evutext, grazi gelyte O ziuriu vyras gerai ,,paruostas" kaip nupirkti gera ir grazu augala
Tina, ir kur gi viso sio baisaus ivykio kaltininke ?
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 17:37)
As ir iplaukiau i ta phalaenopsis jura, jau maniau isplauksiu ramiai, bet isuko netiketa banga ir nepajegiau isplaukt nenukentejus
Tina, rodomes
tiesa, seniai buvo tokiu idomiu uzvezta.... man dar ta ruda stovi akyse... gaila saknys buvo pagal maniskes 10 kartu prastesnes ir lapai gerokai aplamdyti
Kur visos pradinge
QUOTE(rosee @ 2010 03 06, 22:32)
Burrageara `Nelly Isler` (kvepianti) iš "Tik gėlės" ir mano džentelmenas
Vuau, kokia grazuole ir koks dzentelmenas, zavu
QUOTE(zundyte @ 2010 03 06, 12:18)
na va ,pasiskaičius čia vakarykščių erzinimų ,apie tai kokių grožių pilna kauno maximose ,nuėjau šiandien apsižiūrėt...ir neatsilaikiau prieš šitą grožį
tikiuosi neapšalo kol parsinešiau,nes turėjau net dekutį nusinešusi ,laikraščių prisipirkau ,maišiukais aprišau ir keliavo namo per 8 laipsnių šaltį 15 minučių....labai gaila būtų jei nušaltų ......ir mačiau kaip moteriškės visai plikus falenopsius į mašinas nešėsi ,gaila man tų gėlyčių...
tikiuosi neapšalo kol parsinešiau,nes turėjau net dekutį nusinešusi ,laikraščių prisipirkau ,maišiukais aprišau ir keliavo namo per 8 laipsnių šaltį 15 minučių....labai gaila būtų jei nušaltų ......ir mačiau kaip moteriškės visai plikus falenopsius į mašinas nešėsi ,gaila man tų gėlyčių...
superinis
tokios spalvos tik ne peloric "midi" falenopsiukai su 2-m žiedkočiais Floriadoj - 21Lt.
o jau kiek ir kokių cimbidžių geltoni ir rūūūūžavi didžiažiedžiai - 45 ir 69 Lt
rytoj dirba iki 15val, poryt - iki 18val, skintos tulpės - po 1,59Lt
http://www.floriada.lt/
O stai mano siandienos pirkinys. Naturoj jis toks chameleonas. Spalva ir atspalviu tonai kinta nuo apsvietimo.
[attachmentid=194376]
[attachmentid=194376]
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 23:44)
O stai mano siandienos pirkinys. Naturoj jis toks chameleonas. Spalva ir atspalviu tonai kinta nuo apsvietimo.
Grazuole, siandien visos tokios grazios, ir man pradeda kirbet, taip jau norisi kokia grazuole parsitempt i namus
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 23:44)
[attachmentid=194376]
[attachmentid=194376]
ir as i toki chameleona labai seile varvinau..TIna, tikrai besirinkdama galvojau,kad tokio neturi ir pirktum...
Na,jusu gelyte ir ispudinga,tina:-)ne tas zodis
Tina,labai grazus phal. kaip jums faina,kad pas jus yra dideles maximos,ir baziu pilna