Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(skm @ 2010 03 30, 00:21)
Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž.

Negaliu pasiulumo issiusti i AZ, nes jusu pasto dezute pilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 29, 12:36)
Pasirodau su savaja 4u.gif

oho kokia graz wub.gif

QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 03 29, 19:47)
Ir aš savo augintinėm pasigirsiu  ax.gif

Nuolat žydinti:

o cia tai bent groziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 03 29, 18:47)

wub.gif thumbup.gif swoon.gif swoon.gif žodžių trūkstą tokį grožį pamačius wub.gif

aš norėjau jūsų klausimu, kur perkate mažus vazonėlius minimukams Kaune? unsure.gif
aš gi iš Thailando parsivežiau mažų augintinių (augintų iš lastelės, tik gaila, kad nenusifotogravaua prieš dėdama jas į reanimatorių - šiltnamį) ir dabar jau pirmos ten patalpintos pradėjo man šaknis leisti ir pribrendo laikas jas sodinti.. o mažų vazonėlių kaip ir nelabai mačiau.... blush2.gif gal kuri išduosite vietą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 03 30, 14:19)
wub.gif  thumbup.gif  swoon.gif  swoon.gif žodžių trūkstą tokį grožį pamačius  wub.gif

aš norėjau jūsų klausimu, kur perkate mažus vazonėlius minimukams Kaune?  unsure.gif
aš gi iš Thailando parsivežiau mažų augintinių (augintų iš lastelės, tik gaila, kad nenusifotogravaua prieš dėdama jas į reanimatorių - šiltnamį) ir dabar jau pirmos ten patalpintos pradėjo man šaknis leisti ir pribrendo laikas jas sodinti.. o mažų vazonėlių kaip ir nelabai mačiau....  blush2.gif gal kuri išduosite vietą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei nerasit vazonėlių, galima suktis ir su pagalbinėmis priemonėmis rolleyes.gif Dendrobiumo keikius esu sodinusi į mažus indelius nuo jogurto (tik dugne reikia skyles išpjaustyti mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 03 30, 14:19)
aš norėjau jūsų klausimu, kur perkate mažus vazonėlius minimukams Kaune?  unsure.gif

Cia yra nuo 6 cm iki 21 cm.
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=2
Atsakyti
Va manoji, ji tokia smulkute, tik nezinau ar ziedai dar daugiau issiskleis ar tokie ir liks. Realybej tai ji labai tamsi, o foto meta tamsiai bordo. Bet man ji grazute wub.gif
user posted image user posted image user posted image
Ant lipduko parasyta Goliath, ka kazin galetu tai reiksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 30, 15:42)
Va manoji, ji tokia smulkute, tik nezinau ar ziedai dar daugiau issiskleis ar tokie ir liks. Realybej tai ji labai tamsi, o foto meta tamsiai bordo. Bet man ji grazute wub.gif
user posted image      user posted image    user posted image
Ant lipduko parasyta Goliath, ka kazin galetu tai reiksti  rolleyes.gif

firmos pavadinimas
bet gražuolė kokia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 03 29, 18:47)

Nuolat žydinti:

vau, kiek grožių wub.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 03 30, 14:42)
Va manoji, ji tokia smulkute

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 30, 07:46)
Beje, falenopsius gerokai praretinau - išdalinau kai kuriuos  tongue.gif

o tai gal ir man viena kokia liktų ax.gif 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 03 30, 14:27)

čia mačiau, ale galvojau, gal Kaune kur galima nulėkti nusipirkti... čia tai užsakinėti ir laukti reikia biggrin.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 03 30, 14:42)

nerealu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 03 30, 16:14)
čia mačiau, ale galvojau, gal Kaune kur galima nulėkti nusipirkti... čia tai užsakinėti ir laukti reikia  biggrin.gif

galima nusipirkti mažų plastikinių vazonėlių kad ir senukuose, ar žalioj stotelėj, ar schetelige... jie yra prie tų, kurie daiginimui skirti... tiesa, bus juodi arba rudi, bet koks skirtumas ar toks, ar nuo jogurto - ir tas, ir tas neperšviečiamas smile.gif mano sprindžio dydžio dendrobiukai į tokį pasodinti

user posted image

yra ir dar mažesnių kvadratinių vazončikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 kovo 2010 - 15:21
Ką tik prasiskleidė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 30, 16:05)
Ką tik prasiskleidė
user posted image

wow pabirze, koks grozis wub.gif tikras lobis smile.gif ir is kur tu ji gavai? smile.gif
Atsakyti