Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

grazios naujos gelytes smile.gif

Tina, man atrodo visos tos gelytes skirtingos, cia tik vyram visos vienodos biggrin.gif

Beje maximoj maciau tokiu idomiu midiku, kaina apie 45, is tikruju lb didele, na, bet ziedai, visiskai nematyti ir rinktiniai, buvo net lb lb tamsiu g.gif ir sudeti visai atskirai. O ir siaip nesupratau, kodel maximos orchidejos talpinamos i matinius baltus vazonelius, per kuriuos visiskai nesimato saknu, aisku ne visos, bet kelios kurios domino i tokius pasodintos buvo ir nieko nejo matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 09, 09:35)
Sandruti, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif , ir bent jau kur pasirodei tai grožį gavai thumbup.gif

cia buvo mano svajone ir pagaliau issipilde biggrin.gif paklausiau kur pirko tai sake toj mazoj bazelej aleksote smile.gif o cia va mano kita dovanele kur gavau vakare http://public.fotki....s/sdc11230.html neiseina pagauti tikru spalvu(esu ne kokia fotografe blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 08, 18:28)

erika20, grazus ziedai 4u.gif
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 08, 18:30)

sandrulia, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazios dovaneles thumbup.gif
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 08, 21:21)
Pasigirsiu ir as siandienine dovenele biggrin.gif

as tokia irgi turiu, pas mane zydejo ir siek tiek toki salstelejusi kvapa skleide

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 08, 22:45)

geras ispirkimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekoju wink.gif
Atsakyti
Sandruti, oi kokia nuostabi ir antroji dovanėlė tokia super nematyta;)
Atsakyti
Sandruti,jau kokia superine ta tavo antroji dovanele,ir man dar neteko tokios pamatyti thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visoms aciu uz pagyras mano gelytems 4u.gif as tokios dar irgi niekada nemaciau schmoll.gif tikiuosi pavyks sulaukti visu ziedeliu bigsmile.gif kad taip dazniau musu sventes butu nail.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 09, 11:23)
sandrulia, su gimtadieniu tave  4u.gif  4u.gif  4u.gif  grazios dovaneles  thumbup.gif

as tokia irgi turiu, pas mane zydejo ir siek tiek toki salstelejusi kvapa skleide
geras ispirkimas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

ir spalva tokia pat? skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 09, 21:03)
ir spalva tokia pat? skaniai kvepia biggrin.gif

taip tokia pati 4u.gif tik mano tiesiai auga , neuzraizgyta ant to pagaliuko blush2.gif
Atsakyti
aš čia pusę žiemos svarsčiau, kaip būtų nuostabu prie namų auginti lietuviškas orchidėjas doh.gif (ir lietuviškus musgaudžius) stengiantis sudaryti joms palankias sąlygas, pasirūpinti mikorize ir t.t.... Per daug Raudonąją Knygą skaičiau, turbūt. O blogiausia, kad nėra su kuo eksperimentuoti, nes esančios Lietuvoje rūšys baigia sunykti..

kažin, bet kai kurie musgaudžiai tai žiemotų turbūt? Pelkę jiems tai nesunkiai rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif siandien aplankiau ta maza bazele kur aleksote yra tai maciau lb graziu cimbu thumbup.gif po 25lt tad jei kuri turesit laiko tai griebkit mirksiukas.gif buvo violetinis toks kakavinis zalsvas gelsvas dar panasiai kaip sampano spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 10, 19:01)
sveikutes 4u.gif siandien aplankiau ta maza bazele kur aleksote yra tai maciau lb graziu cimbu thumbup.gif po 25lt tad jei kuri turesit laiko tai griebkit mirksiukas.gif buvo violetinis toks kakavinis zalsvas gelsvas dar panasiai kaip sampano spalvos g.gif

o be cimbų, ką dar matei?- taip norėjau ten patekt, bet pavyko tik patekt į tik gėles verysad.gif
Atsakyti