Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(pabirze @ 2010 04 02, 20:28)
Erika, labai gražios gėlytės, gal jau laikas mus būtų supažindinti su savo gėlytėm mirksiukas.gif

aciu 4u.gif o ta prasme, supazindinti? g.gif nlb supratau blush2.gif as dar lb sviezia ligone, nedidelis arsenalas biggrin.gif

J*G* mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 02 balandžio 2010 - 20:37
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 02, 21:34)
aciu  4u.gif o ta prasme, supazindinti? g.gif nlb supratau  blush2.gif

įdėti nuotraukytes į albumuką, ką augini ir parodyti mums mirksiukas.gif Juk šitos naujokėlės tikriausiai ne vienintelės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 balandžio 2010 - 20:39
QUOTE(pabirze @ 2010 04 02, 21:37)
įdėti nuotraukytes į albumuką, ką augini ir parodyti mums  mirksiukas.gif Juk šitos naujokėlės tikriausiai ne vienintelės? smile.gif

a, nu ne veltui blond smile.gif reiketu, kada i albuma sukraut, nes kad ne paskutines sios tai jau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi geltona naujoke graziausia wub.gif
Atsakyti
Tina, vienbalsiai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 02 balandžio 2010 - 21:06
QUOTE(zuzla @ 2010 04 02, 17:35)
panos, buvau ermitaže ir likau nesupratus - kodėl gero stovio nukainuota vanda su dviem augančiais žiedstiebiais už 70 lt dar nenupirkta??? žiedai bus panašūs smile.gif vienintelis mažas minusas, kad lapeliai šiek tiek paleipę nuo drėgmės trūkumo, bet keliskart gerai pagirdžius, turėtų atsistatyt

as visai nesenai ermitaze maciau vandas dar zydincias, matyt jau pries gale, po 30Lt smile.gif
Papildyta:
Erika20, geltona kokia grazuole wub.gif
o as siandien maximoje irgi maciau labai grazia geltona, smulkiais oranziniais taskuciais, tik kad ziedai ir pati gele labai aplamdyta, saknys taip pat ne ypatingos, palikau... smile.gif
Atsakyti
Axara 4u.gif dazna maximu beda.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 02, 16:32)
man dar pareit reikejo biggrin.gif pradedam :
man pati graziausia

man ir pirma gražiausia wub.gif gražuolės naujokės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 04 03, 10:27)
man ir pirma gražiausia wub.gif gražuolės naujokės wub.gif

dekui wink.gif man ta pirmoji tai tokia netikra ir nenaturali atrodo, turbut tuo ir uzkabino smile.gif
Atsakyti
siandien aplankiau pora geliu baziu ir viena Maxima. tai Maximoj vis dar likuciai po 14.99 Lt orchideju. Atvezta dendrobium, bet kaina nemaza... lyg ir virs 30 Lt.

Buvau Draugystes bazej - nusivyliau juodai. Phalaenopsiai tokie kaip Maximoj po 30-40 Lt, vandos uz mano parduotaja perpus mazesnes po 130 Lt, o nukainotos orchidejos visiskos povenos po 10 Lt, biski geresnes po 25 Lt doh.gif

nuvaziuoju i Vaidrena (prie tilto), ir ka. Phalaenopsiai puikiausios bukles, kai kuriu dar ir po kelis ziedus like, po 5 Lt, Liudisia red velvet 7 Lt, miniukai, kur Draugystes bazej po 20-28 Lt, cia po 12 Lt, o bebaigiantys nuzydeti po 7 Lt.

tiesa, po 12 Lt yra ir baltu,ir roziniu, ir geltonas visciukinis, ir violetinis....

taip ir nesupratau,kodel bazese taip ziauriai kainos skiriasi.....

Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 02, 16:09)
Trys phaelon. Kainavo 60lt.

QUOTE(Erika20 @ 2010 04 02, 17:32)
geltontaske

keista mastau.gif vakar lygiai tokią pačią buvau išsirinkusi "Tik gėlės" Draugystės g., bet, kai pasakė, kad 36 Lt blink.gif , padėjau atgal, o Jūs už 3 tiek mažai sumokėjote unsure.gif , tikrai turite blatą g.gif biggrin.gif
Tik norėjau pasakyti, kad vakar sulaukiau furos po 15 val., bet išėjau nieko nepešus, brangu..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 03, 19:06)
keista  mastau.gif vakar lygiai tokią pačią buvau išsirinkusi "Tik gėlės" Draugystės g.,  bet, kai pasakė, kad 36 Lt  blink.gif , padėjau atgal, o Jūs už 3 tiek mažai sumokėjote  unsure.gif , tikrai turite blatą  g.gif  biggrin.gif
Tik norėjau pasakyti, kad vakar sulaukiau furos po 15 val., bet išėjau nieko nepešus, brangu..

nzn,ar net taip galima pavadint. smile.gif As pirkau daug palyginus ir dar skintu geliu pakais,taigi gavosi ,,urmu" ir kaip tik tuo momentu,kai visi urmu ir pirko. Nes kai kovo men pirkau 1 orchideja tai 35 lt mokejau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 03 balandžio 2010 - 18:47