Va ką meta apie tą Ittar http://en.wikipedia.org/wiki/Ittar
Musiau kokia nors riaubiškiškytė parašė
QUOTE(straige @ 2010 08 11, 23:00)
Ir va kiek sukele ovaciju mano sese papsykina ir savo ta ispuosta suneliuka Bandem su mama aiskinti, kai suo uosle praras
QUOTE(HappyAngel @ 2010 08 11, 22:59)
gal ir mano sabakusui šito reik
čia aš apie šunį, ne apie vyrą
Papildyta:
QUOTE(straige @ 2010 08 11, 23:00)
ką čia gali žinoti
As net pacekinau zinutes Lyg katiniene is panevezio.. Riaubiskyte ne viena
Pagelbenkit išrinkt MB kvapą, nes aš toli gražu nesu jų ekspertė Vakar susidariau sąrašą čia labiausiai apkalbamų ir pagyrų sulaukusių
Chanel Allure,
Chanel Platinum Egoiste,
Gyvenchy Play,
Paco Rabanne 1Million,
Versace Eau Fraiche.
Tai bent iš šių labiausiai patiko PR 1Million ir Gyvency Play, bet patiko MAN, nes mėgstu į saldumą.
Iki šiol mėgstamiausi buvo Adidas (nepamenu pavadinimo, bet dabar sunku juos rast, Sport kažkokie).Šiuo metu jis kvepinasi Hugo Boss Energise, bet nėra taip labai labai, kad patiktų.
Aišku, jums sunku patart, nes aš ir pati nežinau, ką jis mėgsta, bet ieškau tokio ne odekoloniško kvapo, labiau ir labiau kasdienai, nesunkaus. Chaneliai man pasirodė absoliučiai vakaro kvapai. Dėkoju
Chanel Allure,
Chanel Platinum Egoiste,
Gyvenchy Play,
Paco Rabanne 1Million,
Versace Eau Fraiche.
Tai bent iš šių labiausiai patiko PR 1Million ir Gyvency Play, bet patiko MAN, nes mėgstu į saldumą.
Iki šiol mėgstamiausi buvo Adidas (nepamenu pavadinimo, bet dabar sunku juos rast, Sport kažkokie).Šiuo metu jis kvepinasi Hugo Boss Energise, bet nėra taip labai labai, kad patiktų.
Aišku, jums sunku patart, nes aš ir pati nežinau, ką jis mėgsta, bet ieškau tokio ne odekoloniško kvapo, labiau ir labiau kasdienai, nesunkaus. Chaneliai man pasirodė absoliučiai vakaro kvapai. Dėkoju
Dabar Burberry Weekend
Mano vyro visu laiku megstamiausi Nautica Voyage
Dar megsta Armani Mania, Chanel Platinum Egoiste, Chanel Allure Sport, Versace Pour Homme.
Na o man jis visada kvepia niam niam (su kvepalais ar be ju) Turbut, feromonu itaka
Dar megsta Armani Mania, Chanel Platinum Egoiste, Chanel Allure Sport, Versace Pour Homme.
Na o man jis visada kvepia niam niam (su kvepalais ar be ju) Turbut, feromonu itaka
Pastaruoju metu vyro favoritas
Man laaaabai patinka.
Man laaaabai patinka.