Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Tiesa dar naujoke parsitempiau, foto rytoj smile.gif MB rimtai uzsiuto del to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 17:14)
Mergaitės, cimbų balkonan nenešat?  ax.gif
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos  ax.gif

nea, gal rudeniop... nežinau net ar reikia manąjį nešti. g.gif

QUOTE(lark @ 2010 03 26, 20:59)
Merginos, neverkit  mirksiukas.gif , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) ir mikorizės (19,99), aišku ir gėlę nučiupau  ax.gif
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..

šaunuolė thumbup.gif
QUOTE(Tina* @ 2010 03 26, 23:23)
Tiesa dar naujoke parsitempiau, foto rytoj  smile.gif MB rimtai uzsiuto del to  blush2.gif

aš ir naujokę iš maximos su akcija nučiupai su sveikais pumpurais wub.gif ir jei neklystu su prasikalusiu antru žiedstiebiu thumbup.gif nes į šaknį man nepanašu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 27, 00:21)
įpyliau po šaukštą į cambrijas, klumpaitę, na fanelopsių nesu numačiusi persodinėti, tai nžn, bet kuriuo atveju visoms ir neužtektų, perdaug salotų, brangiai gaunasi  lotuliukas.gif

nors ka cia laukt turbut geriau isbanyt butu paciai, gal iseitu dadet i jau persodintas smile.gif o gelyte lb grazi, nes tokia irgi paskutine namo parsinesiau. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 27 kovo 2010 - 08:25
Siuntinuka pagaliau susizvejojau biggrin.gif

O cia naujoke:
[attachmentid=195670]
[attachmentid=195671]
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:14)
Mergaitės, cimbų balkonan nenešat?  ax.gif
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos  ax.gif

mano zydi, gaila nest, bet pernai tokiu metu jau po biskiuka buvo pratinamas prie laukucio kai saule islusdavo thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 03 27, 16:58)
O cia naujoke:

grazi thumbup.gif ziuriu tave ant taskuotu traukia thumbup.gif
Atsakyti
Tina,labai grazi naujoke wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kaunietės, Urmo bazės daržovių turguje rūšinis geltonas dendrobis nobile yra, 40Lt. Lb įdomių gražių žiedų, pavadinimo neįsidemėjau.
Pati būčiau griebus, bet kažko nenori dendrobiai su manimi draugauti, tai susilaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 27, 17:19)
Merginos, kaunietės, Urmo bazės daržovių turguje rūšinis geltonas dendrobis nobile yra, 40Lt. Lb įdomių gražių žiedų, pavadinimo neįsidemėjau.
Pati būčiau griebus, bet kažko nenori dendrobiai su manimi draugauti, tai susilaikiau  rolleyes.gif

maciau as ji, tikrai labai grazus. pirmakart toki matau smile.gif
Atsakyti
gal toks http://www.orchidpho...yanum1_118.html
Atsakyti
nea, aš iš pradžių pagalvojau, kad ten forzitija pražydinta, paskui, priėjus arčiau, žiūriu, kad dendrobis. Tikrai įspūdingas ir nematytas.
Atsakyti
kokį dendrobiumą radau bigsmile.gif
Atsakyti
tina labai grazi naujoke smile.gif

Sakykit, o kdl mano vienos geles lapas yra tokios labai skirtingos spalvos nei kiti? (cia apacia)

user posted image
user posted image
Atsakyti