Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(axara @ 2010 03 30, 17:13)
wow pabirze, koks grozis  wub.gif  tikras lobis smile.gif ir is kur tu ji gavai? smile.gif

kažkada karmelitoj pirkau, tik nepamenu, 10 ar 12 litų mokėjau, kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 16:15)
kažkada karmelitoj pirkau, tik nepamenu, 10 ar 12 litų mokėjau, kvepia skaniai wub.gif

na pasiseke bigsmile.gif nors kvapo neuzuodziu, bet ir spalvos uzburia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 17:05)
Ką tik prasiskleidė
user posted image

koks grozis, tokia is retesniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 30, 17:18)
na pasiseke  bigsmile.gif  nors kvapo neuzuodziu, bet ir spalvos uzburia  smile.gif

bet jau lapų dydis , tikros dramblio ausys , vos telpa ant palangės, gadina visą vaizdą gėlės
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 30, 16:19)
koks grozis, tokia is retesniu  wub.gif

tikrai is retesniu, nesu turbut tokios realybeje maciusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 30, 17:21)
tikrai is retesniu, nesu turbut tokios realybeje maciusi  4u.gif

reik vaziuot pas pabirze paziureti ir dar plius pauostyti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 30, 17:29)
reik vaziuot pas pabirze paziureti ir dar plius pauostyti  wub.gif  biggrin.gif

ir nieko naujo nepamatysi lotuliukas.gif , po savaitės dar keli žiedai pražys, bus gražiau, karvytė pumpuruota, o saulės nėra, ko jau ko , tai galiu pasigirt - puikiai auginu dendrobių keikius lotuliukas.gif o žiedų pas mane kaip minimum, nes perku pigutes, todėl reikia ir palaukt...
O dėl retenybės, tai kelis kartus tokią esu mačius pirkt, bet valdžiausi ir pagaliau nervai neatlaikė ir griebiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 17:33)
ir nieko naujo nepamatysi lotuliukas.gif , po savaitės dar keli žiedai pražys, bus gražiau, karvytė pumpuruota, o saulės nėra, ko jau ko , tai galiu pasigirt - puikiai auginu dendrobių keikius lotuliukas.gif o žiedų pas mane kaip minimum, nes perku pigutes, todėl reikia ir palaukt...
O dėl retenybės, tai kelis kartus tokią esu mačius pirkt, bet valdžiausi ir pagaliau nervai neatlaikė ir griebiau lotuliukas.gif

atmazai prasideda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai ispudingos naujokes smile.gif ir pabirzes prasiskleidusioji 4u.gif zadu ir as ryt karmelita aplankyt, jei rasiu, paini man jos vieta. Katik sakau MB paziurek ( rodziau i pabirzes zieda) kooooooks ziedas!! smile.gif Sako: Aha, didelis. lotuliukas.gif vyrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 30 kovo 2010 - 17:08
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 30, 18:05)
Labai ispudingos naujokes  smile.gif ir pabirzes prasiskleidusioji  4u.gif zadu ir as ryt karmelita aplankyt, jei rasiu, paini man jos vieta. Katik sakau MB paziurek ( rodziau i pabirzes zieda) kooooooks ziedas!! smile.gif Sako: Aha, didelis.  lotuliukas.gif vyrai...

lengva rasti ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 30, 17:40)
atmazai prasideda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pati žinai kuo girsiuos, ir jei bus noro, prašom- bet čia ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 30, 18:11)
lengva rasti ten  thumbup.gif

yra nuoroda kokia nuo europos pr.?
Atsakyti