nesikvepina niekuo, kol aš neužpuolu ir neužpurškiu Azzaro Visit, kuriuos kažkada pati ir padovanojau. o labiausiai norėčiau JPG Le Male, ech...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 02, 21:27)
Mano jie artimiausiu pirkiniu sarase Labai patiko man jie
Tikrai geras kvapas, ir man patinka
Maniskis kvepinasi Chanel Alure
http://www.google.lt.../...&tbs=isch:1 paskutiniu metu labai patinka,kai pasikvepina YSL M7,skanumelis.
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 29, 12:19)
maniskiui irgi jie patinka labai, kai uzuodziu kur sita kvapa iskart prisimenu savo mylimaji
šiuo metu kasdienai kvepinasi Trussardi inside ir Davidoff adventure
o ypatingom progom Gucci Pour Homme
dar užsakiau jam kalėdom YSL L'Homme La nuit
o ypatingom progom Gucci Pour Homme
dar užsakiau jam kalėdom YSL L'Homme La nuit
QUOTE(katalike @ 2010 11 02, 21:12)
o labiausiai norėčiau JPG Le Male, ech...
taigi nupirk, užpulk kas rytą ir apipuršk. ar nepatinka jam jie?
QUOTE(Jicky @ 2010 11 11, 18:16)
taigi nupirk, užpulk kas rytą ir apipuršk. ar nepatinka jam jie?
pyksta, kai užpuolu jam apskritai kvepalai nerūpi vienąsyk pats pasikvepino, kai kažko prisigerinti norėjo
SIANDIEN JIS KVEPIA Gucci Pour Homme
Antra buteli baigdineja.
Laba
kadangi vyriškų kvepalų nelabai pažįstu, bet gal galėtumėte ką nors rekomenduoti. Žmogus mėgsta ir kvepinasi tokiais kvepalais:
Gal galėtumėte pasiūlyti, kas dar tiktų maždaug tokiam skoniui? Nebūtinai vien citrusiniai, lengvi, bet čiut čiut į saldumą, tik ne aštrūs, sunkūs Kuo daugiau variantų, tuo geriau
kadangi vyriškų kvepalų nelabai pažįstu, bet gal galėtumėte ką nors rekomenduoti. Žmogus mėgsta ir kvepinasi tokiais kvepalais:
Gal galėtumėte pasiūlyti, kas dar tiktų maždaug tokiam skoniui? Nebūtinai vien citrusiniai, lengvi, bet čiut čiut į saldumą, tik ne aštrūs, sunkūs Kuo daugiau variantų, tuo geriau