Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Salne @ 2010 03 29, 14:29)
Yra internetinėje parduotuvėje KASIULAI..bet yra ir paprasta parduotuvė, kurioje gali gyvai prekes nusipirkti..adresą jų puslapiukę rasi.. 4u.gif

oi labai didelis aciu 4u.gif ryt lekiu ieskot nes be ju kaip be ranku o daug darbeliu reikia padaryt pries velykas dovanu visiem mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, ka patartumet naujokei - pirkti visas priemones spec. tam skirtai parduotuvei, tarkim Silver City, ar ieskoti kur pigiau(senukai, maximoj net maciau). kalbu apie dazus, klijus, teptukus.
nuo ko pradet, kad neapsirikti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 03 30, 12:37)
sveikos, ka patartumet naujokei - pirkti visas priemones spec. tam skirtai parduotuvei, tarkim Silver City, ar ieskoti kur pigiau(senukai, maximoj net maciau). kalbu apie dazus, klijus, teptukus.

As irgi dar nesu labai pazengus smile.gif Tad ir priemones, kaip pirmam blynui pirkausi pigesnes (o vdruk nepatiks man tas dekupazas? biggrin.gif )
Tad teptukus (pora didesniu ir pora mazesniu spalvinimui), lipala, svitrinio popieriaus skiautele, baltus akrilinius dazus, sendinamaji sadolin laka bei akrilini laka pirkau senukuose. (Aisku dabar jau biski suprantu, kad sendinamasis Sadolin lakas negali pasendint serveteles, tik dazus suskaldo (mano klaida), bet galima verstis ir su tuo smile.gif )
Akrilinius dazus, kaip cia kazkur radau patarta pirkausi Thomas Pfilips parduotuveje (zirmunuose) ir juos maisau su baltais akriliniais dazais, didesnis kiekis gaunas smile.gif
Jei nepamirsau ko-tai ir viskas pradziai smile.gif Bet jei dirbi ant stiklo, darai vazonus ar zvakes tai reiks visokiu spec. gruntu, spec laku ir pan wink.gif
Atsakyti
http://www.decoartele.lt/?id=4
apie darba vienkomponenciu sendinamuoju laku (pvz. Sadolin, pirktu Senukuose).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiDo: 30 kovo 2010 - 11:24
QUOTE(MiDo @ 2010 03 30, 10:50)
As irgi dar nesu labai pazengus smile.gif Tad ir priemones, kaip pirmam blynui pirkausi pigesnes (o vdruk nepatiks man tas dekupazas?  biggrin.gif  )
Tad teptukus (pora didesniu ir pora mazesniu spalvinimui), lipala, svitrinio popieriaus skiautele, baltus akrilinius dazus, sendinamaji sadolin laka bei akrilini laka pirkau senukuose. (Aisku dabar jau biski suprantu, kad sendinamasis Sadolin lakas negali pasendint serveteles, tik dazus suskaldo (mano klaida), bet galima verstis ir su tuo smile.gif )
Akrilinius dazus, kaip cia kazkur radau patarta pirkausi Thomas Pfilips parduotuveje (zirmunuose) ir juos maisau su baltais akriliniais dazais, didesnis kiekis gaunas smile.gif
Jei nepamirsau ko-tai ir viskas pradziai smile.gif Bet jei dirbi ant stiklo, darai vazonus ar zvakes tai reiks visokiu spec. gruntu, spec laku ir pan wink.gif

aciu!
oj ne, pradziai as su medziu dirbsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MiDo @ 2010 03 30, 11:23)
http://www.decoartele.lt/?id=4
apie darba vienkomponenciu sendinamuoju laku (pvz. Sadolin, pirktu Senukuose).

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2010 03 29, 14:30)
Sveikutes,

noreciau pasiklausti, gal kas esat bandziusios toki buda. Noreciau medine dezute padailinti, t.y. gerokai pasendinti. Ar nebus per daug, jei sendinsiu ir laku (kad sutrukinetu) ir dar zvake, o ja noreciau sendinti ne tik krastelius, bet ir pacia dezute ( va taip: http://www.auksarank...99b8428c9714c99 ). Gal kas esat bandziusios? Na, ir pvz pamatet, kad kai visko per daug - tai nebegrazu? Ar nesigaus makaliuze?  g.gif

O jei taip daroma - tai ka pirma daryt: pavirsiu sendint su zvake ar su sendinamuoju lauku?  unsure.gif

