Pabaige
Pradejo
Paskutinieji, kuriuos prigriebiau MB Liko labai patenkintas, o ir kvapa laiko puikiai, grysta is darbo, tai visi namai prakvimpa, nors sakosi tik ryte pasikvepines
Papildyta:
Sie irgi superiniai, turejo vyriskis, tai irgi buvo labai patenkintas
Papildyta:
QUOTE(almituke_ @ 2010 04 05, 18:48)
Sie irgi superiniai, turejo vyriskis, tai irgi buvo labai patenkintas
QUOTE(Argija @ 2010 04 05, 16:29)
kai tik rinkausi tarp siu
ir siu siap buvau linkusi saviskiui pirkti pirmuosius bet pasiulius konsultantei ant vieno rieso papurksti vienu ir ant kito kitu ir kuri laika pasivaikscioti....YSL kvepalai amazing nu nerealiai kvepia taip kad gryzome ir pirkome YSL
dabar maniskis jau baige siuos
irgi nuostabus kvapas
paskutiniu metu megstamiausi
Maniškio mylimiausieji - abiejų po kelis litrus sunaudojęs
QUOTE(Argija @ 2010 04 05, 17:29)
QUOTE(amber123 @ 2010 04 08, 13:09)
naujausias įvykis: konfiskavo mano pomidorus (Demeter).
Pamenu, kad kai užsakiau ir pranešiau apie tai, tai grasinosi mane su jais išmesti
vėliau sekė stadija: nu gal ir visai nieko, bet kam tau pomidorai, juk gali tikrų nusipirkti,
dar vėliau stadija vystėsi į - kas čia taip skaniai kvepia? - Pomidorai. - Negali būti - Taip, taip, tie patys, kurie išmesti turėjo būti...
Dar paskesnė stadija: o galima ir man pabandyti? - Nu galima, kodėl gi ne, unisexiniai gi jie... - Valio
Na ir pabandymas: oho, koks geras purškiklis, niekada dar tokio gero neturėjau o kaip kamštelis profesionaliai užsidaro, imh-ah, kokie kvepaliukai...
Ir paskiausia stadija: išvada, kad ant manęs pomidorai kvepėjo taip ryškiai, pomidoriškai, aštriai, o ant jo, taip kremiškai, švelniai tai va, viskas feromonuose
Pamenu, kad kai užsakiau ir pranešiau apie tai, tai grasinosi mane su jais išmesti
vėliau sekė stadija: nu gal ir visai nieko, bet kam tau pomidorai, juk gali tikrų nusipirkti,
dar vėliau stadija vystėsi į - kas čia taip skaniai kvepia? - Pomidorai. - Negali būti - Taip, taip, tie patys, kurie išmesti turėjo būti...
Dar paskesnė stadija: o galima ir man pabandyti? - Nu galima, kodėl gi ne, unisexiniai gi jie... - Valio
Na ir pabandymas: oho, koks geras purškiklis, niekada dar tokio gero neturėjau o kaip kamštelis profesionaliai užsidaro, imh-ah, kokie kvepaliukai...
Ir paskiausia stadija: išvada, kad ant manęs pomidorai kvepėjo taip ryškiai, pomidoriškai, aštriai, o ant jo, taip kremiškai, švelniai tai va, viskas feromonuose
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2010 05 04, 14:17)
Paskutinieji, kuriuos prigriebiau MB Liko labai patenkintas, o ir kvapa laiko puikiai, grysta is darbo, tai visi namai prakvimpa, nors sakosi tik ryte pasikvepines
situs padovanojusi, superiniai ir kvapas is tikro laabaai ilgai laikos
MB kvepinasi Hugo Boss
Versace melyni
nerealus
nerealus