Maniškis kažkoks feromoninis, kažką tokio skleidžia organizmas, kad labai sušvelnina kvapus ir jie taip gerai prie jo limpa galiu pirkti bet kokius, visiškai skirtingus švelnumu, tiek kaina. Aklai nupirkome ir išbandėme pagal patikusias natas pigeną iš Avon, stiprųjį True Force, kai pauosčiau, man visiškai nepatiko, tokia aštruma, galvojau kaip čia reikės iškęsti tą kvapą, nes kas gi tokį perpirks, visi pirks naują kai tokia kaina, o išmesti kaip ir gaila. Bet o stebukle, ant maniškio taip gražiai skleidžiasi, taip pritiko net nežinau kuris kvapas ant jo man nerealiausias, nes su visais taip gerai kvepia ir jam tinka. Na bet gal visgi Carolinkos Sexy 212 be konkurencijos
Mano brangiausiasis kvepia D&G The One, nu laaabai man jie patinka
Maniskis tai Paco Rabanne "One million". Nerealiai kvepia
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 09 25, 11:03)
Maniskis tai Paco Rabanne "One million". Nerealiai kvepia
Maniskis irgi situs turi 1 milion ir dar D&G The one tai situs abiejus nesenai pasieme.. o seip labai megsta Joop raudonus man site fui..
Siuo metu naudoja Calvin Klein Free
skaniai maniskis kvepia.
Thierry Mugler "Pure Coffee", dievinu si kvapa
o mes beprotiskai kvepiam
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 04 05, 17:17)
Ilgą laiką savo draugui dovanojau vien tik Antonio Banderaso kvepalus, nors kaina nekosminė, bet kvapas kažkas tokio neapsakomo būdavo Negalėdavau atsispirti galėdavau uostyti ir uostyti.. Kartais net pati mėgdavau ant savęs kvapą šį jausti
Bet dabar abiems mums patiko ir naudoja jis
Bet dabar abiems mums patiko ir naudoja jis
Prie euphorios buvo apsistojes iki dabar, saltesniajam sezonui nupirkau ir jie dar geresni atrodo nei paprasta euphoria
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 21, 17:35)
turim siuos John Varvatos rudus-retai kada jais kvepinasi
O siaip mylimiausi maniskiui saldus kvapai, beje, kaip ir man :
Siais ir pati kartais pasikvepinu
Labai jau saldus iki negalejimo
Sitoki rinkini gavo dovanu vestuviu proga nuo jaunosios
Cia mylimiausi jo kvepalai, kuriais irgi mielai pati kvepinuosi
Siu ne vienas buteliukas sukvepintas
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 05 24, 13:20)
sie labai geri , maniskis pora bonkiu suvartojes
Tokie seksualus ir silti
ir paprasti Chanel Egoiste geruliai, labai gvazdikeliu kvapas mane juose zavi
Papildyta:
QUOTE(Noelė @ 2009 08 27, 10:16)
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 08 28, 10:49)
Sitie ir man patinka. Bet pagal mane tai labai moteriskas kvapas. Retkarciais jais pasikvepinu.
Ir man sie tokie unisex, turim ir abu kvepinames