gal galite palyginti FAHRENHEIT ir paco rabanne 1 million kvapus ,kiek suprantu abeji saldus ar as klystu? reikia dovanai ,niekaip negaliu apsispresti juo lab kad musu kaime ju pirkti nera ,teks siustis
Nerealus kvepalai-
QUOTE(amir 000 @ 2012 11 18, 17:49)
gal galite palyginti FAHRENHEIT ir paco rabanne 1 million kvapus ,kiek suprantu abeji saldus ar as klystu? reikia dovanai ,niekaip negaliu apsispresti juo lab kad musu kaime ju pirkti nera ,teks siustis
Kazin ar lyginami. Dioras stipresnis, vyriskesnis. Dazniausiai juos renkasi vyrai. O milijonas jaunatviskesni, neipareigojantys. Bet cia ne taisykle, o tik pastebejimas ka kas perka.
QUOTE(Marokietė @ 2012 07 21, 00:43)
Abu susižavėjom Midnight in Paris by Van Cleef and Arpels
Netgrasus dūmas, oda, šiek tiek tongapupės, arbatos...
Geras naujas atradimas
Netgrasus dūmas, oda, šiek tiek tongapupės, arbatos...
Geras naujas atradimas
mane irgi jie suzavejo tiesa B jie tokio ispudzio nepaliko,bet sake ''normalus'' gan lengvi jie,mielai pati kvepeciau
MB naudoji tik Armani Code-nerealus kvapas ir man ir MB ji labai megsta,i darba eidamas kvepinasi David Beckham
Gal kas žinot, kur dingo Eskada Magnetism vyr. Žiūriu prekyboje nei LT, nei kitur nėra... gal kartais nutraukė gamybą?
Man jie buvo
Man jie buvo
ir pati kartais pasikvepinu
kas gali parekomenduoti vyriskus tikrus kvepalus - ne saldzius... nes kai nueini i parde galva apsisuka
Pats nuostabiausias kvapas Geresniu nera...
QUOTE(Jurgut @ 2012 12 02, 23:26)
Pats nuostabiausias kvapas Geresniu nera...
Nupirkau dovanų, tokie vyriški . Kai pamačiau reklamą stende su toookiu vyru, bėgau uostyt kas per kvapas.
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 02, 23:22)
Nupirkau dovanų, tokie vyriški . Kai pamačiau reklamą stende su toookiu vyru, bėgau uostyt kas per kvapas.
Kas cia per vyras? Niekad nepastebejau, bet, kad kvapas nuostabus - tai faktas