QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 26, 19:04)
O Kaune kur pigiau?
Dazniausiai "Sile"
Papildyta:
QUOTE(Monikule... @ 2010 03 26, 20:26)
sveikutes,
nepykit kad neskaicius temos iskart klausiu, bet toks klausimukas iskilo, ar galima dekupazint pagrinda kuris buvo nudazytas alkidiniais dazais? ar reiktu nuslifuot ir per naujo akriliniais dazais perdazyt?
aciu!
Nezinau kas tie alkidiniai dazai
bet jeigu nesunku tai padaryt, itariu, geriausia nuslifuot ir is naujo akriliniais perdazyt. .na as taip daryciau, o kaip geriau, tikrai nzn
Papildyta:
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 03 27, 11:09)
Sveikos, turiu jums klausima. reikia pagaminti darbeli jubiliejui. sakykit is kur gaut servetele su 50? kiek ziurejau, tai niekad neuzkliuvo uz akiu...
help me
Mano broliene tokia problema dazniausiai sprendzia taip: pasirenka bet kokius priimtinus motyvus, o ta reikiama skaiciu graziai ranka istapo/uzraso auksiniais aliejiniais dazais (jei neklystu, maisyt su akriliniais reikia, kad neissiteptu veliau lakuojant - man taip buve), arba tiesiog graziu blizganciu tusinuku
Papildyta:
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 26, 21:20)
sveikos nusipirkau maximoj paprastus plasmasinius vazonelius,sedejau ir sugalvojau kad galima juos padaryt grazius ar taip?kokiu priemoniu man reiks?
As toli grazu ne profe, bet siek tiek megeja, tai itariu balti akriliniai dazai pradziai + serveteles motyvas + kitokiu spalvu akriliniai + sendintojas, jeigu noresit sendint + lakas.. greiciausiai vandeniui atsparus. Ir dar gali but, kad ir vazonelio vidu reik nulakuot..
su moliniais vazonais tai taip, kad dregmei persigerus nenukristu dazai..
Niu bet as tikrai nesu tikra del visu priemoniu atsparumo ir tinkamumo, tiesiog kol sulauksit profesionalesnio patarimo, parasiau, kaip man atrodo..