Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Lachesė @ 2010 03 22, 11:53)
1. schema,dar nemačius jūsų darbų, tai irgi sunku pasakyti, kiek ten to ploto laisvo šitam efektui, galit mėginti. nors pirma išsimėginkite juodraštyje savo priemonę, kaip ji veikia apskritai.
2. schema, žinoma, kad galite įsigyti dvikomponenčio, man pradžiai smagūs antikos raiher ir artmanija, ir perfeto sendintojai, jie visi įtrinami vandens pagrindo priemonėmis, ir lakuoti galima vandens pagrindo laku.

Lakas, na vandens pagrindo(spiritinis, sintetinis, vaitspiritinis) lakas niekam nekenkia, tik kad turi specifinį kvapą. O vandens pagrindo lakas šiuo atveju jums tinka, nebus jokių bėdų.

Va, tie mano nebaigtieji darbeliai:

user posted image

user posted image

Kadangi laisvo nuo piesineliu ploto daug, tai gal vis delto butu galima pamegint tamsus akrilas-antique-sviesus akrilas schema? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiDo: 23 kovo 2010 - 14:33
nežinau,ką kitos pasakytų, bet mano nuomone, stilistiškai čia nelabai tinka sendinimas, o eksperimentuoti galima juk ant bet kokio juodraščio.
Atsakyti
Mergaitės, įtryniau skeldėjimus sendinamąja pasta terpentino pagrindu, kuo dabar galiu lakuot bent jau pirmus sluoksnius?Spėju, akrilinis lakas čia nelabai tinka.. ax.gif
Atsakyti
sveiki, o koks jūsų sendintojas? Parašykite tikslų pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 23, 22:29)
sveiki, o koks jūsų sendintojas? Parašykite tikslų pavadinimą.

Vakar dariau su dviem: Maimerio "Idea Decoupage", stikliniuose apvaliuose buteliukuose ir Rayher "Antik" ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif nelabai turiu laiko skaitinet temuke, o galu gale gal ir mano problemele tik mano.. tai va labai reikia jusu pagalbos ir patarimo 4u.gif
Ne uzilgo draugu vestuves. Viena is dovanu noriu padaryt grazia lekste - kaip padekla dovanelei. Niu, i ta lekste butu dedamos kitos dovaneles ir supakuojama toks kugiukas smile.gif lekstes paskirtis greiciausiai butu kaip dekoratyvine, ne salyciui su maistu.. paskui jie galetu kazka grazaus i ja susidet. Nu nebent sugalvos kokius sausainius ar saldainius talpint.. g.gif
Zodziu, as siaip turiu daugiau maziau visas priemones dekupazui ant medzio. Klausimai:
ar geriau daryt vadinamaji atvirkstini dekupaza ant skaidrios permatomos lekstes, ar ant paprastos matines baltos? (dar jokios nepirkus)
Kokiu papildomu priemoniu sitam darbui man reiketu? (ir ar labai brangios jos?) Turi but specialus klijai, lakas, sendinimas, dazai...kas?
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri pirkot šį http://www.artmanija...is-remelis.html rėmelį ir galit pasakyt kokio formato nuotraukai jis?
bijau apsipirkt doh.gif
Atsakyti
o tokie dazai tinka dekupazu uzsiiminejant? g.gif
http://www.modeliuot...iniai-dazai.jpg
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 03 24, 11:57)
Labukas visoms  4u.gif  nelabai turiu laiko skaitinet temuke, o galu gale gal ir mano problemele tik mano.. tai va labai reikia jusu pagalbos ir patarimo  4u.gif
Ne uzilgo draugu vestuves. Viena is dovanu noriu padaryt grazia lekste - kaip padekla dovanelei. Niu, i ta lekste butu dedamos kitos dovaneles ir supakuojama toks kugiukas  smile.gif  lekstes paskirtis greiciausiai butu kaip dekoratyvine, ne salyciui su maistu.. paskui jie galetu kazka grazaus i ja susidet. Nu nebent sugalvos kokius sausainius ar saldainius talpint..  g.gif
Zodziu, as siaip turiu daugiau maziau visas priemones dekupazui ant medzio. Klausimai:
ar geriau daryt vadinamaji atvirkstini dekupaza ant skaidrios permatomos lekstes, ar ant paprastos matines baltos? (dar jokios nepirkus)
Kokiu papildomu priemoniu sitam darbui man reiketu? (ir ar labai brangios jos?) Turi but specialus klijai, lakas, sendinimas, dazai...kas?
Busiu labai dekinga uz atsakymus  4u.gif  ax.gif

Kad dovana galima butu veliau seimininkams nesusimastant ipatingai naudoti, rinkciausi atvirkstini dekupaza. Kokiu priemoniu reikia priklauso nuo norimo isgauti egekto. jei planuoji sendint tai aisku reiks ji ir pikrti. Papildomai dar imciau ryzine servetele uzdengti visa atvirkstini dekupaza, kad vaizdas is kitos puses butu tvarkingas ir grazus na ir uzbaigimui lako. Jei manai, kad plaus ta inda tai gal vertetu rinktis vandeiui atsparu 4u.gif
QUOTE(wylia @ 2010 03 24, 21:46)
o tokie dazai tinka dekupazu uzsiiminejant?  g.gif
http://www.modeliuot...iniai-dazai.jpg

Tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
ar yra kur nors Vilniuje pirkti Akrilano gamybos (Perfetto) sendintojų? kažkaip brangokai gaunasi siuntimo išlaidos pas juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 25, 01:16)
ar yra kur nors Vilniuje pirkti Akrilano gamybos (Perfetto) sendintojų? kažkaip brangokai gaunasi siuntimo išlaidos pas juos  doh.gif

Paziurek ZIIZ parduotuveje www.ziiz.lt man rodos ten maciau
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 03 25, 08:42)
Paziurek ZIIZ parduotuveje www.ziiz.lt man rodos ten maciau

dėkui 4u.gif
Atsakyti