QUOTE(v-i-k-a @ 2010 06 12, 23:52)
Lonestar Memories man ziauriai patinka. Kai uostau, net keliai linksta ir siurpuliukai per nugara begioja.
o je va kaip buna man jie nieko, kai buna keli psykai ir po maziausiai valandos
tikrai gurmanai
Maniškis ne mėgėjas kvepintis. Pasikvepina tik kai su manim kur nors išeina
Maniškis ne mėgėjas kvepintis. Pasikvepina tik kai su manim kur nors išeina
baikit jau
maniskis kvepinasi kasdien ir vakarais man , nors ypatingai nesirenka, ypac rytais
smirduka paslepiau, tai ramiai miegu nes kelis rytus buvo sumastes miegamajame purkstelt ant saves kokius 5-6 psikus ir uzdares duris iseiti i darba turedavau sokt is lovos, atidaryt duris ir balkona, apie miega kalbos nebelikdavo kaip ji ten moteriskes darbe atlaikydavo po tokios bombos, as masinoj sunkiai kesdavau dabar isduodu retkarciais, kai nemiegu ir tik 2, max 3 psikus
maniskis kvepinasi kasdien ir vakarais man , nors ypatingai nesirenka, ypac rytais
smirduka paslepiau, tai ramiai miegu nes kelis rytus buvo sumastes miegamajame purkstelt ant saves kokius 5-6 psikus ir uzdares duris iseiti i darba turedavau sokt is lovos, atidaryt duris ir balkona, apie miega kalbos nebelikdavo kaip ji ten moteriskes darbe atlaikydavo po tokios bombos, as masinoj sunkiai kesdavau dabar isduodu retkarciais, kai nemiegu ir tik 2, max 3 psikus
QUOTE(milaaa @ 2010 06 13, 00:17)
dabar isduodu retkarciais, kai nemiegu ir tik 2, max 3 psikus
O tai kaip atsirado vyro kolekcijoj tie smirdukai?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 06 13, 00:29)
O tai kaip atsirado vyro kolekcijoj tie smirdukai?
parnesiau meginuka is VDK galvojau, kad pritars man, kad koks keistas kvapas. O jam, kaip ir zadejo Shumeras, eme ir labai patiko tai pirkau kaledoms nezinojau, kad tiek varys ant saves nors galejau susiprasti, kai meginukas isgaravo per 3-4 dienas
QUOTE(milaaa @ 2010 06 13, 00:37)
parnesiau meginuka is VDK galvojau, kad pritars man, kad koks keistas kvapas. O jam, kaip ir zadejo Shumeras, eme ir labai patiko tai pirkau kaledoms nezinojau, kad tiek varys ant saves nors galejau susiprasti, kai meginukas isgaravo per 3-4 dienas
Tai va, neks nekaltas merguzel, tik tai tu pati :P
Man nepatiko AT L'air du désert marocain ant MB, o pati jais kvepėdama jaučiuosi ypatingai - kartais stipri, kartais seksuali.
Paklausk savo vyro, kodėl jam taip patinka Lonestar memories - įdomu. Man kelėnų nepakirto, bet pasirodė toks vyriškai korektiškas kvapas. Aišku, kai pasako, kad kažkas paskui taip kvepiantį vyrą aklai sektų, imi ieškoti, dėl ko taip...
Paskutiniu metu pastebiu lengvai užuodžianti išsikvėpinusius vyrukus, o moteris - vieną kitą. Nesuprantu, ar moterys saikingai kvepinasi/nesikvepina visai ar čia sindromas kažkoks patelė užuodžia tik patiną?
Paklausk savo vyro, kodėl jam taip patinka Lonestar memories - įdomu. Man kelėnų nepakirto, bet pasirodė toks vyriškai korektiškas kvapas. Aišku, kai pasako, kad kažkas paskui taip kvepiantį vyrą aklai sektų, imi ieškoti, dėl ko taip...
Paskutiniu metu pastebiu lengvai užuodžianti išsikvėpinusius vyrukus, o moteris - vieną kitą. Nesuprantu, ar moterys saikingai kvepinasi/nesikvepina visai ar čia sindromas kažkoks patelė užuodžia tik patiną?
QUOTE(milaaa @ 2010 06 13, 00:37)
Tai o iprastai jis pats perka kvepalus, ar tamsta aprupina?
Šiuo metu įsigijom:
Tai patenkintas..
O šiaip mėgstamiausi:
Šiaip jam patinka turėti vieną kvapą.. Nėra reiklus šiuo atveju O pvz jo brolis tai buteliukų turi daugiau už mane. Gal kokia 20. Manau kaip vyrui - per daug. Na bet jeigu jis kvepinasi pagal nuotaiką gal ir nieko...
Tai patenkintas..
O šiaip mėgstamiausi:
Šiaip jam patinka turėti vieną kvapą.. Nėra reiklus šiuo atveju O pvz jo brolis tai buteliukų turi daugiau už mane. Gal kokia 20. Manau kaip vyrui - per daug. Na bet jeigu jis kvepinasi pagal nuotaiką gal ir nieko...
QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 13, 00:54)
Klausiau, nelabai gali paaiskinti tiesiog patinka ir tiek, gal kad neiprastas, idomus, netradicinis. o dar manau, kad butent sis patinka todel, kad nedirba tokio pobudzio darbu, su kuriais asocijuojasi kvapas. bent man- su padangom, tepalais, na tokiu autoservisu trenkia
QUOTE(MilGana @ 2010 06 13, 12:59)
Tai o iprastai jis pats perka kvepalus, ar tamsta aprupina?
dazniausiai perkame kartu. daznai, pasitaikius progai, perkame DF arba kokiame Paryziuje yra priverstas slankioti paskui mane po parfparduotuves, tai vaiksto ir uostinejasi. kartais paskaitau kokius idomesnius aprasymus, pasiulau pabandyti. nedrisciau pati pirkti jam jo neuostytu kvepalu, kaip ir jis nedrista man