Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

[dar pas men bedele-klausimas:

bandziau sedinima - pratrinimus su zvake.
nudaziau tamsia spalva, patryniau su zvake, ir paskui daziau sviesia spalva. bet pasirodo vieno sluoknsio sviesios spalvos neuzteko, tai paemiau dar karta nudaziau. isejo po zvakes 2 sluoksniai. o kai svitriniu popierium bandziau trinti - niekaip nepasirodo tas pats pirmas tamsus sluoksnis.
ka as blogai dariau?

verysad.gif
[/quote]

Pabandyk patrinti su drėgna indų plovimo kempinėle (aštriąja puse), arba kokiu kietesniu sudrėkintu audiniu smile.gif Su švitru man nelabai patinka - kai įsijauti, tai labai greit ir pirmą dažų sluoksnį gali nutrinti biggrin.gif Nors ir su švitriniu trindama visvien truputį padrėkinu 4u.gif
Atsakyti
[quote=dajne,2010 04 07, 15:46]
[dar pas men bedele-klausimas:

bandziau sedinima - pratrinimus su zvake.
nudaziau tamsia spalva, patryniau su zvake, ir paskui daziau sviesia spalva. bet pasirodo vieno sluoknsio sviesios spalvos neuzteko, tai paemiau dar karta nudaziau. isejo po zvakes 2 sluoksniai. o kai svitriniu popierium bandziau trinti - niekaip nepasirodo tas pats pirmas tamsus sluoksnis.
ka as blogai dariau?

verysad.gif
[/quote]

Pabandyk patrinti su drėgna indų plovimo kempinėle (aštriąja puse), arba kokiu kietesniu sudrėkintu audiniu smile.gif Su švitru man nelabai patinka - kai įsijauti, tai labai greit ir pirmą dažų sluoksnį gali nutrinti biggrin.gif Nors ir su švitriniu trindama visvien truputį padrėkinu 4u.gif
[/quote]

pameginsiu aciu, nes net su dilde dildinau biggrin.gif niekas nepadejo!
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip minėjau, kad dekupaže esu naujokė, bet noriu išmokti tokių darbų, kuriuos ir jus darote mirksiukas.gif smile.gif Gal su jūsų pagalba kažkada pavyks 4u.gif
Kaip čia galima įdėti foto, parodyti kokius dažus turiu ir tt? Gal jums kiltų kokių minčių? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 15:49)
Sveikos merginos, kaip minėjau, kad dekupaže esu naujokė, bet noriu išmokti tokių darbų, kuriuos ir jus darote  mirksiukas.gif  smile.gif  Gal su jūsų pagalba kažkada pavyks 4u.gif
  Kaip čia galima įdėti foto, parodyti kokius dažus turiu ir tt? Gal jums kiltų kokių minčių? blush2.gif  ax.gif

sveika, foto galima ideti per ipix.lt pvz
Atsakyti
Labai prašau jūsų pagalbos,padėkit kuri galit.. tikrai labai dėkinga būsiu.. pradėjau daryti gigantišką dėžę.... su tokiais paukščiukais, ir galvoju ka prie šonų priderint kaip juos padaryti??

Ta dėžė tokia:
user posted image

Viršus atrodys taip:

user posted image

O ką daryti su šonais? kaip tokia servetėlė? unsure.gif

user posted image
padėkit tikrai labai prašau
Atsakyti
ohara, o as palikciau sonus be nieko, nudazyciau kokia kita spalva, gal net panasiai i mediena, kad perismatytu medis po apacia. man taip grazu
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 07, 17:13)
ohara, o as palikciau sonus be nieko, nudazyciau kokia kita spalva, gal net panasiai i mediena, kad perismatytu medis po apacia. man taip grazu

as irgi pagalvojau apie sviesu beicą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 16:18)
as irgi pagalvojau apie sviesu beicą... g.gif

ar beicas ,ar sviesus dazai ,tik ne servetele si smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 04 07, 17:32)
ar beicas ,ar sviesus dazai ,tik ne servetele si  smile.gif

ok... blush2.gif as irgi ziuriu kad ta servetele visus mano graziuosius paukstukus uzgozia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 17:39)
ok... blush2.gif  as irgi ziuriu kad ta servetele visus mano graziuosius paukstukus uzgozia... schmoll.gif

drinks_cheers.gif man tai gal net tamsesne ruda visai tiktu...tada virsus labiau isrysketu..nes virsus sviesus..
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 07, 19:29)
drinks_cheers.gif  man tai gal net tamsesne ruda visai tiktu...tada virsus labiau isrysketu..nes virsus sviesus..

jooo : http://www.senukai.l...r-nr4-1l_4.html toks beicas manau cia pats tas... thumbup.gif
Atsakyti
Na aš jau susikūriau iPix.lt įdėjau nuotraukas, dekupažo priemonęs ir pirmąjį paprastą darbelį mirksiukas.gif
Man tiesiog nukopijuoti nuorodą? ax.gif ar kažkaip kitaip? Aš noriu , kad jus pažiūrėtumėte ir gal jums kils kokių minčių ax.gif blush2.gif
Man dar trūksta įgūdžių blush2.gif
Atsakyti