Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Erika20 @ 2010 03 30, 18:21)
yra nuoroda kokia nuo europos pr.?

yra po kaire puse, ten ir sukti reikia, labai netoli nuo pagrindinės sankryžos
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 30, 18:21)
yra nuoroda kokia nuo europos pr.?

lengva rasti, nes judex pastatas tai gerai matosi, o nuoroda labai maza, gali nepastebeti, o jeigu pastebesi didele nuoroda, reiskias jau pravazaivai ir radai geles visiems baze biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 18:15)
pati žinai kuo girsiuos, ir jei bus noro, prašom- bet čia ne į temą blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kolkas aciu, bandysiu rast biggrin.gif
Atsakyti
NIl-kas, pabirže, koookie groožiai noooriu 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Nors pabiržės į mano phaleonopsis Avilum panašu.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 30, 21:39)
NIl-kas, pabirže, koookie groožiai noooriu 4u.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Nors pabiržės į mano phaleonopsis Avilum panašu.

tas pats, tik iš kur tu ištraukei pavadinimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 03 30, 16:14)
čia mačiau, ale galvojau, gal Kaune kur galima nulėkti nusipirkti... čia tai užsakinėti ir laukti reikia  biggrin.gif

Kad labai greit buna cia (jei pastas nesukvialioja).

pabirze wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 30, 22:46)

pabirze  wub.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
viena idėja(kam reikėjo miniukam mažų vazonėliu) pirkti vaistinėj indelius(šlapimui biggrin.gif ),tik reikia nepamirsti dugne pridaryti skylučių(kad ir su įkaitintu vinim).jie yra nedidukai ir permatomi,tai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 03 31, 00:02)
viena idėja(kam reikėjo miniukam mažų vazonėliu) pirkti vaistinėj indelius(šlapimui biggrin.gif ),tik reikia nepamirsti dugne pridaryti skylučių(kad ir su įkaitintu vinim).jie yra nedidukai ir permatomi,tai labai gerai  thumbup.gif

nu tu ir genijus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 22:07)
tas pats, tik iš kur tu ištraukei pavadinimą? g.gif

Aš pirkau ir jis buvo su pavadinimu, retkarčiais atveža ir į Ermitažą vardinių bigsmile.gif kainavo daug, bet pirkau su 40 procentų nuolaida tai normaliai išėjo ax.gif oi ir Avila, ne Avilum:) Hm bet pagal pavadinimą tokio nerandu. Na bet man jis patiko ir tiek. vardinis ne vardinis ką jau padarysi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 31 kovo 2010 - 08:01
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 31, 07:56)
Aš pirkau ir jis buvo su pavadinimu, retkarčiais atveža ir į Ermitažą vardinių bigsmile.gif  kainavo daug, bet pirkau su 40 procentų nuolaida tai normaliai išėjo ax.gif oi ir Avila, ne Avilum:) Hm bet pagal pavadinimą tokio nerandu. Na bet man jis patiko ir tiek. vardinis ne vardinis ką jau padarysi..

tai,kad kazkas parasyta ant korteles ar uzklijuota ant vazonelio nebutinai reiskia,kad si gele yra rusine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 31, 09:14)
tai,kad kazkas parasyta ant korteles ar uzklijuota ant vazonelio nebutinai reiskia,kad si gele yra rusine smile.gif

Žinau, dažniausiai rašo šiaip, bet čia buvo atskirai Firmos pavadinimas ir gėlės, neisginčiju gal ir ne rūšinė, bet taip pat tada ir su deborom tada gali būt nerūšinės, kur iš ermitažo, nes čia kainytė tokia besikandžiojanti gana buvo, gėliukų nedaug. Bet kaip ir sakiau man patiko ir tiek rūšinė nerūšinė nesiginčysiu. Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti