Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Tina* @ 2010 03 25, 15:11)
Nu ziauriai nusivylus esu musu pastu. Siuntunys is Vilniaus i Kauna keliauja kaip i koki nuosalu negyvenama Afrikos kaima. Siaubinga. Turbut daugiau nebepirksiu is megstamos orchidejos.lt parduotuves vien todel, kad negalima pasitiket pastu...  verysad.gif

ir nereiks pirkt, maximoj juk bus stelažas su reikiamom priemonėm, kad tik greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 25, 15:11)
Nu ziauriai nusivylus esu musu pastu. Siuntunys is Vilniaus i Kauna keliauja kaip i koki nuosalu negyvenama Afrikos kaima. Siaubinga. Turbut daugiau nebepirksiu is megstamos orchidejos.lt parduotuves vien todel, kad negalima pasitiket pastu...  verysad.gif

tikriausiai čia kalba apie Saulėtekio 41-mą paštą unsure.gif , mano katlėją tos tinginės bobos nužudė.., ne kokie prisiminimai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 25 kovo 2010 - 15:34
QUOTE(lark @ 2010 03 25, 16:27)
tikriausiai čia kalba apie Saulėtekio 41-mą paštą  unsure.gif , mano katlėją tos tinginės bobos nužudė.., ne kokie prisiminimai..

aš irgi , tik ne šituo
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 03 25, 13:29)
Sveikutės, noriu parodyti savo uošvienės gražuoles  wub.gif :
20-30 nuotraukos

oho kokie ziedai ir koks ju kiekis, saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 25, 14:56)
Kaip ir rašiau, yra, tik be šaknyčių, tai teks laukti bent iki rudens.

biggrin.gif valio, taikantriai svajodama lauksiu blush2.gif
Atsakyti
Tina, o ar bandet reikalaut ne siuntinio, o korespondencijos? Orchidejos.lt perspeja, kad atseit daznai del to buna nesusipratimu. g.gif Man siuntinys i priemiesti per 4 dienas atejo, bet gal todel, kad mazas pastas, sugeba apsidirbt g.gif
Atsakyti
Man iš Raseinių raj. atėjo per 2 dienas, tai per savaitę nesugebėjo lapelio atsiųst, kad atsiimčiau, o pasiteisino, kad siuntinys per greit atėjo- baisu kaip dirba, o iš orchidėjos.lt gavau per tris dienas siuntinuką, ir darbuotojos taip nenorom ieškojo, nes šį kartą pranešimo nelaukiau, atakavau kiekvieną dieną. smile.gif
Atsakyti
mano pastininke tai net tris kart per diena su siuntiniu pas mane i namus braunasi paemus is pasto, kad iduotu, pati atgabena. Bet... jei siusciausi gele tai kazin ar labai patenkinta buciau jos tokiu geranoriskumu, kad ji mano augala kokia valanda su dviraciu po lauka veziotu g.gif hmmm, tik dabar apie tai pagalvojau.
Atsakyti
laba 4u.gif papildau truputį info Vilnietėm mirksiukas.gif Žirmūnų Žaliajam centre yra pora pigučių-katlėja ir margalapis falikas...,nuolaida po 70-80 proc.,kokie žiedai neaišku,persodint irgi reikės...,bet pigučių gelbėtojom kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 03 25, 21:26)
laba  4u.gif papildau truputį info Vilnietėm  mirksiukas.gif Žirmūnų Žaliajam centre yra pora pigučių-katlėja ir margalapis falikas...,nuolaida po 70-80 proc.,kokie žiedai neaišku,persodint irgi reikės...,bet pigučių gelbėtojom kaip tik  mirksiukas.gif

atsilaikei, ane? medalis nuo manes tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 25, 22:30)
atsilaikei, ane? medalis nuo manes tada lotuliukas.gif

medalis gerai thumbup.gif ,o atsilaikiau dėl to,kad salotynas kiek akys užmato... kai pražys bent 20 tada gal vėl susigundysiu biggrin.gif ,o ir norai toliau pažengę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 03 25, 23:17)
medalis gerai  thumbup.gif ,o atsilaikiau dėl to,kad salotynas kiek akys užmato... kai pražys bent 20 tada gal vėl susigundysiu  biggrin.gif ,o ir norai toliau pažengę  mirksiukas.gif

o jei margalapė philadelphia? nenorėtum mirksiukas.gif
Atsakyti