Reikia pagalbos
ieškau kvepalų baisiai jiem išrankiam vyriškiui. Kvepalai turi būti itin lengvi ir nesaldūs dabar kvėpinas Hugo Boss, bet sako, kad ir šitie saldoki
QUOTE(Lithium @ 2010 05 20, 20:16)
Reikia pagalbos
ieškau kvepalų baisiai jiem išrankiam vyriškiui. Kvepalai turi būti itin lengvi ir nesaldūs dabar kvėpinas Hugo Boss, bet sako, kad ir šitie saldoki
Hugo Boss turi ne vienus vyriškus kvepalus, tad neaišku, kurie būtent tavo vyriškiui pasirodė saldūs.
Siūlau
Givenchy Play Mp3 formos buteliuke
Uosčiau tik iš kakliuko, plačiau nepapasakosiu, bet pasirodė labai lengvi, jaunatviški ir visiškai nesaldūs - apelsinai, greipfrutai, juodieji pipirai, pačiulė(pgl. Fragranticą).
Yra jų Kristianoje tikrai.
QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 21, 00:06)
Hugo Boss turi ne vienus vyriškus kvepalus, tad neaišku, kurie būtent tavo vyriškiui pasirodė saldūs.
Siūlau
Siūlau
šituos turėjau galvoj.
dėkui reiks užsukt pauostyt
Hugo Boss "In Motion" patinka ir mano vyrui, ir man
- ir man jie neveltui mano dovanoti
Kokius kvepalus rekomenduotumėte labai solidžiam vyrui?
Tas vyras mano tėtė ir jam 80,tsakant ,jubiliejus.
Iš karto dėkui,
Iš karto dėkui,
QUOTE(adrija @ 2010 06 01, 12:52)
Kokius kvepalus rekomenduotumėte labai solidžiam vyrui?
Iš karto dėkui,
Iš karto dėkui,
As savo tetes 60-tam jubiliejui dovanojau, tskant, irgi solidziam. Kvapas, mano nuomone, ir yra toks 'solidus', nes neturi pipiriuku, bet ne vandenelis. Tiesiog elegantiskas
QUOTE(artistė @ 2010 06 02, 00:10)
As savo tetes 60-tam jubiliejui dovanojau, tskant, irgi solidziam. Kvapas, mano nuomone, ir yra toks 'solidus', nes neturi pipiriuku, bet ne vandenelis. Tiesiog elegantiskas
Labai aciu,siandien pratestuosiu.
o cia mylimukai
QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 12, 22:40)
Koks tau atrodo tavo MB mylimukas Tom Ford?
jo paskutinis mylimukas, o man smirdukas, kuri dabar uz nuodemes paslepiau A.Taueris Lonestar Memories o as dievinu, kai jis kvepia Banditu, tuomet bet ka galiu padaryti
kiti neipareigojantys-darbiniai