Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(bardot @ 2010 03 08, 12:24)
Nuostabus cimbukas  bigsmile.gif
Manau, kad rūšis jo tokia  ax.gif  o kaip anksčiau žydėjo? g.gif

Kai vyras padovanojo,laukiau kol žiedeliai pilnai prasiskleis,bet tokie ir liko...kaip ir dabar.. rolleyes.gif ir turėjo vieną žiedstiebį,o dabar štai- du clap.gif
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2010 03 08, 11:58)
Truputeli pasigirsiu smile.gif

vou koks zydejimas gausus wub.gif

QUOTE(daivuteklp @ 2010 03 08, 12:09)
Su kovo 8-ąja  4u.gif Seniai pas jus besirodžiau,nors karts nuo karto pasigrožiu jūsų gėlyčių žiedais  bigsmile.gif Šiuo metu pas mane žydi keli phalaenopsiai(pačios pražydinti) bet noriu parodyti savo cimbidi,(kurį vyras padovanojo praeitais metais). Nors nėra dar jis labai didelis bet nustebino mane išleidęs du žiedkočius,ir pražydęs  nuostabiais žiedais wub.gif Tik kažkodėl neatsiveria pilnai žiedas,taip ir lieka taurelė(nuotraukoje matosi)gal rūšis tokia g.gif kaip manot? mastau.gif   

o cia tai pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ziedeliai turbut tokios rusies, bet vistiek labai grazus wub.gif
Atsakyti
bardot,daivuteklp nuostabus ziedeliai wub.gif wub.gif wub.gif Su musu diena merginos 4u.gif alc.gif
Atsakyti
stai ka siandien as parsitempiau smile.gif ir dar viena nuzydejusia su 50 proc nuolaida, bet pasiemiau, nes labai sveikas augalas pasirode smile.gif Nemoku kelt foto, pirma kart keliu tai jei nesigaus tai nebarkit labai smile.gif aha, pirmas blynas prisvilo, naujute, gal paaiskintum, kaip reikia sumazinti foto ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 08 kovo 2010 - 12:53
o as bandau uzduoti misle jums, kas cia??? aisku nuotraukos nekokybiskos, nes su telefonu fotkinta, veliau pabandysiu su fotiku nufotkint.
taigi zygas kazka leidzia, stebiuosi kad taip greitai adaptavosi
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 08 kovo 2010 - 12:49
o, pavyko padaryt tvarkingai, genijus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujute, pagal vietą, iš kurios leidžia, kaip ir žiedų laukti reikėtų g.gif Tik negarantuoju, nes nuotraukos kokybė to neleidžia ax.gif

Daivuteklp, na jau labai labai gražu thumbup.gif

Bardot, irgi labai fainas žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
Bardot - nerealus midiukas, pasakiška žiedelių gausa, baltai pavydžiu, super 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Daivuteklp, gražuolis cimbis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Cia kartais ne mano varganas zygas? ax.gif pas mane likusi dalis baigia anapilin iskeliaut. O taip graziai zydejo kazkada kasmet...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 08, 15:18)
Cia kartais ne mano varganas zygas?  ax.gif pas mane likusi dalis baigia anapilin iskeliaut. O taip graziai zydejo kazkada kasmet...

kad nea biggrin.gif cia Olovijos zygas o tai kodel dabar nebezydi???
Atsakyti
Eina sau, tik uz zygo akis uzkliuvo - toliau nesigilinau blush2.gif doh.gif mano atiduotas (atskirtas) irgi panasiai atrode.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 08, 17:10)
Eina sau, tik uz zygo akis uzkliuvo - toliau nesigilinau  blush2.gif  doh.gif mano atiduotas (atskirtas) irgi panasiai atrode.

kad atidavei tai nesigincinu, bet tikrai ne man biggrin.gif
Atsakyti