dabar turi šiuos:
visi mano išrinkti jei neišrinkčiau turbūt kvėpintųsi bele kuo
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 03 06, 18:57)
kaip smagu matyti kokie kiekiai ir kokie einami jusu antru pusiu, nes maniskis turi kelis ir beveik visi isnaudoti ziauriai minimaliai, nes kvepinasi po viena ant tieeeek silpna psikiuka kad kartais atrodo tai daro tik todel kad as pasakiau pries kelis metus kad man truksta kvepalu vyrisku kvapo namuose( iki to laiko jis is vis nesikvepindavo.. nors kai susipazinom zinojau kad to nedaro:) )
pas mus panašiai pasikvėpina tik savaitgaliais daugiau dėl manęs nors šiaip regis manaisiais kvepalais domisi, uosto buteliuke, uosto ant manęs, renkasi mylimiausius... o sau ar tai gaili ar ką... nes kartais regis nori, užsidegęs, po to sako, kad nepirkčiau, jam nereikia, jam gali nepatikti ir pan., kad daug turi, tas daug, tai 3, iš kurių Paco Rabanne Paco jau visai prie pabaigos...
bet...
tikiuosi nerezga jis planų dėl Jaguar žaliojo, va ten tai britkybė mano nosiai, myžalas, o jis kai pauostė parduotuvėje, tai taip ir įsimylėjo jam tai brandus ir visoks kitoks kvapas vis grasinasi, kad nusipirks. Vajei, man jau pačios savęs gaila...
Manasis prieš tai turėjo elementarius ir populiarius Armani Code
beigis Chanel Allure Homme Sport
Paskutiniai mano jam nupirkti Zirh Corduroy. Iš tokių vyriškų kvapų, kurie turi moterišką veidą Ir saldumo, ir truputis prieskonių, gana neutralūs, neerzinantys, nors man pačiai truputį juose trūksta cinkelio.
Norėčiau, kad vyras jei nesidomi, tai bent nesispardytų man prašant nusipirkti unisex kvepalus, neva abiems Kaip supratau, jam iki šiol labiausiai patikę yra Code. Pats kvepalų nesiperka ir mielai apsieina, bet vos tik butelaitis lentynoje atsiranda, taip pat mielai ir intensyviai naudoja
beigis Chanel Allure Homme Sport
Paskutiniai mano jam nupirkti Zirh Corduroy. Iš tokių vyriškų kvapų, kurie turi moterišką veidą Ir saldumo, ir truputis prieskonių, gana neutralūs, neerzinantys, nors man pačiai truputį juose trūksta cinkelio.
Norėčiau, kad vyras jei nesidomi, tai bent nesispardytų man prašant nusipirkti unisex kvepalus, neva abiems Kaip supratau, jam iki šiol labiausiai patikę yra Code. Pats kvepalų nesiperka ir mielai apsieina, bet vos tik butelaitis lentynoje atsiranda, taip pat mielai ir intensyviai naudoja
QUOTE(Irėja @ 2010 03 06, 21:38)
visi mano išrinkti jei neišrinkčiau turbūt kvėpintųsi bele kuo
Teisingai , nėr čia ko, lai teisingam kely, nei kažkur klystkeliuose.
Maniškiui vienintelis nurodytas kelias buvo į "kreminę" parduotuvę, visi kiti pirkiniai iš dutyfree, ten lengviausiai pasiduoda pagundoms. Nepatikusius vėliau dovanoja uošviui, broliams ir kt. artimiesiems. Jei nedovanotų, tai spintelėse vietos neliktų. Nes dėl tam tikrų pirkinių šiek tiek pamišęs. Silpnybė - batai.
HOGO BOSS, ARMANI
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 03 05, 21:31)
maniškis labai banalus, kvepinasi kasdienai šiais:
" ne kasdienai"
" ne kasdienai"
sujuokino.
maniskis irg turi "kasdien" ir " ne kasdien"
kasdiene duona-
ne kasdien, suprask-ypatingom progom
MB šiuo metu turima kukli kolekcija:
taip ir yra, kasdienai (tai idarba)
svenciu progom - tai savaitgaliai ir siaip kai su manimi buna
svenciu progom - tai savaitgaliai ir siaip kai su manimi buna
VERSACE(pour homme)
Neiškęsiu ir aš nepasiskelbus kuo mano šeimos vyriškoji pusė kvepia ... o gi tuo ką jai išrenka ir nuperka moteriškoji , šiuo metu tai būtų Hugo Boss Boss In Motion EDT...visai malonus kvapas , toks vos juntamas sakyčiau tinkamas ir jaunam ir senam nes abu ir vyras ir sūnus ryte tampo buteliuką vienas į save, kitas į save ...šiaip vakarui man dar labai patinka Chanel Egoiste.