Kiekvieną dieną chanel allure - ir taip kokie 5 metai . Dabar pasikeitimui nusipirko Dior Higher energy- bet man nelabai patinka kvapas
QUOTE(Roxetė @ 2010 12 15, 15:57)
Ziurek, kad tik vyras nepasidarytu seksualus draugems
QUOTE(zuasta @ 2010 12 16, 12:51)
Kiekvieną dieną chanel allure - ir taip kokie 5 metai . Dabar pasikeitimui nusipirko Dior Higher energy- bet man nelabai patinka kvapas
Kaip faina, kai vyras turi savo kvapa, kuris visur ji isduoda. Tai tarsi vyro CREDO. Gaila, kad maniskis prie vieno kvepalo taip negali prisiristi, nors turi mylimiausia kvapa, kuri pabaiges visada nauju tu paciu nori
Sveikos
Nusprendžiau Kalėdų proga MB padovanoti kvepalus
Paskutiniai turėti buvo chanel "allure homme sport", o prieš tai Armani "aqua di gio"...Mane tai abu kvapai vienodai "vežė", bet jam pačiam labiau Armani patiko
Vakar visą naują temą perskaičiau ir labiausiai apsispręsti padėjo šis postas:
Užsakiau YSL nežinodama kvapo. Perku katę maiše, bet tikiuosi abu liksime patenkinti
Vėliau pranešiu ar teisingas mano pasirinkimas buvo (jeigu įdomu kam nors )
Nusprendžiau Kalėdų proga MB padovanoti kvepalus
Paskutiniai turėti buvo chanel "allure homme sport", o prieš tai Armani "aqua di gio"...Mane tai abu kvapai vienodai "vežė", bet jam pačiam labiau Armani patiko
Vakar visą naują temą perskaičiau ir labiausiai apsispręsti padėjo šis postas:
QUOTE(Argija @ 2010 04 05, 16:29)
Užsakiau YSL nežinodama kvapo. Perku katę maiše, bet tikiuosi abu liksime patenkinti
Vėliau pranešiu ar teisingas mano pasirinkimas buvo (jeigu įdomu kam nors )
gal kas turi ir galetu pakomentuoti, ir gi perku kate maise
maniškis kvepia :
į darbą Hugo Boss XY arba Boss Selection
laisvalaikiu Instinct David Beckham
kai su manimi būna Chanel Egoiste Platinum
į darbą Hugo Boss XY arba Boss Selection
laisvalaikiu Instinct David Beckham
kai su manimi būna Chanel Egoiste Platinum
Draugui nupirkau mažus kiekius dovanų: Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme ir Givenchy Pi Neo. Man laaaabai patiko kvapai, tikiuos patiks ir jam, ir jeigu taip, tai reikės pirkti didesnius kiekius
Dar turėjau mėginuką Givenchy pour Homme kvapo, tai draugui labai patiko, o jo draugui dar labiau, jau norėjo ir įsigyti. Abu vaikinai gyrė, kad kvapas geras. Va tokie:
Dar turėjau mėginuką Givenchy pour Homme kvapo, tai draugui labai patiko, o jo draugui dar labiau, jau norėjo ir įsigyti. Abu vaikinai gyrė, kad kvapas geras. Va tokie:
Maniškis nepasikvepinęs turbūt nėra iš namų išėjęs
Jo mėgiamiausi yra šie:
Calvin Klein Euphoria Men
Versace Man Eau Fraiche
Lacoste Essential
Lacoste Style in Play
Dar turi kelis, kurie stovi neliečiami...ir visi dovanoti jo vienos iš seserų [Lancome Mirracle Homme, kuris šiaip neblogai kvepia, bet yra be purkštuko ; Bvlgari pour Homme ir kažkokie Burberry]
Esu užsakiusi Bvlgari Aqua Pour Homme Marine - tikiuosi, kad ir jie taps jo vienais iš mylimukų, nes man jų kvapas laaaabai patinka
Jo mėgiamiausi yra šie:
Calvin Klein Euphoria Men
Versace Man Eau Fraiche
Lacoste Essential
Lacoste Style in Play
Dar turi kelis, kurie stovi neliečiami...ir visi dovanoti jo vienos iš seserų [Lancome Mirracle Homme, kuris šiaip neblogai kvepia, bet yra be purkštuko ; Bvlgari pour Homme ir kažkokie Burberry]
Esu užsakiusi Bvlgari Aqua Pour Homme Marine - tikiuosi, kad ir jie taps jo vienais iš mylimukų, nes man jų kvapas laaaabai patinka