Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepinasi mūsų vyrai

QUOTE(Levereti @ 2013 09 14, 08:13)
Merginos, prašau pagalbos. Ieškau dovanos savo jaunam pusbroliui (18 m.), nelabai žinau jo kvepalų skonį doh.gif

Parekomenduokit ką nors iš tų pigesnių variantų (Adidas, Diavolo, Mexx, Backham ir pan.), nenoriu kvepiančių labai aštriai ir pigiai kaip tualeto gaiviklis, bet ir ne kokių nors diediškų saldžių, dūminių, kedrinių biggrin.gif

Žodžiu ką geriausia būtų rinktis lengvo, jaunatviško ir nebrangaus (~50-70 lt)

Baisiai dėkinga 4u.gif

Antonio Banderas Spirit, Beckham Intimately Night.
Atsakyti
Aš irgi už Mexx, tai narei, kuri klausė.
Atsakyti
Vyrui padovanojus esu ARMANI CODE (juoda), kai jais pasikvepina tai galiu is proto iseiti kaip skaniai kvepia wub.gif Ir laikosi gerai. Be ju dar turi CHANEL ALLURE SPORT,tai man irgi superiniai kvepalai smile.gif .
Atsakyti
ar kieno nors sutuoktinis turi siuos kvepalus smile.gif ,

user posted image

jokiu atsiliepimu apie juos neradau. nei geru, nei blogu, pirkau neuoscius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2013 10 08, 21:11)

user posted image

jokiu atsiliepimu apie juos neradau. nei geru, nei blogu, pirkau neuoscius doh.gif

Prieskoniniai, "aštrūs", patiks ne kiekvienam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2013 10 08, 21:11)

user posted image

Rimti, klasikiniai, senamadiski geraja prasme. Jei vyras atitinka toki ivaizdi tai liuks, jei ne.... Apie tokius kartais sakoma " diedishki" biggrin.gif Manau kvapa ivertins tikrai ne kiekvienas, nors kvapas tikrai labai kokybishkai padarytas.
Atsakyti
Maniskis siuo metu turi myli ir tiesiog pilstosi (jau sakau i darba jam kitus reiks itaisyt nes paciai darosi gaila biggrin.gif )
user posted image
user posted image
nors kvepalus perku jam as o dazniausiai ir pasufleruoju ka,bet pastebejau kad ir jo skonis pasikeite (anksciau abu buvom kompotiniu megejai) biggrin.gif nors yra yra tu kompotu tikrai geruliu smile.gif
Atsakyti
Siuo metu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 09, 13:54)

Ir maniskis siais pilstosi , tik derina Dior Homme su Dior Homme intense, pastarais as ir pati naudojuos. Ir man ju irgi gaila nes abu senesnio leidimo doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ieskau kvepalu vyrui.. Jau tiek isbandes, tiek pripirkus, bet kazkaip baigiasi, ir ko nors kito norisi.. Svarbiausia, kad gerai laikytu, stiprus kvepalai, bet ne dusinantys, ne saldus, vyriski. Turetu ir gaivumo, ir kazkokio dumo kvapo.. Sunku paaiskinti doh.gif Kazkuri pamenu labai rekomendavo Gucci Pour Homme II, bet nerandu kur ju pauostyti.. Ar verta siuos imti taip aklai? Gal ka kita??? Gal YSL La Nuit de L'Hommeg.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 sausio 2014 - 14:49
Jei dar nebandėt, pabandykit iš l'occitane vyriškus kvapus, jie klasikiniai, stiproki, gerai laikosi, gana gaivūs ir jokiu būdu ne saldūs, kad ir šitas
Atsakyti
Kai mano pasikvepina Dior Fahrenheit, man buna super kvapas wub.gif
Atsakyti