Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Grazios pavasario tekmes,mazu stebuklu is dangaus,naujiems darbams geros kloties ir laimes lyg gausaus lietaus.Su Sv.Velykom merginos,ir gausaus ziedu derliaus! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
lark nofotografuokit gelyte kai pilnai prasiskleis, idomi atrodo smile.gif

Nila, ar Jusu niekas nesiruosia dar vyt is namu su tom gelem ? biggrin.gif tiek graziu naujokiu paskutiniu metu uzturejot smile.gif

As galvojau, kad taip nebuna: isigyta pries menesi orchyte, prazydino visus pumpurus. Dabar prabudo keturios miegancios akutes, o paciuose paciuose ziedstiebiu galuose uz senu ziedu taip pat pradejo krauti naujus pumpurus, nors galejau garantuoti, kad is ten jau niekad nieko nebus ir labai nustebau pamacius bigsmile.gif
user posted image
lauksiu visu ziedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 05 balandžio 2010 - 10:26
Nila, ar Jusu niekas nesiruosia dar vyt is namu su tom gelem ? biggrin.gif tiek graziu naujokiu paskutiniu metu uzturejot smile.gif

As galvojau, kad taip nebuna: isigyta pries menesi orchyte, prazydino visus pumpurus. Dabar prabudo keturios miegancios akutes, o paciuose paciuose ziedstiebiu galuose uz senu ziedu taip pat pradejo krauti naujus pumpurus, nors galejau garantuoti, kad is ten jau niekad nieko nebus ir labai nustebau pamacius  bigsmile.gif

lauksiu visu ziedu  smile.gif

Po kolkas nieks nevaro lauk blush2.gif , bet jau replikas meto, kad uzteks. Gyvenu name, tai vietos sooociai pas mane, tik gaila, kad palanges siaurutes, bet telpa, jeigu juokaujant, tai pas mane liko dar kaip minimum penkios palanges laisvos, o dar gelyno terasa, tai bedos ner lotuliukas.gif .
Pas mane taip pogi viena orchideja gruodzio men pirkta, isleido antra ziebstebi du pumpurus praskleide ir ne krust, bet neseniai pradejo krutet, tai matau, kad kaip minimum penki pumpuriukai sukrauti, o galvojau, kad su dviejais ziedais busiu smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi palangiu dar like, bet dabar pomidorai uzkariave jas biggrin.gif
Atsakyti
Tręšiau,tręšiau vieną sav mylimiausią pražydinimui,jau krovė žiedelį ir vieną kartą turbūt padauginau,nudeginau,likę dabar tik sudžiūvęs pumpurėlis. verysad.gif

O kitom tai nesiskundžiu,šaunuolės mano,auga ir tikiuosi žydės. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyrica: 05 balandžio 2010 - 12:18
Sveiko, bendramintes smile.gif
Apleidau tema visai verysad.gif visai laiko nebeturiu, paskaitineju kartais, bet tik tiek.
Mano pasiulymas del orchidariumo dar galioja, jei kam nors idomu, prasom, kaina pasiderinsim blush2.gif reikia atlaisvinti vieta, sutruko kambaryje siena, reikia remonta daryti, o perstatyti nera kur, nes 2 mazi vaikai namie laksto doh.gif
Atsakyti
Gal kur turi nuotraukas susikelusi orchidariumo? Kokie jo ismatavimai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 06, 08:54)
Gal kur turi nuotraukas susikelusi orchidariumo? Kokie jo ismatavimai?

Tina, malonu, kad domiesi 4u.gif
Kelios foto cia http://public.fotki..../orchidariumas/
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm) ax.gif
parduodamas be gelyciu... jeigu kuri patiktu, galesiu prideti dovanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 06, 10:13)
Tina, malonu, kad domiesi  4u.gif
Kelios foto cia http://public.fotki..../orchidariumas/
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm)  ax.gif
parduodamas be gelyciu... jeigu kuri patiktu, galesiu prideti dovanu  smile.gif

tureciau kur deti, tikrai pirkciau, geris cia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja, turbut visos nustebsit, bet pirmaja biggrin.gif . Tik dabar ieskodama informacijos radau jusu temuke ir pamaciau kokius cia grozius auginat. Mano palygint su jusu labai kukli, bet turbut kaip tik pradziai nes dar reks pasimokyt ja priziureti. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 14:48)
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja

Grazute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 14:48)
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja, turbut visos nustebsit, bet pirmaja  biggrin.gif . Tik dabar ieskodama informacijos radau jusu temuke ir pamaciau kokius cia grozius auginat. Mano palygint su jusu labai kukli, bet turbut kaip tik pradziai nes dar reks pasimokyt ja priziureti. blush2.gif

Sveika įstojusi į klubą tongue.gif Visos kažkada pradėjo nuo vienos... mirksiukas.gif
Atsakyti