Grazios pavasario tekmes,mazu stebuklu is dangaus,naujiems darbams geros kloties ir laimes lyg gausaus lietaus.Su Sv.Velykom merginos,ir gausaus ziedu derliaus!
lark nofotografuokit gelyte kai pilnai prasiskleis, idomi atrodo
Nila, ar Jusu niekas nesiruosia dar vyt is namu su tom gelem ? tiek graziu naujokiu paskutiniu metu uzturejot
As galvojau, kad taip nebuna: isigyta pries menesi orchyte, prazydino visus pumpurus. Dabar prabudo keturios miegancios akutes, o paciuose paciuose ziedstiebiu galuose uz senu ziedu taip pat pradejo krauti naujus pumpurus, nors galejau garantuoti, kad is ten jau niekad nieko nebus ir labai nustebau pamacius
lauksiu visu ziedu
Nila, ar Jusu niekas nesiruosia dar vyt is namu su tom gelem ? tiek graziu naujokiu paskutiniu metu uzturejot
As galvojau, kad taip nebuna: isigyta pries menesi orchyte, prazydino visus pumpurus. Dabar prabudo keturios miegancios akutes, o paciuose paciuose ziedstiebiu galuose uz senu ziedu taip pat pradejo krauti naujus pumpurus, nors galejau garantuoti, kad is ten jau niekad nieko nebus ir labai nustebau pamacius
lauksiu visu ziedu
lauksiu visu ziedu
lauksiu visu ziedu
Po kolkas nieks nevaro lauk , bet jau replikas meto, kad uzteks. Gyvenu name, tai vietos sooociai pas mane, tik gaila, kad palanges siaurutes, bet telpa, jeigu juokaujant, tai pas mane liko dar kaip minimum penkios palanges laisvos, o dar gelyno terasa, tai bedos ner .
Pas mane taip pogi viena orchideja gruodzio men pirkta, isleido antra ziebstebi du pumpurus praskleide ir ne krust, bet neseniai pradejo krutet, tai matau, kad kaip minimum penki pumpuriukai sukrauti, o galvojau, kad su dviejais ziedais busiu
pas mane irgi palangiu dar like, bet dabar pomidorai uzkariave jas
Sveiko, bendramintes
Apleidau tema visai visai laiko nebeturiu, paskaitineju kartais, bet tik tiek.
Mano pasiulymas del orchidariumo dar galioja, jei kam nors idomu, prasom, kaina pasiderinsim reikia atlaisvinti vieta, sutruko kambaryje siena, reikia remonta daryti, o perstatyti nera kur, nes 2 mazi vaikai namie laksto
Apleidau tema visai visai laiko nebeturiu, paskaitineju kartais, bet tik tiek.
Mano pasiulymas del orchidariumo dar galioja, jei kam nors idomu, prasom, kaina pasiderinsim reikia atlaisvinti vieta, sutruko kambaryje siena, reikia remonta daryti, o perstatyti nera kur, nes 2 mazi vaikai namie laksto
Gal kur turi nuotraukas susikelusi orchidariumo? Kokie jo ismatavimai?
QUOTE(Tina* @ 2010 04 06, 08:54)
Gal kur turi nuotraukas susikelusi orchidariumo? Kokie jo ismatavimai?
Tina, malonu, kad domiesi
Kelios foto cia http://public.fotki..../orchidariumas/
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm)
parduodamas be gelyciu... jeigu kuri patiktu, galesiu prideti dovanu
QUOTE(Uogienė @ 2010 04 06, 10:13)
Tina, malonu, kad domiesi
paieskosiu foto, kur visu ugiu matosi. Ismatavimai jo tokie: Ilgis 90 cm, gylis 60 cm, aukštis 100 cm, (su dangciu aukstis 110 cm)
tureciau kur deti, tikrai pirkciau, geris cia
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja, turbut visos nustebsit, bet pirmaja . Tik dabar ieskodama informacijos radau jusu temuke ir pamaciau kokius cia grozius auginat. Mano palygint su jusu labai kukli, bet turbut kaip tik pradziai nes dar reks pasimokyt ja priziureti.
QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 14:48)
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja
Grazute
QUOTE(aureku @ 2010 04 06, 14:48)
Sveikos, nusipirkau ir as Orchideja, turbut visos nustebsit, bet pirmaja . Tik dabar ieskodama informacijos radau jusu temuke ir pamaciau kokius cia grozius auginat. Mano palygint su jusu labai kukli, bet turbut kaip tik pradziai nes dar reks pasimokyt ja priziureti.
Sveika įstojusi į klubą Visos kažkada pradėjo nuo vienos...