Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 13:48)
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja, turbut visos nustebsit, bet pirmaja  biggrin.gif . Tik dabar ieskodama informacijos radau jusu temuke ir pamaciau kokius cia grozius auginat. Mano palygint su jusu labai kukli, bet turbut kaip tik pradziai nes dar reks pasimokyt ja priziureti. blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif graži gėlytė wub.gif wub.gif teisingai šilingė rašo, visos nuo vienos pradėjom, pamatysi net nepajausi kaip atsiras ir antra ir trečia ir ketvirta ir penkta ir....t.t ir t.t. biggrin.gif ši liga greit užkrečiama ir berods nepagydoma lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 06, 16:10)
ši liga greit užkrečiama ir berods nepagydoma  lotuliukas.gif  doh.gif

thumbup.gif būtent biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes, gal prigalausit ir mane i kompanija, as cia nauja nare, bet siu grozybiu turiu ne viena smile.gif
Atsakyti
sakot nepagydoma g.gif biggrin.gif , manau ir jus visos kartu prisidedat prie ligos skatinimo . nu ziuresim kaip cia bus su manim, ar atsilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureku: 06 balandžio 2010 - 14:44
Aureku,sveika atvykus biggrin.gif O man atrodo,kad pirma orchideja vistiek liks pati paciausia ir uzsitarnavus derama pagarba biggrin.gif bent pas mane taip yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 06, 15:49)
Aureku,sveika atvykus biggrin.gif O man atrodo,kad pirma orchideja vistiek liks pati paciausia ir uzsitarnavus derama pagarba biggrin.gif bent pas mane taip yra. smile.gif

pirma laikau kumscius, kad isgyventu, o tada jau jo, garbingiausia vieta priklausys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nauja tema ax.gif
Atsakyti
Aureku,as irgitaip dariau. Visu pirma pagyvenau su viena pusmeti,paziuret kaip susikalbam,na o tada prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 06, 16:23)
Aureku,as irgitaip dariau. Visu pirma pagyvenau su viena pusmeti,paziuret kaip susikalbam,na o tada prasidejo biggrin.gif

drinks_cheers.gif Svarbiausia išgyventi pirmą žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti