Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

Sveikutės. Turiu ir aš klausimėlį:su kokiu laku lakuoti, kad ant stalelio būtų galima padėti karštus puodeliu?Radau tokį Sadolin ,,saunų lakas".bet kažin ar jis negeltonuoja ir ištikrųjų laikosi tvirtai?kitą būdą radau, kad purkšti su sinteniniu laku (bet sako, kad negražiai dengia ax.gif ir negalima naudoti patalpoje g.gif ).gal ką patarsit ir suteiksit daugiau žinių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 03 27, 12:38)
Nezinau kas tie alkidiniai dazai  blush2.gif bet jeigu nesunku tai padaryt, itariu, geriausia nuslifuot ir is naujo akriliniais perdazyt. .na as taip daryciau, o kaip geriau, tikrai nzn  blush2.gif

va tokie user posted image
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikule...: 28 kovo 2010 - 15:29
Sveikos smile.gif esu bandymų laikotarpyje, turiu klausimuką, kodėl, kai nudažau pagrindą, klijuojant servetėlę ant viršaus, ta visa pagrindo spalva persimuša per servetėlę ir tada dingsta jos natūralios spalvos verysad.gif ar nereikia išvis dažyt, kur yra klijuojama, ar dažyt tik kokiom labai labai šviesiom spalvom?

ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Kas mate kokioj internetinej parduotuvej tokia servetele ir galetu atsiusti nuoroda?

user posted image
Nuotrauka skolinta
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2010 03 28, 19:17)
Sveikos  smile.gif  esu bandymų laikotarpyje, turiu klausimuką, kodėl, kai nudažau pagrindą, klijuojant servetėlę ant viršaus, ta visa pagrindo spalva persimuša per servetėlę ir tada dingsta jos natūralios spalvos  verysad.gif ar nereikia išvis dažyt, kur yra klijuojama, ar dažyt tik kokiom labai labai šviesiom spalvom?
ačiū už patarimus  4u.gif

Po servetėle turi būti šviesus pagrindas, nes servetėlė plona ir per tamsų pagrindą ji nepersišviečia.
Atsakyti
Sweikutės, ir aš pradėjau šį nuostabų užsiėmimą labai patiko, tik vat, susidūriau su problema, kažkodėl užtepusi sendinamojo lako, man jis nesuskilo g.gif
mat užtepusi padžiovinau su džiovintuvu, kad greičiau nudžiūtų , gal ką blogai padariau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute85 @ 2010 03 29, 12:01)
Sweikutės, ir aš pradėjau šį nuostabų užsiėmimą labai patiko, tik vat, susidūriau su problema, kažkodėl užtepusi sendinamojo lako, man jis nesuskilo g.gif
mat užtepusi padžiovinau su džiovintuvu, kad greičiau nudžiūtų , gal ką blogai padariau? blush2.gif

Parašyk kokį sendintoją naudoji?
Atsakyti
Sveikutes,

noreciau pasiklausti, gal kas esat bandziusios toki buda. Noreciau medine dezute padailinti, t.y. gerokai pasendinti. Ar nebus per daug, jei sendinsiu ir laku (kad sutrukinetu) ir dar zvake, o ja noreciau sendinti ne tik krastelius, bet ir pacia dezute ( va taip: http://www.auksarank...99b8428c9714c99 ). Gal kas esat bandziusios? Na, ir pvz pamatet, kad kai visko per daug - tai nebegrazu? Ar nesigaus makaliuze? g.gif

O jei taip daroma - tai ka pirma daryt: pavirsiu sendint su zvake ar su sendinamuoju lauku? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiDo: 29 kovo 2010 - 12:36
Merginos SOS unsure.gif Nulakavau dėžutės dangtelį porą kartų akriliniu laku, paskui pašveičiau truputį ir kad būtu lygu ir nesimatytu dryželių nuo teptuko nupurškiau su mašininiu laku. Jau trys dienos stovi o niekaip nesukietėja cray.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes, su klausimeliu ateinu pas jus: gal kuri matet kur kaune pirkti tokias zirklutes user posted image savo kazkur nukisu per kraustymasi ir neberandu, o jos buvo tokios super smagios ir patogios. gal netycia kuri nors uzmate kur ju galima isigyt Kaune?
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 03 29, 14:07)
sveikos auksarankes, su klausimeliu ateinu pas jus: gal kuri matet kur kaune pirkti tokias zirklutes user posted image savo kazkur nukisu per kraustymasi ir neberandu, o jos buvo tokios super smagios ir patogios. gal netycia kuri nors uzmate kur ju galima isigyt Kaune?

Yra internetinėje parduotuvėje KASIULAI..bet yra ir paprasta parduotuvė, kurioje gali gyvai prekes nusipirkti..adresą jų puslapiukę rasi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 28, 20:22)
Kas mate kokioj internetinej parduotuvej tokia servetele ir galetu atsiusti nuoroda?

Nuotrauka skolinta

Man draugė kaip tik tokią atidavė, paklausiu jos, kur pirko. Ar būtinai internetinės reikia?
Atsakyti