Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Tina* @ 2010 03 27, 15:58)
Siuntinuka pagaliau susizvejojau  biggrin.gif

O cia naujoke:

na va pagaliau su puikiom naujienom thumbup.gif o naujokė labai graži wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras mano naujokei 4u.gif

Visa vakara persodinejau savo orchidejas (kurioms jau senai to reikejo) i smulkaus substrato ir mikorizes misini. Ziuresim ka tas saknu grybukas gero duos smile.gif ar geriau augs uz tas, kurios be mikorizes.
Atsakyti
Žydim smile.gif ax.gif
user posted image

user posted image

Naujokės smile.gif
user posted image

user posted image

Pavadinimų nežinau, gal kuri parašytumėte. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 27, 20:24)
tina labai grazi naujoke smile.gif

Sakykit, o kdl mano vienos geles lapas yra tokios labai skirtingos spalvos nei kiti? (cia apacia)

user posted image
user posted image

Miela Erika20, jau ne pirma karta cia uzduodate su prieziura susijusius klausimus...galbut nezinai,kad tam yra prieziuros tema?
Papildyta:
Adelle, graziai zydyte smile.gif cia visi phalaenopsiai.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 28, 13:43)
Miela Erika20, jau ne pirma karta cia uzduodate su prieziura susijusius klausimus...galbut nezinai,kad tam yra prieziuros tema?
Papildyta:

zinau apie ta tema,aisku,kad zinau. Tiesiog nznojau,kur geriau, nes nei apie liejima,nei apie trasas tai nera klausimas,tad pagalvojau gal cia.. Ir tada gal istikruju as nesuprantu apie ka si tema. Is pradziu pasirode,kad apie naujai isigytas geles,o veliau,kad apskritai apie geles,kurios pvz prazydo (nors atskira tema kaip ir yra) tai gal tai ir sumaise. O siaip dekui uz pataisyma, juk forumauju dar neseniai smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Norėjau pasiteiraut kauniečių ar yra Savanorių Maximoj orchidėjų stendas?Mane domintų vazonėlis 20cm skersmens ar hypry raščiau ar važiuot tiesiai į Pramonės Maximą? g.gif Ačiū už atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 28, 17:13)
Labutis 4u.gif

Norėjau pasiteiraut kauniečių ar yra Savanorių Maximoj orchidėjų stendas?Mane domintų vazonėlis 20cm skersmens ar hypry raščiau ar važiuot tiesiai į Pramonės Maximą? g.gif Ačiū už atsakymą ax.gif

laba savanoriu maximoj tai nezinau ar stendas yra g.gif bet vakar kai buvau pramones maximoj tai buvo tik dideli vazoneliai mazu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrutis: 28 kovo 2010 - 16:30
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 28, 16:13)
Labutis 4u.gif

Yra stendas,tik sparciai mazeja prekiu,bet gal pildo biggrin.gif o vazoneliu yra ten kur geliu trasos visokios ir zemes.Maciau yra ir mazesniu ir didesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Hypery stenda maciau penktadieni, o siandien Pramones Maximoj nepastebejau, nes prabegom pralekiau.
Atsakyti
As siandien is Maximos pagriebiau vieno orchideja uz 14 lt su centais blush2.gif , tai rytoj imesiu nuotraukyte, na kaip manau, ten nemazai ziedu zada sukraut. Norejau beveik juoda paimt, bet ziedkotis labai jau kudas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 28, 13:43)

Ačiū smile.gif Taip, bet gal jie konkrečius pavadinimus turi? g.gif Norėčiau žinoti, ką auginu. smile.gif
Dar labai apie tamsiai bordinės spalvos phalaenopsį svajoju. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 28, 23:01)
Norejau beveik juoda paimt, bet ziedkotis labai jau kudas buvo ax.gif

Mano svajonė. wub.gif Bet gaila, nemačiau tokios. verysad.gif Susirgau orchidlige. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Bandysiu šiandien važiuot smile.gif
Atsakyti