Pas mane beda Nuejau i parduotuve pauostyti ir issirinkti kvapo vyrui. Pardaveja supurske du kvepalus ant vienodu lapeliu ir dabar susimaisiau kur kuris.. Vienas YSL La Nuit de L'Homme, kitas Paco Rabanne 1 million.. Labai patinka vienas, itariu, kad gali buti YSL.. toks vyriskas stiprus. Kitas labiau saldus.. Dar sloga turiu, tai isvis sudetinga.. Siaip abu neblogi, bet tas vienas ypac patiko ir ji noriu pirkti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 31, 14:29)
Pas mane beda Nuejau i parduotuve pauostyti ir issirinkti kvapo vyrui. Pardaveja supurske du kvepalus ant vienodu lapeliu ir dabar susimaisiau kur kuris.. Vienas YSL La Nuit de L'Homme, kitas Paco Rabanne 1 million.. Labai patinka vienas, itariu, kad gali buti YSL.. toks vyriskas stiprus. Kitas labiau saldus.. Dar sloga turiu, tai isvis sudetinga.. Siaip abu neblogi, bet tas vienas ypac patiko ir ji noriu pirkti
Saldusis bus Paco Rabanne 1 million
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 31, 14:29)
Pas mane beda
Ne, pas mane tikra bėda. Mano vyras išvystė savo kvepalų skonį
ir dabar nori ūdų ūdų ūdų, ypač Black Afgano Kur man dėtis vargšei, kur man eit Aš tokia švelnutė, kaip gėlelė, mėgstu švelnius, pūkuotus, vasarą žalokus...
Hugo Boss The Scent
Ieškosiu kvepalų subrendusiam vyriškiui.
Jokių idėjų neturiu, tik žinau, kad kvėpinasi Dior Homme, Hugo Boss Bottled, Dior Higher Energy.
Norėtų kažko ne itin stipraus, gal įdomaus casual. Ir kad jo bobai patiktų
Jokių idėjų neturiu, tik žinau, kad kvėpinasi Dior Homme, Hugo Boss Bottled, Dior Higher Energy.
QUOTE(London @ 2016 09 27, 16:52)
Tikram vyrui siūlyčiau Dior Sauvage arba Fahrenheit Cologne. Jei norisi kažko ramesnio, tai CK Encounter Fresh. Ir pradžioj parodykit "jo bobai". Ji išrinks - bus rami galva jums.
QUOTE(London @ 2016 09 27, 16:52)
Van Cleef & Arpels Midnight in Paris panašūs į Dior Homme Ir buteliukas gražus, ir kaina gera internetuose, tik va, klausimas, ar jam reikia panašių kvepalų...
QUOTE(IlonaMutis @ 2016 09 28, 08:44)
Tikram vyrui siūlyčiau Dior Sauvage arba Fahrenheit Cologne. Jei norisi kažko ramesnio, tai CK Encounter Fresh. Ir pradžioj parodykit "jo bobai". Ji išrinks - bus rami galva jums.
va čia tai aukso žodžiai
Man iš tokių casual būtų Chanel Allure Homme Edition Blache, kas nors iš Maison Francis Kurkdjian - Aqua Universalis, Masculin Pluriel, Amyris, Apom. Beveik visi Hermes'ų kvapai tiktų..
Paskutinę minutę rinkausi tarp Chanel Allure Homme Edition Blache ir Terre d'Hermes ir nupirkau Hermes, prisiskaičiusi apie juos kaip apie masterpiece....Baisiai man suveikė tas:))
QUOTE(London @ 2016 10 07, 20:35)
Paskutinę minutę rinkausi tarp Chanel Allure Homme Edition Blache ir Terre d'Hermes ir nupirkau Hermes, prisiskaičiusi apie juos kaip apie masterpiece....Baisiai man suveikė tas:))
Puikus pasirinkimas