o mes jau baigiam antra
Kvapas vyrui, pasirengusiam užkariauti pasaulį, kvapas, kuris vilioja, bet "nepasiekiamai" (idealus darbui )
Dėl šito kvapo gyvą suėst gali Seksualus kvapas, bet kartu toks jaukus, kad prie altoriaus su juo kvepiančiu eitumei
Kai norisi šėlionių ar šiaip jaunystės
Švelnumas, gaivus ir ilgas rytas, kava, paskrudusi bandelė, skubotas bučkis
Dėl šito kvapo gyvą suėst gali Seksualus kvapas, bet kartu toks jaukus, kad prie altoriaus su juo kvepiančiu eitumei
Kai norisi šėlionių ar šiaip jaunystės
Švelnumas, gaivus ir ilgas rytas, kava, paskrudusi bandelė, skubotas bučkis
QUOTE(Snzk @ 2011 10 03, 22:53)
Dabartiniai
Ar šie gaivūs? Ieškau kažko panašaus į Versace Man Eau Fraiche, nes šiuos dievina jau daug metų, o dabar būtinai reikia iš Armani O gal kiti kokie Armani yra panašūs gaivumu į Versace?
QUOTE(rita7777 @ 2012 04 21, 13:21)
O gal kiti kokie Armani yra panašūs gaivumu į Versace?
pabandykit Acqua di Gio
Manasis kvepinasi sitais Visiems iki gyvo kaulo zinomas
Dar labai skaniai sitie vyriski kvepia
Dar labai skaniai sitie vyriski kvepia
Gal galite pasakyti ar Armani Diamonds gaivus kvapas, toks į saldesnę pusę ar su aštresniais prieskoniais? Man reikia gaivaus kaip Versace Eau Fraiche
manasis tsarius labai pamilo sios kvepalus ,netiketai..., aklas pirkinys , labai bijojau kad pasakys senamadiski...
QUOTE(denasima @ 2012 04 24, 23:15)
manasis tsarius labai pamilo sios kvepalus ,netiketai..., aklas pirkinys , labai bijojau kad pasakys senamadiski...
laaaaaaaaaaaaaaabai geras kvapas šiltas, minkštas ir jaukus ir jokios užuominos į unisex
Labas mergaites
Mes vakar klaidziojom sarmoj ir rinkom MB kvepalus. Aisku buvau susidariusi sarasiuka, kuriuos reikia isbandyti Pirmiausiai griebiau Paco Rabbane 1 million is karto patiko, bet veliau kiek per saldus pasirode, toliau ejom prie georgio armani code - sie visai patiko MB, bet man kazkokie siaip sau pasirode, lyg ir solidesnio amziaus vyrui labiau tinkamesni Dar pabandem DG the one - is karto abu pasakem NE TM Amen - nezinau, nei taip, nei ne Ir dar daug kitu: versace, di gio ir t.t. Nu bet kazkodel abu suzavejo sie:
Kaip jums jie?
Mes vakar klaidziojom sarmoj ir rinkom MB kvepalus. Aisku buvau susidariusi sarasiuka, kuriuos reikia isbandyti Pirmiausiai griebiau Paco Rabbane 1 million is karto patiko, bet veliau kiek per saldus pasirode, toliau ejom prie georgio armani code - sie visai patiko MB, bet man kazkokie siaip sau pasirode, lyg ir solidesnio amziaus vyrui labiau tinkamesni Dar pabandem DG the one - is karto abu pasakem NE TM Amen - nezinau, nei taip, nei ne Ir dar daug kitu: versace, di gio ir t.t. Nu bet kazkodel abu suzavejo sie:
Kaip jums jie?
Kad tualetinis,tai dar nereiškia,kad trumpai kvepės Nuo kvepalų priklauso.Vyriški dauguma tokie,bet yra ir ilgiau,ir trumpiau besilaikančių.Pvz.apie Terre d`Hermes Parfum ir Terre d'Hermes EDT atsiliepimuose kaip tik rašo,kad pastarasis ilgiau laikosi ir kvepia geriau
sitie vyrui superiniai