Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

Sveikos visos,

Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko?

Čia patina

user posted image

O taip atrodo sugadintas darbas:

user posted image

O čia įtrinta akrilu, tik įtrukimai maži...:

user posted image

Papildyta:
Sorry už prasta foto kokybę...
Atsakyti
Mergaites, kur perkat ryzini popieriu? ieskau rimtesnio vaizdo, serveteles gan vaikiskos smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 02, 20:30)
Kokia graži sagė wub.gif  aš tai pat labai norėčiau pasigaminti sagę, dažų akrilinių turiu daug, sendinimo laką tai pat, tik kokį pagrindą reikia pirktis sagei? g.gif  Ir kokia ta virvutė turi būti? blush2.gif  aš girdėjau , kad būtų paveikslėlis reikia klijuoti servetėlę arba yra specialūs lapai dekupažui..  ax.gif  blush2.gif  Atsiprašau labai, aš dar visai žaalia, tai norėjau paklausti jūsų, tos gaminimo technikos. ax.gif

Na tas sages pagrindas sugadintas, nes nemoku patina naudotis, o gal ji ten neraikalinga, nors raso, kad butent ją reikia naudoti..
Galima naudoti serveteles, dekup. popieriu, as tai tiesiog spausdinu printeriu spalvotu ir paveiksliuka pamirkau 15 min šiltame vandeny, tada nusausinu ir pva klijus praskiedziu vandeniu, užtepu bloga pavirsiu ir klijuoju ant modelino pagrindo, tada dar ant virsaus uztepu kliju.. bet vat pas mane problema su trukinejimais, neiseina ju paryskint...
Atsakyti
Laba vakara. močiutė žinojo, jog noriu dekupažo tai nupirko man pradžiamokslį rinkinį(taip jis vadinasi ant pakuots) . Dala firos. norčiau paklausti kam kas naudojama ir kokia eil tvarka reikia viską naudoti. pirmą darbą norėčiau pasigaminti auskarus, bet neįsivaizduoju kaip.
dala" crackle glaze"
dala " large crack base"
dala "rodge"
dala"deco varnish high gloss"
ieškojau daug čia, kad būtų paaiškinta, betš neradau, pamokėlių ir žiūrėjauet neradau ko ieškojau.
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2010 04 02, 22:01)
Na tas sages pagrindas sugadintas, nes nemoku patina naudotis, o gal ji ten neraikalinga, nors raso, kad butent ją reikia naudoti..
Galima naudoti serveteles, dekup. popieriu, as tai tiesiog spausdinu printeriu spalvotu ir paveiksliuka pamirkau 15 min šiltame vandeny, tada nusausinu ir pva klijus praskiedziu vandeniu, užtepu bloga pavirsiu ir klijuoju ant modelino pagrindo, tada dar ant virsaus uztepu kliju.. bet vat pas mane problema su trukinejimais, neiseina ju paryskint...

Ačiū labai, mane labai domino iš ko pagamintas pagrindas smile.gif O skylutę iškarto perveriate, kad būtų galima įverti kažkokią vielutę. (Bet va dar norėjau paklausti, ką jus renkatės ir kur perkatės tas vielutes, kad pakabinti ant kaklo, o jeigu tai yra sagė, tai kaip su užsegimu? blush2.gif ax.gif ) O dėl paveikslėliu, tai printerį turiu, bet aš galvojau, kad net kai atspausdini ir palauki kol išdžius, bet įdėjus į vandenį spalvos neišnyks, nesusimaišys?) Jus tą paveiksliuką pamirkote 15 min ir poto klijuojate, bet spausdinate ant foto popieriaus ar paprasto?
Atsiprašau, jeigu labai jus supykdžiau su savo kvailais klausimais 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif Bet kitaip neišmoksiu niekad gražių darbų pasigaminti. blush2.gif doh.gif mirksiukas.gif unsure.gif
Atsakyti
gal galit padet? ieskau stai sitos serveteles, gal zinot kur galeciau nusipirkt? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, sakykite prašom, o dekupažas ant stiklo, pvz butelio yra įmanomas? Gal žinote kokia jo technika, ar tokie pat kaip ant medinukų? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 03, 10:45)
Sveiki, sakykite prašom, o dekupažas ant stiklo, pvz butelio yra įmanomas? Gal žinote kokia jo technika, ar tokie pat kaip ant medinukų?  ax.gif  smile.gif

Ant stiklo taip pat imanoma...pati pries kelias dienas dariau buteli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

turiu klausimuką: ar galima dekupažo būdu kiaušinius marginti? Ar klijai nepersigeria per lukštą ir ar galima bus tokius kiaušinius valgyti? wink.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 03, 10:49)
Ant stiklo taip pat imanoma...pati pries kelias dienas dariau buteli mirksiukas.gif

Ačiū, nes mačiau gražių darbelių, ir kažkaip vaizdas skiriasi nuo medinukų "dekupažuotų" ir galvojau, greičiausiai dekupažas. smile.gif
Dau jūsų klausiau, o dėl klijų užmiršau paklausti, reikia specialių, pvz, jeigu norime servetėlę klijuoti reikia specialių, ar galima paprastus skystus klijus naudoti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 03, 10:55)
Sveikutės,

turiu klausimuką: ar galima dekupažo būdu kiaušinius marginti? Ar klijai nepersigeria per lukštą ir ar galima bus tokius kiaušinius valgyti? wink.gif

Ačiū

Man irgi kilo tokia mintis, kai dažiau kiaušinius, bet kažkaip bijojau dėl klijų poveikio, nežinojau ar nepersigers per lukštą?
Atsakyti
Valgyti išvis galima tik natūraliom priemonėm margintus kiaušinius, t.y., kiaušinių lukštais, burokėlių sultimis ir pan. Visa kita - jokiais būdais.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 03, 13:28)
Valgyti išvis galima tik natūraliom priemonėm margintus kiaušinius, t.y., kiaušinių lukštais, burokėlių sultimis ir pan. Visa kita - jokiais būdais.

Todėl aš ir neperku jokių dažų kiaušiniams smile.gif Bet tik , kad jau atsibodo ta pati ruda monotoniška spalva. verysad.gif O kaip galima būtų dar gražiai išpuošti tuos kiaušinius velykoms, kad būtų ir gražu ir sveika - sunku. smile.gif 4u.gif
Atsakyti