QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 12:15)
Ne kvepalu myletojos o pats Isprotejes del kvepalu ir neisivaizduojantis gyvenimo be ju
Turiu tiek dauk kaf net nezinau kuris pats geriausias. Tik zinau tai, kad patinka tie kvapai i kuriu sudeti ieina Ambra, mediena.
Turiu tiek dauk kaf net nezinau kuris pats geriausias. Tik zinau tai, kad patinka tie kvapai i kuriu sudeti ieina Ambra, mediena.
Na tada dar šauniau
Beje pastebiu dabartinį kvepalų supanašėjimą, t.y. daug kuriama unisex kvapų ir aš labai dėl to patenkinta. Nes tarkim man patinka dauguma natų, kurių prisotinti vyriški kvepalai, o moteriškų sunku panašių surasti. Tarkim man irgi mediena, ambra, muskusas, kvapnaus cigaro kvapas (Eisenberg J'Ose) - labai mylimos kvepalų natos.
QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 08, 15:34)
Dabar va pats išsirinko šituos
na na...
QUOTE(margot @ 2010 08 08, 15:06)
Merveilleux, o jau nusipirko? Jei paskaitytų apie juos, manau, labai greitai persigalvotų
nusipirko. paskaitė, kai prasipakavo dėžutę. ten visa istorija su nuotraukytėm pridėta. nusikeikė, kokiais čia dabar pydariškais kvepalais kvepės. sako, ką negalėjo pardavėja pasakyt??
o aš tik raminu, sakau: niekas gi nežinos, kuo tu kvepi, gi taip įdomiai, skaniai kvepia.
tai apsiramino. dar paklausė, kaip man, kaip moteriai, ar skaniai jie kvepia?
nu ir nieko, va jau kelinta savaitė tik jais kvepinasi
Manasis kvepia siais (:
Mano vyras niekada neperka sau kvepalu, as jam juos dovanoju svenciu proga
Kolekcija nedidele: YSL L'Homme ir Hermes Terre. Taip pat yra vieni bendro naudojimo - Hermes Voyage
Man labiausiai patinka YSL, labai seksualus
Kolekcija nedidele: YSL L'Homme ir Hermes Terre. Taip pat yra vieni bendro naudojimo - Hermes Voyage
Man labiausiai patinka YSL, labai seksualus
QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 08, 17:51)
dar paklausė, kaip man, kaip moteriai, ar skaniai jie kvepia?
Gerai, kas gerai baigiasi
katinas megsta kvepalus labai dazniausiai kvepinasi ittar
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 11, 02:03)
Nieka nesupratau, ar is tiesu katinas ir kas tos raides