Tobulybe, geresniu uz siuos niekur nejauciau, jei dovanociau vyrui tai butent tokius
arba siuos
Yra 2 kvapai, kurie varo mane is proto-
1. Chanel Egoist platinum (prabangus)
2. Hugo Boss Soul (neitiketinai silti ir seksualus )
1. Chanel Egoist platinum (prabangus)
2. Hugo Boss Soul (neitiketinai silti ir seksualus )
MB megstamiausi:
Man sie tokie sexy,hmm
Mano nuomone, labai ispudingas kvapas- L'instant de Guerlain
QUOTE(AMARILIS @ 2009 08 18, 23:25)
Ir tinka ne tik vyrams. Mielai nešioju aš
QUOTE(AMARILIS @ 2009 08 18, 23:25)
Va cia tai pritariu.Tai is tiesu kvapas,"neisiliejantis i mases".
MB ir man labai patinka Carolina Herrera 212 Sexy Men
QUOTE(Ingėnas @ 2009 07 28, 23:43)
Man patys pačiausi vyriški - šių metų naujiena YSL La Nuit de l`Homme.
Vyriški ir kartu švelnūs, subtilūs, seksualūs
Iš tikrųjų net aš pati jais kartais mielai pasikvėpinčiau, jeigu aišku MB tokius turėtų
Vyriški ir kartu švelnūs, subtilūs, seksualūs
Iš tikrųjų net aš pati jais kartais mielai pasikvėpinčiau, jeigu aišku MB tokius turėtų
Ar jais "Kristianoj" prekiauja,ar ir kitur?Ryt ruosiuos truputi "ekskursija" padaryti,tai gerai butu,jei atsakytum greiciau, kad nereiktu ilgai ieskoti.
QUOTE(Tora 5 @ 2009 08 21, 12:37)
Ar jais "Kristianoj" prekiauja,ar ir kitur?Ryt ruosiuos truputi "ekskursija" padaryti,tai gerai butu,jei atsakytum greiciau, kad nereiktu ilgai ieskoti.
Douglas tikrai yra, o kitur nežiūrėjau. Matyt , kad visose didžiosiose parduotuvėse (Sarma, Douglas , Kristiana). PE pvz. nėra (bent jau internet. jų psl.)
Man dieviškiausias kvapas ANTONIO BANDERAS Blue Seduction - na gal ant maniškio jie tobulai tiko, bet aš alpau nuo šito kvapo nors nei jie ten per brangiausi, bet labai patinka man!
QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 22, 08:57)
Man dieviškiausias kvapas ANTONIO BANDERAS Blue Seduction - na gal ant maniškio jie tobulai tiko, bet aš alpau nuo šito kvapo nors nei jie ten per brangiausi, bet labai patinka man!
pritarciau . Labai atsitiktinai radau ir padovanojau saviskiui si kvapa. Ir nors jam tas pats kokiais kvepintis, bet as alpstu nuo to kvapo