Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(nila_ks @ 2010 03 29, 22:12)
As esu orchimane doh.gif  lotuliukas.gif 

sveikinimai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 29, 21:12)
Mano tamsuole jau keliauja  pas mane, ryt imesiu nuotraukyte blush2.gif
As istojau i jusu rata, taip prisipazistu, as, esu priklausoma nuo orchideju unsure.gif Sios priklausomybes neistengiu atsisakyt, nes per menesi pas mane parkeliavo net keturios orchidejos ax.gif As esu orchimane doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Malonu susipažinti, dauguma čia tokių pačių doh.gif lotuliukas.gif

Šylant orui ir man ima kirbėti mintys apie šviežienos paieškas tongue.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ar as visai akla, kad Pramones Maximoj neradau SKM stendo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 29, 22:15)
Nesuprantu, ar as visai akla, kad Pramones Maximoj neradau SKM stendo  unsure.gif

o aš radau, jis visai nedidukas, prieš sulčių spaudyklą biggrin.gif
Atsakyti
Tik vienas klausimelis iskilo, na kiek suprantu jus dauguma merginos esate is Kauno arba Vilniaus, o kur klaipediskes, ne jau as vienintele tokia Klaipedoje, nejau visos normalios biggrin.gif
Dekui, kad priimat i savo rata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 29, 22:20)
o aš radau, jis visai nedidukas, prieš sulčių spaudyklą biggrin.gif

Na va, tai maziausiai tiketina vieta. Kiek pamenu man ten prieskoniu kalnai uzsifiksave smile.gif ryt atkreipsiu demesi.
Atsakyti

Aš vis dar ieškau klaipėdietės, kuri galėtų pagelbėti, kaunietės labai labai aktyviai siūlėsi į pagalbą, ačiū visoms 4u.gif o va iš Klaipėdos nei vienos merginos. Ryt stendai keliauja į Klaipėdą 4u.gif

ieškau klaipėdiečių, Klaipėdos Taikos pr. Maximos (Taikos pr. - 2 Maximos). Arba gyvena netoli, arba dažnai jose lankose. Pasiūlymas yra toks: orchidejos.lt didžiausiose Maximose stato stendus su prekėmis orchidėjoms, taip pat informaciniais bukletais. Reikia žmogaus, kuris bent kartą į savaitę žvilgteltų į stenduką, t.y. pažiūrėtų ar prekių netrūksta, įdėtų bukletų jei būtų pasibaigę, ar kainos vietoje, su skudurėliu dulkes perbrauktų jei būtų reikalas. Už tokią paslaugą atsilygintume 4u.gif

Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2010 03 30, 00:21)
Aš vis dar ieškau klaipėdietės, kuri galėtų pagelbėti, kaunietės labai labai aktyviai siūlėsi į pagalbą, ačiū visoms  4u.gif o va iš Klaipėdos nei vienos merginos. Ryt stendai keliauja į Klaipėdą  4u.gif

o kaip Marijampolė?Ar kaip visada "kaimas" liks nuskriaustas? biggrin.gif butu gerai ir pas mus to gėrio užvežti ax.gif
Atsakyti
Pele snaudale, Vajei kokie grožiai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 29, 20:43)
Malonu susipažinti, dauguma čia tokių pačių  doh.gif  lotuliukas.gif

Šylant orui ir man ima kirbėti mintys apie šviežienos paieškas  tongue.gif

Šilinge, o man toks noras i pacios orchideju kolekcija pasidairyti...... ar imanoma kur nors nosi ikisti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 03 30, 08:40)
Šilinge, o man toks noras i pacios orchideju kolekcija pasidairyti...... ar imanoma kur nors nosi ikisti?  wub.gif

Viešo fotoalbumo neturiu ax.gif Asmeniniai irgi nesutvarkyti - nepilni, neatnaujinti blush2.gif Beje, falenopsius gerokai praretinau - išdalinau kai kuriuos tongue.gif

Sąrašas tai yra, jį rasti galima pasiknisus nuorodoje mano paraše rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 30, 07:46)
Viešo fotoalbumo neturiu  ax.gif Asmeniniai irgi nesutvarkyti - nepilni, neatnaujinti  blush2.gif  Beje, falenopsius gerokai praretinau - išdalinau kai kuriuos  tongue.gif

Sąrašas tai yra, jį rasti galima pasiknisus nuorodoje mano paraše  rolleyes.gif 

as irgi phalaenopsio noriu smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ne uz dyka
Atsakyti