grazios naujos gelytes
Tina, man atrodo visos tos gelytes skirtingos, cia tik vyram visos vienodos
Beje maximoj maciau tokiu idomiu midiku, kaina apie 45, is tikruju lb didele, na, bet ziedai, visiskai nematyti ir rinktiniai, buvo net lb lb tamsiu ir sudeti visai atskirai. O ir siaip nesupratau, kodel maximos orchidejos talpinamos i matinius baltus vazonelius, per kuriuos visiskai nesimato saknu, aisku ne visos, bet kelios kurios domino i tokius pasodintos buvo ir nieko nejo matyt
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 09, 09:35)
Sandruti, sveikinu su gimtadieniu , ir bent jau kur pasirodei tai grožį gavai
cia buvo mano svajone ir pagaliau issipilde paklausiau kur pirko tai sake toj mazoj bazelej aleksote o cia va mano kita dovanele kur gavau vakare http://public.fotki....s/sdc11230.html neiseina pagauti tikru spalvu(esu ne kokia fotografe )
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 08, 18:28)
erika20, grazus ziedai
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 08, 18:30)
sandrulia, su gimtadieniu tave grazios dovaneles
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 08, 21:21)
Pasigirsiu ir as siandienine dovenele
as tokia irgi turiu, pas mane zydejo ir siek tiek toki salstelejusi kvapa skleide
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 08, 22:45)
geras ispirkimas
Dekoju
Sandruti, oi kokia nuostabi ir antroji dovanėlė tokia super nematyta;)
Sandruti,jau kokia superine ta tavo antroji dovanele,ir man dar neteko tokios pamatyti
visoms aciu uz pagyras mano gelytems as tokios dar irgi niekada nemaciau tikiuosi pavyks sulaukti visu ziedeliu kad taip dazniau musu sventes butu
QUOTE(naujute @ 2010 03 09, 11:23)
sandrulia, su gimtadieniu tave grazios dovaneles
as tokia irgi turiu, pas mane zydejo ir siek tiek toki salstelejusi kvapa skleide
geras ispirkimas
geras ispirkimas
ir spalva tokia pat? skaniai kvepia
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 09, 21:03)
ir spalva tokia pat? skaniai kvepia
taip tokia pati tik mano tiesiai auga , neuzraizgyta ant to pagaliuko
aš čia pusę žiemos svarsčiau, kaip būtų nuostabu prie namų auginti lietuviškas orchidėjas (ir lietuviškus musgaudžius) stengiantis sudaryti joms palankias sąlygas, pasirūpinti mikorize ir t.t.... Per daug Raudonąją Knygą skaičiau, turbūt. O blogiausia, kad nėra su kuo eksperimentuoti, nes esančios Lietuvoje rūšys baigia sunykti..
kažin, bet kai kurie musgaudžiai tai žiemotų turbūt? Pelkę jiems tai nesunkiai rasčiau
kažin, bet kai kurie musgaudžiai tai žiemotų turbūt? Pelkę jiems tai nesunkiai rasčiau
sveikutes siandien aplankiau ta maza bazele kur aleksote yra tai maciau lb graziu cimbu po 25lt tad jei kuri turesit laiko tai griebkit buvo violetinis toks kakavinis zalsvas gelsvas dar panasiai kaip sampano spalvos
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 10, 19:01)
sveikutes siandien aplankiau ta maza bazele kur aleksote yra tai maciau lb graziu cimbu po 25lt tad jei kuri turesit laiko tai griebkit buvo violetinis toks kakavinis zalsvas gelsvas dar panasiai kaip sampano spalvos
o be cimbų, ką dar matei?- taip norėjau ten patekt, bet pavyko tik patekt į tik gėles