Dabar MB pasieme Laura Biagiotti Aqua di Roma, man labai neblogi jie , netiketai nustebino savo kvapu, patiko ryskus greifruto kvapas, pats tas vasarai sakyciau , dabar sau moterisku ieskau i komplekta
pasiulykit kokiu idomesniu vyrisku kvepalu, reikia dovaneles
QUOTE(milam @ 2009 06 25, 18:10)
pasiulykit kokiu idomesniu vyrisku kvepalu, reikia dovaneles
Gaultier Le Mâle
Gucci Pour Homme II
sveikutes
o as noreciau pasigaudyt ideju vyriskiems kvepalams, kurie yra sunkus, sausi, turi kazka tokio gniauziancio kvapa - smilkalai (ale juozukas), medis, oda, prie viso to gal ir saldumas (ale gaultier2) - NEgaivus kvapas, NEdolcesgabanosversadzes
dabar MB naudoja roberto cavalli black, sitas i tema prie tu NEgaiviuju...
labai kvieciu musu expertes padiskutuot, cia vos ne "kitokie kvepalai" (senosios temos neperskaiciau, jei diskutavot)
o as noreciau pasigaudyt ideju vyriskiems kvepalams, kurie yra sunkus, sausi, turi kazka tokio gniauziancio kvapa - smilkalai (ale juozukas), medis, oda, prie viso to gal ir saldumas (ale gaultier2) - NEgaivus kvapas, NEdolcesgabanosversadzes
dabar MB naudoja roberto cavalli black, sitas i tema prie tu NEgaiviuju...
labai kvieciu musu expertes padiskutuot, cia vos ne "kitokie kvepalai" (senosios temos neperskaiciau, jei diskutavot)
Giorgio Armani Prive eau de jade
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 02:21)
Puikiausioji, ar cia man?
Vyras sau parsivežė "Gucci by gucci". Visai neblogi
Nors man labiausiai patinka kai jis pasikvepina Chanel "Allure sport" arba Clinique Happy for men
Nors man labiausiai patinka kai jis pasikvepina Chanel "Allure sport" arba Clinique Happy for men
QUOTE(Leopardė @ 2009 07 09, 07:27)
Mexx, hugo boss
irgi Mexx, Hugo Boss, Alure sport
Giorgio Armani attitude extreme
Man patys pačiausi vyriški - šių metų naujiena YSL La Nuit de l`Homme.
Vyriški ir kartu švelnūs, subtilūs, seksualūs
Iš tikrųjų net aš pati jais kartais mielai pasikvėpinčiau, jeigu aišku MB tokius turėtų
Vyriški ir kartu švelnūs, subtilūs, seksualūs
Iš tikrųjų net aš pati jais kartais mielai pasikvėpinčiau, jeigu aišku MB tokius turėtų