Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Evaja @ 2010 03 24, 17:07)
labai grazus smile.gif ir lapai, ir ziedai blush2.gif

Kartu pirktas su equestriu, kurio vaiką turit bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 24, 16:09)
Kartu pirktas su equestriu, kurio vaiką turit bigsmile.gif .

o as lauksiu dabar kol mano margalape zydet sugalvos. idomu,kokie ziedeliai smile.gif
Atsakyti
[attachmentid=195506]
QUOTE(Evaja @ 2010 03 24, 17:11)
o as lauksiu dabar kol mano margalape zydet sugalvos. idomu,kokie ziedeliai smile.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 24, 16:21)
skm, o ką dar gero žadat į stendus dėt  bigsmile.gif , dabar mačiau tik vazonėlius ir "Extrą". Šiaip būtų pageidavimas ir kitokio substrato  4u.gif

Stenduose bus Extra smulkus, stambus, mikorizė, kiminai, klipsiukai, rinkiniai, vazonai, informaciniai bukletai, lyg ir viskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 24, 16:22)
o Vln. yra tokie stendai?

taip, didžiausiuose MAximose: bazė, Mindaugo g., Akropolis ir Ukmergės g.
Atsakyti
kada cia tie stendai pasirodys??? man kiminu reikia, labai gerai kad tokie stendai bus thumbup.gif
Atsakyti
Oike,atsiliepk, ar dar nori ph.equestrio vaiko? Man atrodo, kad prašei rezervuoti kai paaugs.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 24, 16:16)
Vis dar negaunu siuntinuko is SKM, issiusto praeita savaite  unsure.gif nu pastas dirba  triniti.gif

varyk į paštą kuo greičiau ir neišeik, kol neatiduos siuntinio ( aišku jei jis išsiųstas) - patariu , nes pati vos nepraradau gėlių, jos savaitę tupėjo nukištos, kai pakėliau triukšmą- tą pačią sekundę siuntinys atsirado. Tingi jos gerai dirbt verysad.gif
SKM, pagaliau, ačiū iš anksto, va čia tai gera naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 kovo 2010 - 17:22
merginos, atleiskit, kas kaip Pilypas is kanapiu ikrentu pas jus, bet nezinau kieno daugiau paklaust ax.gif
mano trecia orchideja uzmezga ziedu pumpurus, bet is visos sakeles tik keli ziedai teissiskleidzia..kiti nudziuna..kame saknys, gal zinot? busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 24, 18:09)
Oike,atsiliepk, ar dar nori ph.equestrio vaiko? Man atrodo, kad prašei rezervuoti kai paaugs.

Jei neatsilieps,as mielai nupirksiu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 24, 18:09)

Ir as noreciau nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
rodostoma labai norejau paklausti kur pirkai toki grazu ziguti bigsmile.gif tokio dar niekur nemaciau ir labai noreciau ax.gif ir kiek mokejai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrutis: 24 kovo 2010 - 18:49
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 24, 19:46)
rodostoma labai norejau paklausti kur pirkai toki grazu ziguti bigsmile.gif tokio dar niekur nemaciau ir labai noreciau ax.gif ir kiek mokejai? rolleyes.gif

Pirkau pernai Karmelitoje,su 5 ziedkociais.Kainavo 39 lt.bet buvo uz ka moketi ax.gif
Atsakyti