O man ar kas nors pades su siuo klausimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 03 30, 11:37)

As irgi naujoke, viena darbeli tik dar padariau, priemones susipirkau Artmanija parduotuvej, ten ir gana pigu, ir pradedantiesiems gerai tuo, kad galima gana mazais kiekiais pirkt. O silversityje brangu... Mano nuomone. Gal kiek reklama gavosi. Netycia... lotuliukas.gif
http://public.fotki....alza/dekupazas/
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2010 03 30, 22:04)
As irgi naujoke, viena darbeli tik dar padariau, priemones susipirkau Artmanija parduotuvej, ten ir gana pigu, ir pradedantiesiems gerai tuo, kad galima gana mazais kiekiais pirkt. O silversityje brangu... Mano nuomone.  Gal kiek reklama gavosi. Netycia...  lotuliukas.gif

Kaip pirmas darbelis, tai netgi laaabai pavykes thumbup.gif 4u.gif
As pati dar tik kelias dezutes dekupazinau, bet su dvikomponenciu dar niekaip neiseina susidraugauti doh.gif
O dauguma prekiu is ermitazo pirkau, ten, ypac dazai, tai tikrai pigus, o ir dezuciu pasirinkimas nemazas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija G.: 30 kovo 2010 - 21:10
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 03 30, 22:08)
Kaip pirmas darbelis, tai netgi laaabai pavykes  thumbup.gif   4u.gif
As pati dar tik kelias dezutes dekupazinau, bet su dvikomponenciu dar niekaip neiseina susidraugauti  doh.gif
O dauguma prekiu is ermitazo pirkau, ten, ypac dazai, tai tikrai pigus, o ir dezuciu pasirinkimas nemazas  smile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bent kazkas pagyre blush2.gif As ta dezute uz 4 lt pirkau ermitaze, siaip 4.99 ir vienas ermitazo litas thumbup.gif
Ermitaze tikrai kainos geros, tik kiekiai didesni.
As pries pirkima sarasa sudariau, kas kiek kur kainuoja (Vilniuje), o tada rinkausi, geras tas sarasiukas, bet gal nelabai galima cia toki paviesinti.

O man kaip tik su dvikomponenciu lengviau, su vienkomponenciu reikia pasipraktikuot, kad sekmingai is pirmo karto antra dazu sluoksni uzdet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 30 kovo 2010 - 21:19
QUOTE(Salza @ 2010 03 30, 22:04)
As irgi naujoke, viena darbeli tik dar padariau, priemones susipirkau Artmanija parduotuvej, ten ir gana pigu, ir pradedantiesiems gerai tuo, kad galima gana mazais kiekiais pirkt. O silversityje brangu... Mano nuomone.  Gal kiek reklama gavosi. Netycia...  lotuliukas.gif

Nu sake kaip grazu wub.gif wub.gif O sakyk su kokia programa darai ta juoda fona? biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Ir as jungiuosi prie jusu su daugybe klausimu doh.gif

Sumasciau dekupazuoti medinius kiausinius. Susiradau aprasyma, patirinejau, kad gal kaip pradziai nebus lb sunku doh.gif Nugi puoliau susipirkti priemones, bet cia Uk problema jas rasti doh.gif o dar ir pavadinimus angliskus teko gaudyti doh.gif Ir susiduriau su didele problema sendinimo medziagomis (crackle angliskai) doh.gif Reikejo man dvikomponentes, radau parduotuveje, bet nepamaciau, kad pirma yra ruda..uzpurskus man visi paveiksleliai dingo doh.gif
Dabar nusipirkau kitokius crackle..ir vel subertas gaunas doh.gif pirmas skaidrus, o antras baltas..uztepus o balto man vel nesimato paveiksliukai doh.gif
Nesuprantu kaip reik ta sendinimo priemone naudot?? g.gif Gal pirma daryti sendinima, o poto dazyti ir klijuoti g.gif Kas galetu patart??
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 30, 22:25)
Nu sake kaip grazu  wub.gif  wub.gif O sakyk su kokia programa darai ta juoda fona?  biggrin.gif  cool.gif

4u.gif
Jokia programa... Juodas fonas - vyro dzemperis... Tiesiog paklojau ant sofos ir tiek lotuliukas.gif Tada picasoj pakadruoju, paryskinu, spalvytes patvarkau ir vsio blush2.gif
Atsakyti