Jam turi taip tikti tas kvapas, kad pats perdaug ir nejaus, tik kiti. Ne visuomet tas tinka, bet kartais pasitaiko, o gal ir dažniau. Galų gale nereikia padauginti kvepinantis.
skaniausi mano vyro kvepalai: Hugo Boss Soul, Emporio Armani White For Him Giorgio Armani for men, JLo Deseo
Siuo metu vyro einamiausi D&G The one gentleman, YSL L'homme la nuit ir mano mylimiausi Armani code cologne
Vieninteliai mano Lutensai mano išbuvo labai neilgai..
Gal kas nutuokiat kur galima gauti Kuznetsky Most vyriškų kvepalų (jie rusiški)? Jie patinka tiek mano vyrui, tiek man, bet pirko prieš kelis metus kažkur Vilniuj, o dabar niekur jų nematyt (vakar Kauną visą maišėm)...
Dior Fahrenheit,Acqua Di Gio By Giorgio Armani arba Jean Paul Gaultier Le Male
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 27, 11:55)
Jam turi taip tikti tas kvapas, kad pats perdaug ir nejaus, tik kiti. Ne visuomet tas tinka, bet kartais pasitaiko, o gal ir dažniau. Galų gale nereikia padauginti kvepinantis.
Esmė, kad aš turiu jam nupirkti be jo, o anksčiau turėtų kvepalų nenori Todėl ir neįsivaizduoju ką pirkti..
Gal kas nors gali parašyti švelniausius vyro turėtus kvepalus? Gal taip bus lengviau?
Jo mėgstamiausi:
Carolina Herrera "212"
Dabartiniai einamiausi:
David Beckham "Intimately"
Carolina Herrera "212"
Dabartiniai einamiausi:
David Beckham "Intimately"
Dabartiniai
Jau nežinau kelinti metai vyras nepaleidžia savų
Chanel Allure Homme Sport..Nerealūs
Chanel Allure Homme Sport..Nerealūs
Maniškis jau n... metų mėgsta, o aš einu iš proto dėl:
Retsykiais ir pati nugvelbiu , kai užeina ūpas kvepėti kuo tai stipriau, agresyviau. O šiaip, kai jais kvepia mano vyras, mmm ... Dievinu šį aromatą ! Be to, šie kvepalai laaabaiii DAUG komplimentų susilaukia .
Ir šitie dar geruliai :
Retsykiais ir pati nugvelbiu , kai užeina ūpas kvepėti kuo tai stipriau, agresyviau. O šiaip, kai jais kvepia mano vyras, mmm ... Dievinu šį aromatą ! Be to, šie kvepalai laaabaiii DAUG komplimentų susilaukia .
Ir šitie dar geruliai :