Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Labiausiai, kaip bebūtų paštininkas, atsakingas už savo mikrorajoną, kaltas. verysad.gif
Nes pati esu dirbusi pašte, laiškaneše, tai patikėkit, visada visi mano rajono žmonės gaudavo laiku tiek siuntas, tiek lapelius. Paštininkui leidžiama per 2 dienas nuo laiško/lapelio gavimo paštan datos jį pristatyti. O aš rytojaus dienai nieko nepasilikdavau schmoll.gif viską išnešiodavau ir dar žvilgtelėdavau rytojaus dieną,ar tikrai žmogus pasiėmė laiškus/pranešimus rolleyes.gif

Tuo tarpu prieš mane dirbusi ne tokia sąžininga buvo doh.gif kartais su reklamomis į konteinerį papuola ir netyčia įsipainioję siuntinių pranešimai doh.gif
Tad manau, pagringas yra būtent paštininko atsakingumas ir pareigingumas. Žinoma, pasitaiko, kai pats paštas negauna ar paštininkui nepateikia siuntų pranešimų, tada jau ne jo bėda, nes iš kur žmogus žinos. Beeet.... cool.gif

Mergaitės, cimbų balkonan nenešat? ax.gif
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:14)
[iMergaitės, cimbų balkonan nenešat?  ax.gif
savąjį jau išnešiau šiandien, naktį stabiliai laikosi +8 šilumos  ax.gif

jau galima unsure.gif man kažkaip atrodo, kad nušaldysiu g.gif Gal tu apie stiklintą balkoną kalbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 26 kovo 2010 - 17:17
QUOTE(pabirze @ 2010 03 26, 18:17)
jau galima unsure.gif man kažkaip atrodo, kad nušaldysiu g.gif Gal tu apie stiklintą balkoną kalbi?

a, taip, apie įstiklintą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 18:31)
a, taip, apie įstiklintą  blush2.gif

skaičiau RS , kad tai nėra būtina , svarbiau rudenį ilgiau išlaikyti
Atsakyti
Merginos, neverkit mirksiukas.gif , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) ir mikorizės (19,99), aišku ir gėlę nučiupau ax.gif
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 21:59)
Merginos, neverkit  mirksiukas.gif , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) ir mikorizės (19,99), aišku ir gėlę nučiupau  ax.gif
Mačiau vazonų, kiminų, klipsų..

o mažų vazoniukų permatomų buvo?
Atsakyti
mazu vazoneliu nebuvo
Atsakyti
nea, tik didelių verysad.gif , man irgi mažų permatomų reikia.
Nedidelis stendelis, bet gal vėliau bus daugiau prekių, pvz., cimbidžiams, klumpaitėms substrato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 26 kovo 2010 - 21:25
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 22:23)
nea, tik didelių  verysad.gif , man irgi mažų permatomų reikia.
Nedidelis stendelis, bet gal vėliau bus daugiau prekių, pvz., cimbidžiams, klumpaitėms substrato  smile.gif

reikalausim lotuliukas.gif
Atsakyti
lark, lauksiu komentaro apie mikorize smile.gif
Atsakyti
Atrodo radau siuntinuka (ryt kai turesiu rankose busiu tikra). Priklausau Girstupio pastui, adresuota buvo i Triju berzeliu (mano pageidavimu), o atsidure Sauletekio paste doh.gif Total kosmar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 27, 00:08)
lark, lauksiu komentaro apie mikorize smile.gif

įpyliau po šaukštą į cambrijas, klumpaitę, na fanelopsių nesu numačiusi persodinėti, tai nžn, bet kuriuo atveju visoms ir neužtektų, perdaug salotų, brangiai gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti