Tęsiam toliau
Sena tema
as savo vyriskiui dazniausiai visada pataikau isrinkti kvapa, na bent jau kolkas nebuvo, kad mano dovanoti kvepalai guletu lentynelej nejudinami...
neseniai padovanojau
liko patenkintas na o man tai jie laaabaaai skaniai kvepia...uch
neseniai padovanojau
maniškiui patiko
crazygirl - esu uosčius, labai neblogi jie
crazygirl - esu uosčius, labai neblogi jie
QUOTE(-crazygirl- @ 2009 05 24, 12:21)
as savo vyriskiui dazniausiai visada pataikau isrinkti kvapa, na bent jau kolkas nebuvo, kad mano dovanoti kvepalai guletu lentynelej nejudinami...
neseniai padovanojau
neseniai padovanojau
As saviskiui ir siuos buvau padovanojus, laaabai liko patenkintas, man irgi kvapas super, pati kartais pasikvepindavau
Maniškio kvepalų trejetukas:
Escada Magnetism Men (kasdienai- darbui)
Lacoste Essential (šitus tamposi sportiniame krepšyje)
Backham Signature (kai jauciasi pasipuošęs )
Escada Magnetism Men (kasdienai- darbui)
Lacoste Essential (šitus tamposi sportiniame krepšyje)
Backham Signature (kai jauciasi pasipuošęs )
gal kas gali ką gero/blogo pasakyti apie šiuos?
maniškiui patinka tokio tipo ingredientai, bet neturėjęs tokių, tai įdomu... žinau, kad skonis subtilus dalykas, bet visgi įdomu nuomonės ir kaip laiko nes mes nelabai turime galimybės jų pauostyti tektų pirkti aklai...
CK One EDT Calvin Klein GENUINE
JASPER CONRAN HIM EDT
CURVE CHILL For Men By LIZ CLAIBORNE
maniškiui patinka tokio tipo ingredientai, bet neturėjęs tokių, tai įdomu... žinau, kad skonis subtilus dalykas, bet visgi įdomu nuomonės ir kaip laiko nes mes nelabai turime galimybės jų pauostyti tektų pirkti aklai...
CK One EDT Calvin Klein GENUINE
JASPER CONRAN HIM EDT
CURVE CHILL For Men By LIZ CLAIBORNE
Maniskiui labai patiko Euphorija men- CK
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 24, 12:20)
Šitie yra patys geriausi vyriški kvepalai, tokie su cinkeliu Pati iš MB pasiskolinus kartais pasipurškiu. Ir visada gatvėj į praėjusį pro šalį vyrą kvepiantį jais, atkreipiu dėmesį, norisi pažiūrėt koks čia žmogus turi tokį gerą skonį
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 06 17, 23:28)
Sveiki
Artėja draugo gimtadienis tai galvoju apie kvepaliukų dovanojimą, tik nežinau kokius rinktis... Norėčiau kažkokio kvapo, kuris būtų panašus į šį:
Ką pasiūlytumėte?
Artėja draugo gimtadienis tai galvoju apie kvepaliukų dovanojimą, tik nežinau kokius rinktis... Norėčiau kažkokio kvapo, kuris būtų panašus į šį:
Ką pasiūlytumėte?
O tai kodėl tada šitų nedovanoji, jei taip ieškai panašių?
QUOTE(Finna @ 2009 06 19, 13:53)
Šitie yra patys geriausi vyriški kvepalai, tokie su cinkeliu Pati iš MB pasiskolinus kartais pasipurškiu. Ir visada gatvėj į praėjusį pro šalį vyrą kvepiantį jais, atkreipiu dėmesį, norisi pažiūrėt koks čia žmogus turi tokį gerą skonį
Jau tokius turi Labai patiko Paco Rabanne '1 million' kvepliukai dar, bet ieškau dar kokių, kurie vat būtų panašūs į Versace...
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 06 19, 15:03)
Jau tokius turi Labai patiko Paco Rabanne '1 million' kvepliukai dar, bet ieškau dar kokių, kurie vat būtų panašūs į Versace...
Jei tokius jau turi, tai kam pirkt dar vienus beveik tokius pačius, nesuprantu Kaip tik tada pirk kitokius, koks įdomumas, jei visi turimi kvepalai vienodai kvepia