Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Ne, ne Sauetekio pastas... kai kurioms mano orchidejoms jau verkiant reikia smulkaus substrato, o siuntinuko vis dar neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 25, 22:44)
Ne, ne Sauetekio pastas... kai kurioms mano orchidejoms jau verkiant reikia smulkaus substrato, o siuntinuko vis dar neturiu  verysad.gif

Visi Lietuvos pastai dirba apgailetinai, o ka jau kalbeti, kai i Lietuva patenka tarptautines siuntos....kuo toliau nuo tu pastu biggrin.gif
Atsakyti
Na, nereikia taip kategoriškai.... Aš per Lietuvos pašta Hobby Hall produkciją siunčiausi kokius 4 kartus ir jokių problemų nebuvo, ir iš orchidejos.lt taip pat - lapelis atejo per 3 darbo dienas, nuėjus atsiimti labai greitai surado ir aptarnavo, o vakar dar perspėjo, kad sunkoka siunta (esu nestuke.gif ). Taigi Vilniaus m. 50-ojo pašto paslaugomis esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
na mergytės ir tempai pas jus vos speju skaityti, o atrašyti, vis tingėdavau, šaunuolės
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 25, 22:32)
o jei margalapė philadelphia? nenorėtum mirksiukas.gif

oi tokios kaip noriu wub.gif jei kur uzmatysit informuokit 4u.gif
Atsakyti
Na kaip reikalai maximose, neužvežė vakar vakare nieko?
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2010 03 26, 08:22)
Na, nereikia taip kategoriškai.... Aš per Lietuvos pašta Hobby Hall produkciją siunčiausi kokius 4 kartus ir jokių problemų nebuvo, ir iš orchidejos.lt taip pat - lapelis atejo per 3 darbo dienas, nuėjus atsiimti labai greitai surado ir aptarnavo, o vakar dar perspėjo, kad sunkoka siunta (esu  nestuke.gif ). Taigi Vilniaus m. 50-ojo pašto paslaugomis  esu patenkinta  4u.gif

na kadangi man teko susidurti su siuo reikalu daug daugiau nei 4 kartus tai tikrai esu uztikrinta savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
as buvau vakar maxima bazeje. Visdar ispardavineja po 14,99 phaleonopsius. Keletas buvo fainu baltai dryzuotu ir pan, oranziniu. Bet kas is to, kad po viena zieda, nubyrejusiais pumpurais, arba negraziom saknim, kazkaip pagalvojau, kad galima rasti tokiu ir grazesniu variantu. siaip nieko gero
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 26, 11:32)
na kadangi man teko susidurti su siuo reikalu daug daugiau nei 4 kartus tai tikrai esu uztikrinta savo nuomone  biggrin.gif

Kadangi vis dar neturiu siuntinio, kurio verte kazkur apie 40 litu, tai esu be galo pikta ant pasto darbo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 26, 14:46)
Kadangi vis dar neturiu siuntinio, kurio verte kazkur apie 40 litu, tai esu be galo pikta ant pasto darbo.

Pagal registracijos numeri pasako, kur yra siuntinys - man buvo su laisku (buvo siustas registruotu pastu), kad ilgokai negavo, tai pasiskambinau i pasta, pasakiau jo numeri ir man pasake, kuriame paste jis yra, o tada jau ten aiskinausi, kodel jo neranda
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 26, 14:46)

bet orchidėjos jį išsiuntė?
Atsakyti
Taip issiunte, tik numeriuko man nepasako, gal ceki pamete... zodziu palaiuda bala, jau imu nervintis.
Atsakyti