labai prašau
Ta dėžė tokia:
Viršus atrodys taip:
O ką daryti su šonais? kaip tokia servetėlė?
padėkit tikrai labai prašau
QUOTE(taša @ 2010 04 07, 17:13)
ohara, o as palikciau sonus be nieko, nudazyciau kokia kita spalva, gal net panasiai i mediena, kad perismatytu medis po apacia. man taip grazu
as irgi pagalvojau apie sviesu beicą...
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 16:18)
as irgi pagalvojau apie sviesu beicą...
ar beicas ,ar sviesus dazai ,tik ne servetele si
QUOTE(Osera @ 2010 04 07, 17:32)
ar beicas ,ar sviesus dazai ,tik ne servetele si
ok... as irgi ziuriu kad ta servetele visus mano graziuosius paukstukus uzgozia...
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 17:39)
ok... as irgi ziuriu kad ta servetele visus mano graziuosius paukstukus uzgozia...
man tai gal net tamsesne ruda visai tiktu...tada virsus labiau isrysketu..nes virsus sviesus..
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 07, 19:29)
man tai gal net tamsesne ruda visai tiktu...tada virsus labiau isrysketu..nes virsus sviesus..
jooo : http://www.senukai.l...r-nr4-1l_4.html toks beicas manau cia pats tas...
Na aš jau susikūriau iPix.lt įdėjau nuotraukas, dekupažo priemonęs ir pirmąjį paprastą darbelį
Man tiesiog nukopijuoti nuorodą? ar kažkaip kitaip? Aš noriu , kad jus pažiūrėtumėte ir gal jums kils kokių minčių
Man dar trūksta įgūdžių
Man tiesiog nukopijuoti nuorodą? ar kažkaip kitaip? Aš noriu , kad jus pažiūrėtumėte ir gal jums kils kokių minčių
Man dar trūksta įgūdžių