Mano tamsuole jau keliauja pas mane, ryt imesiu nuotraukyte
As istojau i jusu rata, taip prisipazistu, as, esu priklausoma nuo orchideju Sios priklausomybes neistengiu atsisakyt, nes per menesi pas mane parkeliavo net keturios orchidejos As esu orchimane
Tik vienas klausimelis iskilo, na kiek suprantu jus dauguma merginos esate is Kauno arba Vilniaus, o kur klaipediskes, ne jau as vienintele tokia Klaipedoje, nejau visos normalios Dekui, kad priimat i savo rata
Aš vis dar ieškau klaipėdietės, kuri galėtų pagelbėti, kaunietės labai labai aktyviai siūlėsi į pagalbą, ačiū visoms o va iš Klaipėdos nei vienos merginos. Ryt stendai keliauja į Klaipėdą
ieškau klaipėdiečių, Klaipėdos Taikos pr. Maximos (Taikos pr. - 2 Maximos). Arba gyvena netoli, arba dažnai jose lankose. Pasiūlymas yra toks: orchidejos.lt didžiausiose Maximose stato stendus su prekėmis orchidėjoms, taip pat informaciniais bukletais. Reikia žmogaus, kuris bent kartą į savaitę žvilgteltų į stenduką, t.y. pažiūrėtų ar prekių netrūksta, įdėtų bukletų jei būtų pasibaigę, ar kainos vietoje, su skudurėliu dulkes perbrauktų jei būtų reikalas. Už tokią paslaugą atsilygintume
Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž.
Aš vis dar ieškau klaipėdietės, kuri galėtų pagelbėti, kaunietės labai labai aktyviai siūlėsi į pagalbą, ačiū visoms o va iš Klaipėdos nei vienos merginos. Ryt stendai keliauja į Klaipėdą