Tiesa dar naujoke parsitempiau, foto rytoj MB rimtai uzsiuto del to
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 17:14)
Mergaitės, cimbų balkonan nenešat?
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos
nea, gal rudeniop... nežinau net ar reikia manąjį nešti.
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 20:59)
Merginos, neverkit , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) ir mikorizės (19,99), aišku ir gėlę nučiupau
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..
šaunuolė
QUOTE(Tina* @ 2010 03 26, 23:23)
Tiesa dar naujoke parsitempiau, foto rytoj MB rimtai uzsiuto del to
aš ir naujokę iš maximos su akcija nučiupai su sveikais pumpurais ir jei neklystu su prasikalusiu antru žiedstiebiu nes į šaknį man nepanašu
QUOTE(lark @ 2010 03 27, 00:21)
įpyliau po šaukštą į cambrijas, klumpaitę, na fanelopsių nesu numačiusi persodinėti, tai nžn, bet kuriuo atveju visoms ir neužtektų, perdaug salotų, brangiai gaunasi
nors ka cia laukt turbut geriau isbanyt butu paciai, gal iseitu dadet i jau persodintas o gelyte lb grazi, nes tokia irgi paskutine namo parsinesiau.
Siuntinuka pagaliau susizvejojau
O cia naujoke:
[attachmentid=195670]
[attachmentid=195671]
O cia naujoke:
[attachmentid=195670]
[attachmentid=195671]
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:14)
Mergaitės, cimbų balkonan nenešat?
mano zydi, gaila nest, bet pernai tokiu metu jau po biskiuka buvo pratinamas prie laukucio kai saule islusdavo
QUOTE(Tina* @ 2010 03 27, 16:58)
O cia naujoke:
grazi ziuriu tave ant taskuotu traukia
Tina,labai grazi naujoke
QUOTE(lark @ 2010 03 27, 17:19)
Merginos, kaunietės, Urmo bazės daržovių turguje rūšinis geltonas dendrobis nobile yra, 40Lt. Lb įdomių gražių žiedų, pavadinimo neįsidemėjau.
Pati būčiau griebus, bet kažko nenori dendrobiai su manimi draugauti, tai susilaikiau
Pati būčiau griebus, bet kažko nenori dendrobiai su manimi draugauti, tai susilaikiau
maciau as ji, tikrai labai grazus. pirmakart toki matau
kokį dendrobiumą radau
tina labai grazi naujoke
Sakykit, o kdl mano vienos geles lapas yra tokios labai skirtingos spalvos nei kiti? (cia apacia)
Sakykit, o kdl mano vienos geles lapas yra tokios labai skirtingos spalvos nei kiti? (cia apacia)