Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Salza @ 2010 03 30, 19:04)
As irgi naujoke, viena darbeli tik dar padariau, priemones susipirkau Artmanija parduotuvej, ten ir gana pigu, ir pradedantiesiems gerai tuo, kad galima gana mazais kiekiais pirkt. O silversityje brangu... Mano nuomone.  Gal kiek reklama gavosi. Netycia...  lotuliukas.gif
http://public.fotki....alza/dekupazas/

Salza tikrai lb saunus darbelis 4u.gif Jei pirmas toks grazus, tai kuo toliau tuo grazesni turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 30, 23:44)
Ir as jungiuosi prie jusu su daugybe klausimu  doh.gif

Gal pirma daryti sendinima, o poto dazyti ir klijuoti  g.gif Kas galetu patart??

galima pirma dazyti, pasendinti, o paskui klijuoti. gali klijuoti ant sendintos vietos arba itrukimus toj vietoj kur klijuosi uzdazyti ir tada klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2010 03 30, 16:12)
O man ar kas nors pades su siuo klausimu?  g.gif

Skonio reikalas.. galima daryti ne per visą dekoruojamą paviršių, jei bijote kad nebūtų per daug. Neparašėte kokį kralių naudosite, vienkomponentį ar dvikomponentį?
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 30, 21:25)
Nu sake kaip grazu  wub.gif  wub.gif O sakyk su kokia programa darai ta juoda fona?  biggrin.gif  cool.gif

tikrai grazu!
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 03 31, 00:05)
Skonio reikalas.. galima daryti ne per visą dekoruojamą paviršių, jei bijote kad nebūtų per daug. Neparašėte kokį kralių naudosite, vienkomponentį ar dvikomponentį?

naudoju vienkomponenti, Sadolin ta toki rolleyes.gif nu bet jau vakar viska pasidariau, ir siandien ziuresim, kaip cia gausis su tais svitrinimais... Nes zvake tryniau ne tik dezutes kampus, bet ir virsu bei sonus. Tai truputuka baisu nusvitrinti per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 03 29, 12:20)
Parašyk kokį sendintoją naudoji?

tiesiog parašyta "skeldijantis lakas". nezinau ar tai pagelbes, manau reikes bandyti kitą darbelį gal geriau pasiseks smile.gif bet gal žinote ar galima su džiovintuvu džiovinti užtepus lako?
Atsakyti
Sakykit,kodel kai kurios dezutes nudazytos ir nulakuotos,sunkiai uzsidaro arba atsidaro.Nors nulakavus laikau dar apie savaite neuzdariusi.
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2010 03 31, 16:26)
Sakykit,kodel kai kurios dezutes nudazytos ir nulakuotos,sunkiai uzsidaro arba atsidaro.Nors nulakavus laikau dar apie savaite neuzdariusi.

Taigi uzsideda dazu ir lako sluoksnis, todel ir sunkiau uzsidarineja.
Atsakyti
Galima dziovinti dziovintuvu. tik jokiu budu nebandykite zingsnio pirmo smulkaus su zingsniu antru stambiu, nes nesigaus skeldejimas. nes kai as silversityje pirkau ir klausiau man net nepasake kad nesigaus skeldejimas, kad butinai turi buti smulkus pirmas ir antras zingsniai, arba stambus pirmas ir antras ir jokiu budu negali buti kitu firmu, turi buti vienos. Nors as pabandziau dvieju firmu smulku pirma ir kitos firmos smulku antra tai man gavosi. smile.gif

Mano darbeliai
http://public.fotki.com/Kurapka1/
Atsakyti
Nu gal jus man apšviestumėte protą, kodėl man taip nutiko g.gif
Lakuota: Dala laku (vienkomponentis)
pirmu kartu, ant mazo plotelio gavosi taip:
user posted image
o kai jau norejau ant didesnio, gavos taip:
user posted image

o pastarasis man nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2010 03 30, 21:04)
As irgi naujoke, viena darbeli tik dar padariau, priemones susipirkau Artmanija parduotuvej, ten ir gana pigu, ir pradedantiesiems gerai tuo, kad galima gana mazais kiekiais pirkt. O silversityje brangu... Mano nuomone.  Gal kiek reklama gavosi. Netycia...  lotuliukas.gif
Labai fainai gavosi mirksiukas.gif thumbup.gif o su kuo įtrinei įtrukimus ax.gif man kažko su porporina nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2010 03 30, 23:04)

na artmanijoj nepasakyciau kad labai pigu, ypac medinukai tai brangus... internetu galima daug pigiau susirasti
Atsakyti