Labiausiai, kaip bebūtų paštininkas, atsakingas už savo mikrorajoną, kaltas.
Nes pati esu dirbusi pašte, laiškaneše, tai patikėkit, visada visi mano rajono žmonės gaudavo laiku tiek siuntas, tiek lapelius. Paštininkui leidžiama per 2 dienas nuo laiško/lapelio gavimo paštan datos jį pristatyti. O aš rytojaus dienai nieko nepasilikdavau viską išnešiodavau ir dar žvilgtelėdavau rytojaus dieną,ar tikrai žmogus pasiėmė laiškus/pranešimus
Tuo tarpu prieš mane dirbusi ne tokia sąžininga buvo kartais su reklamomis į konteinerį papuola ir netyčia įsipainioję siuntinių pranešimai
Tad manau, pagringas yra būtent paštininko atsakingumas ir pareigingumas. Žinoma, pasitaiko, kai pats paštas negauna ar paštininkui nepateikia siuntų pranešimų, tada jau ne jo bėda, nes iš kur žmogus žinos. Beeet....
Mergaitės, cimbų balkonan nenešat?
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:14)
[iMergaitės, cimbų balkonan nenešat?
jau galima man kažkaip atrodo, kad nušaldysiu Gal tu apie stiklintą balkoną kalbi?
QUOTE(pabirze @ 2010 03 26, 18:17)
jau galima man kažkaip atrodo, kad nušaldysiu Gal tu apie stiklintą balkoną kalbi?
a, taip, apie įstiklintą
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:31)
a, taip, apie įstiklintą
skaičiau RS , kad tai nėra būtina , svarbiau rudenį ilgiau išlaikyti
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 21:59)
Merginos, neverkit , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) ir mikorizės (19,99), aišku ir gėlę nučiupau
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..
o mažų vazoniukų permatomų buvo?
mazu vazoneliu nebuvo
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 22:23)
nea, tik didelių , man irgi mažų permatomų reikia.
Nedidelis stendelis, bet gal vėliau bus daugiau prekių, pvz., cimbidžiams, klumpaitėms substrato
Nedidelis stendelis, bet gal vėliau bus daugiau prekių, pvz., cimbidžiams, klumpaitėms substrato
reikalausim
lark, lauksiu komentaro apie mikorize
Atrodo radau siuntinuka (ryt kai turesiu rankose busiu tikra). Priklausau Girstupio pastui, adresuota buvo i Triju berzeliu (mano pageidavimu), o atsidure Sauletekio paste Total kosmar
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 27, 00:08)
lark, lauksiu komentaro apie mikorize
įpyliau po šaukštą į cambrijas, klumpaitę, na fanelopsių nesu numačiusi persodinėti, tai nžn, bet kuriuo atveju visoms ir neužtektų, perdaug salotų, brangiai gaunasi