Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepinasi mūsų vyrai

user posted image
labai norėjau saviškiui šituos nupirkt. man jie tokie ... uchh... smile.gif tikro vyro kvapas. maniškis pareiškė, kad smirda jam biggrin.gif et...
Atsakyti
Vat ir įdomu, ar vyrai užsiciklina ties savo patikimo linija ir nė iš vietos, ką pasiūlysi kitokio ar kardinaliai kitokio, tas "smirda" ar "o gal nereikia,a?" pozicija. Kartais sunkoka pralaužti ledus ir sudominti kažkuo kitokiu.
Atsakyti
Aš tai manau, kad dauguma jų didieji konservatoriai mirksiukas.gif ...ir ledus pralaušti nelengva... buvau nupirkus avono Absent, įvertinimas " Aš į g.. paradą neivaikštau schmoll.gif tai panaudojau, kaip ir visus, kai būna nurašyti, vonios kambaryje vietoj kvapo gaiviklio, gaila aišku doh.gif
Atsakyti
Mano vyras kvėpinasi kur kas dažniau nei aš, nors kvepalų kiekiu kol kas net nebando susilyginti - ir ačiūdie laugh.gif

Pastaruoju metu: ypatingomis progomis - YSL "M7", darbiniai kvepalai - Bvlgari "Black", šiltesniu oru ar nuotaikai atsiradus - Carthusia "Io Capri" arba Heeley "Verveine". Dar yra visa eilė kvepalų, kuriuos naudoja "kai-neturiu-kuo-kvėpintis" atvejais, bet ten jau įprastiniai "kostiuminiai" kvepalai.
Atsakyti
Labai fain skamba paskutinis sakinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 03 12, 23:31)
ypatingomis progomis - YSL "M7",

Šitie superiniai biggrin.gif , o dar prisiminus reklamą cool.gif
Atsakyti
Maniskis kvepinasi:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 kovo 2010 - 21:49

Kai susipažinau su savo dar tuomet būsimu vyru prieš 16 metų, jo parfumerinis išprusimas siekė tik "Old Spice" dezodorantą (ačiū jo mamai ir už tiek biggrin.gif )
Šiandien mano sutuoktinis yra Tom Ford Private Blend ir Hermes Hermessence kolekcijų gerbėjas, besidomintis nišine parfumerija, mielai mirkstantis kartu su manimi prie kvepalų prekystalių.

Kadangi tai yra tik mano nuopelnas nail.gif , noriu padrąsinti moteris (be abejo tik tas, kurių gyvenime parfumerija užima svarbią vietą) lavinti savo vyrus. Parfumerija ir kulinarija, manau, yra tos sritys, kuriose lietuviai vyrai smarkiai ir gėdingai atsilieka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 03 13, 22:09)
Parfumerija ir kulinarija, manau, yra tos sritys, kuriose lietuviai vyrai smarkiai ir gėdingai atsilieka  biggrin.gif

ačiū Die, maniškis tik vienoj srity atsilieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 kovo 2010 - 12:29
Išeigai mano dovanotas rinkinys biggrin.gif Patinka ir man ir jam
user posted image

Kasdienai
user posted image user posted image
user posted image

Planuojami pirkiniai, nes kvapas labai patiko mums abiems biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
siuo metu einamiausi
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėl kulinarijos, tai belieka pritarti Irėjai, mums tuo klausimu labai pasisekė. Aš galima sakyti iš viso namie negaminu, neskaitant retų išimčių blush2.gif

Bet pralinksminai su tuo Old Spice thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti