Vat ir įdomu, ar vyrai užsiciklina ties savo patikimo linija ir nė iš vietos, ką pasiūlysi kitokio ar kardinaliai kitokio, tas "smirda" ar "o gal nereikia,a?" pozicija. Kartais sunkoka pralaužti ledus ir sudominti kažkuo kitokiu.
Aš tai manau, kad dauguma jų didieji konservatoriai ...ir ledus pralaušti nelengva... buvau nupirkus avono Absent, įvertinimas " Aš į g.. paradą neivaikštau tai panaudojau, kaip ir visus, kai būna nurašyti, vonios kambaryje vietoj kvapo gaiviklio, gaila aišku
Mano vyras kvėpinasi kur kas dažniau nei aš, nors kvepalų kiekiu kol kas net nebando susilyginti - ir ačiūdie
Pastaruoju metu: ypatingomis progomis - YSL "M7", darbiniai kvepalai - Bvlgari "Black", šiltesniu oru ar nuotaikai atsiradus - Carthusia "Io Capri" arba Heeley "Verveine". Dar yra visa eilė kvepalų, kuriuos naudoja "kai-neturiu-kuo-kvėpintis" atvejais, bet ten jau įprastiniai "kostiuminiai" kvepalai.
Pastaruoju metu: ypatingomis progomis - YSL "M7", darbiniai kvepalai - Bvlgari "Black", šiltesniu oru ar nuotaikai atsiradus - Carthusia "Io Capri" arba Heeley "Verveine". Dar yra visa eilė kvepalų, kuriuos naudoja "kai-neturiu-kuo-kvėpintis" atvejais, bet ten jau įprastiniai "kostiuminiai" kvepalai.
Labai fain skamba paskutinis sakinys
QUOTE(Minerva @ 2010 03 12, 23:31)
ypatingomis progomis - YSL "M7",
Šitie superiniai , o dar prisiminus reklamą
Maniskis kvepinasi:
Kai susipažinau su savo dar tuomet būsimu vyru prieš 16 metų, jo parfumerinis išprusimas siekė tik "Old Spice" dezodorantą (ačiū jo mamai ir už tiek )
Šiandien mano sutuoktinis yra Tom Ford Private Blend ir Hermes Hermessence kolekcijų gerbėjas, besidomintis nišine parfumerija, mielai mirkstantis kartu su manimi prie kvepalų prekystalių.
Kadangi tai yra tik mano nuopelnas , noriu padrąsinti moteris (be abejo tik tas, kurių gyvenime parfumerija užima svarbią vietą) lavinti savo vyrus. Parfumerija ir kulinarija, manau, yra tos sritys, kuriose lietuviai vyrai smarkiai ir gėdingai atsilieka
QUOTE(Smauglius @ 2010 03 13, 22:09)
Parfumerija ir kulinarija, manau, yra tos sritys, kuriose lietuviai vyrai smarkiai ir gėdingai atsilieka
ačiū Die, maniškis tik vienoj srity atsilieka
Išeigai mano dovanotas rinkinys Patinka ir man ir jam
Kasdienai
Planuojami pirkiniai, nes kvapas labai patiko mums abiems
Kasdienai
Planuojami pirkiniai, nes kvapas labai patiko mums abiems
Dėl kulinarijos, tai belieka pritarti Irėjai, mums tuo klausimu labai pasisekė. Aš galima sakyti iš viso namie negaminu, neskaitant retų išimčių
Bet pralinksminai su tuo Old Spice
Bet pralinksminai su tuo Old Spice