Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

evutext, grazi gelyte smile.gif O ziuriu vyras gerai ,,paruostas" kaip nupirkti gera ir grazu augala blink.gif smile.gif
Tina, ir kur gi viso sio baisaus ivykio kaltininke ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 06 kovo 2010 - 15:45
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 17:37)
As ir iplaukiau i ta phalaenopsis jura, jau maniau isplauksiu ramiai, bet isuko netiketa banga ir nepajegiau isplaukt nenukentejus  blush2.gif

Tina, rodomes thumbup.gif

tiesa, seniai buvo tokiu idomiu uzvezta.... man dar ta ruda stovi akyse... gaila saknys buvo pagal maniskes 10 kartu prastesnes ir lapai gerokai aplamdyti
Atsakyti
Kur visos pradinge lens.gif
Atsakyti
Burrageara `Nelly Isler` (kvepianti) iš "Tik gėlės" ir mano džentelmenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 03 06, 22:32)
Burrageara `Nelly Isler` (kvepianti) iš "Tik gėlės" ir mano džentelmenas  biggrin.gif

Vuau, kokia grazuole ir koks dzentelmenas, zavu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 06, 12:18)
na va ,pasiskaičius čia vakarykščių erzinimų ,apie tai kokių grožių pilna kauno maximose ,nuėjau šiandien apsižiūrėt...ir neatsilaikiau prieš šitą grožį lotuliukas.gif
user posted image
tikiuosi neapšalo kol parsinešiau,nes turėjau net dekutį nusinešusi blush2.gif ,laikraščių prisipirkau ,maišiukais aprišau ir keliavo namo per 8 laipsnių šaltį 15 minučių....labai gaila būtų jei nušaltų doh.gif ......ir mačiau kaip moteriškės visai plikus falenopsius į mašinas nešėsi verysad.gif ,gaila man tų gėlyčių... verysad.gif

superinis drinks_cheers.gif thumbup.gif

tokios spalvos tik ne peloric "midi" falenopsiukai su 2-m žiedkočiais Floriadoj - 21Lt.

o jau kiek ir kokių cimbidžių doh.gif doh.gif geltoni ir rūūūūžavi didžiažiedžiai - 45 ir g.gif 69 Lt
rytoj dirba iki 15val, poryt - iki 18val, skintos tulpės - po 1,59Lt

http://www.floriada.lt/
Atsakyti
O stai mano siandienos pirkinys. Naturoj jis toks chameleonas. Spalva ir atspalviu tonai kinta nuo apsvietimo.
[attachmentid=194376]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 23:44)
O stai mano siandienos pirkinys. Naturoj jis toks chameleonas. Spalva ir atspalviu tonai kinta nuo apsvietimo.

Grazuole, siandien visos tokios grazios, ir man pradeda kirbet, taip jau norisi kokia grazuole parsitempt i namus
Atsakyti
Zundyte, lb įdomūs gražūs žiedai wub.gif , pasisekė tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 06, 23:44)
[attachmentid=194376]

ir as i toki chameleona labai seile varvinau..TIna, tikrai besirinkdama galvojau,kad tokio neturi ir pirktum... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,jusu gelyte ir ispudinga,tina:-)ne tas zodis
Atsakyti
Tina,labai grazus phal. wub.gif wub.gif kaip jums faina,kad pas jus yra dideles maximos,ir baziu pilna verysad.gif
Atsakyti