mano vyrui patinka sitie - Paco Rabanne 1 Million.
o dabar galvoju kokius cia jam padovanoti ar CD Fahrenhent ar D&G the one
O kaip jums - Calvin Klein Euphoria ?
QUOTE(martulia @ 2009 12 16, 15:59)
Ir paco rabanne ir calvin kleiv kvepaliukai dieviski
mano vyras dbar kvepinasi http://www.parfumexp...shop/item/l3484 labai skanus
QUOTE(martulia @ 2009 12 16, 14:59)
D&G The One saviškiui nupirkau dovanų, geras kvapas,labai man jie patinka, žinau, kad ir jam patinka, o Calvin Klein Euphoria taip pat verti dėmesio, man juose pipiriukai patinka
buvau siandein uostyti vyrisku kvepaliuku dovanai.... na zinau kad MB patiko armani code... bet ju kainyte labai kandziojasi, gal zinote kokiu panasiu ir bent iki 120lt? arba nebutinai panasiu bet skaniu uz tokia akina? uosciau visokius, bet ju lb daug ir kvapo jau nebesupratau...
QUOTE(pagieza2 @ 2009 12 18, 21:40)
buvau siandein uostyti vyrisku kvepaliuku dovanai.... na zinau kad MB patiko armani code... bet ju kainyte labai kandziojasi, gal zinote kokiu panasiu ir bent iki 120lt? arba nebutinai panasiu bet skaniu uz tokia akina? uosciau visokius, bet ju lb daug ir kvapo jau nebesupratau...
Jei laiko turite, pirkite per tarpininkes, kainuotu Armani Code apie 120 lt
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 18, 23:53)
Jei laiko turite, pirkite per tarpininkes, kainuotu Armani Code apie 120 lt
oho, o tai kur cia rasti tas tarpininkes? ir ar tada speciau iki kaledu?
Pirkau vyrui pasiskaičiusi anotacijas pagal savo sugedimo laipsnį - visko daug, įspūdis geras, pigu, o kaip bus, parašysiu po Kalėdų
This scent possesses a blend of Aquacoral, Grapefruit, Mandarin, White Lavender, Cardamom, Bay Rum Accord, Cinnamon, Nutmeg, Davana, Suede, Virginian Cedarwood, Sandalwood, Guaiac Wood, Kashmir Wood, Vanilla, Tonka Bean.
This scent possesses a blend of Aquacoral, Grapefruit, Mandarin, White Lavender, Cardamom, Bay Rum Accord, Cinnamon, Nutmeg, Davana, Suede, Virginian Cedarwood, Sandalwood, Guaiac Wood, Kashmir Wood, Vanilla, Tonka Bean.
QUOTE(pagieza2 @ 2009 12 19, 00:12)
oho, o tai kur cia rasti tas tarpininkes? ir ar tada speciau iki kaledu?
Tarpininkės
Iki Kalėdų jau niekaip nespėsite.
QUOTE(FREDUCI @ 2009 12 19, 00:12)
Pirkau vyrui pasiskaičiusi anotacijas pagal savo sugedimo laipsnį - visko daug, įspūdis geras, pigu, o kaip bus, parašysiu po Kalėdų
Lauksim atsiliepimu
Mano ozkai niekas netinka. Ka rodau, jam viskas nepatinka. Pasibaisejes mano kvepalais. Nieka neismano
O gal kas nors šituos žinot? Thierry Mugler - B*Men. Man tai labai patiko.
http://parfumku.biz/..... 2-859661.jpg
http://parfumku.biz/..... 2-859661.jpg
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 19, 11:29)
Mano ozkai niekas netinka. Ka rodau, jam viskas nepatinka. Pasibaisejes mano kvepalais. Nieka neismano
Maniškiui - atvirkščiai Jam visi geri, man vyriškų pasiūla tai tragedija kvadratu Agurkai, tas vyriškas fresh nubanalėjęs iki begalybės, arba aš visiškai nesiorientuoju vyriškuose kvepaluose, kas labai tikėtina.... žodž, perėjau parduotuves ir radau tik porą Angelo versijų (Pure Mult - Man.) ir Opiumą. Va, ties Opiumu ir apsistojau. Bet Kalėdoms, aišku, jau nespėjau....