Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

oj aciu uz pagyras blush2.gif blush2.gif ne naminiai ziedukai doh.gif blush2.gif cia ta kur seniau rodziau 4u.gif pirkta su 40 pumpuru (tarp ju keli ziedukai buvo tik prasiskleide) du pumpureliai nukrito tai dabar viso 38 ziedukai bigsmile.gif tikiuosi ir naminis jos zydejimas bus toks pat gausus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 24, 11:38)
Sveikutes,kas dar kur kokias bazes spejote aplekti?Ydomu,kuo sendien pasipilde  ax.gif

Jo ir as noreciau zinot biggrin.gif
labai noriu vandos, bet ermitaze labai brangu

lialka, grazus ziedai,
rodostoma, as vis paziuriu albuma ir be zodziu, wub.gif man dar toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 24, 14:36)
Jo ir as noreciau zinot biggrin.gif
labai noriu vandos, bet ermitaze labai brangu

lialka, grazus ziedai,
rodostoma, as vis paziuriu albuma ir be zodziu, wub.gif  man dar toli smile.gif

Tai cia dar ne visos doh.gif stengiuosi i albuma sudeti tik zydincias,o kiek ju dabar ilsisi rolleyes.gif Mano geliu liga,labai sunkios stadijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 24 kovo 2010 - 13:46
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 24, 14:46)
Tai cia dar ne visos doh.gif stengiuosi i albuma sudeti tik zydincias,o kiek ju dabar ilsisi rolleyes.gif Mano geliu liga,labai sunkios stadijos lotuliukas.gif

tai man turbut vidutines stadijos biggrin.gif
nes jei nenuvaziuoju i kokia geliu parduotuve - tai diena sugadinta, aisku kartais ir gelytem ne inauda per daug priziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2010 03 23, 23:23)
Laba, gavau va tokia raibuole dovanu. Zydejo tik vienas ziedas, dabar jau prasiskleide ir antras. Skaiciau kad reikia daugiau dregmes nei paprastom,o kiek reikia saules?
https://mail.google....9...7577ynk0

Kazko neisejo ikelt foto, bandau dar karta http://public.fotki....c-0237-jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belebele: 24 kovo 2010 - 14:47
Sveikos merginos,

turiu Jums tokį klausimą, pasiūlymą ax.gif ieškau merginų kauniečių ir klaipėdiečių, kurios gyvena netoli Kauno Pramonės Maximos, Veiverių ir Karaliaus Mindaugo g., o taip pat Klaipėdos Taikos pr. Maximos (Taikos pr. 2 Maximos). Arba gyvena netoli, arba dažnai jose lankose. Pasiūlymas yra toks: orchidejos.lt didžiausiose Maximose stato stendus su prekėmis orchidėjoms, taip pat informaciniais bukletais. Reikia žmogaus, kuris bent kartą į savaitę žvilgteltų į stenduką, t.y. pažiūrėtų ar prekių netrūksta, įdėtų bukletų jei būtų pasibaigę, ar kainos vietoje, su skudurėliu dulkes perbrauktų jei būtų reikalas. Už tokią paslaugą atsilygintume 4u.gif

Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Vis dar negaunu siuntinuko is SKM, issiusto praeita savaite unsure.gif nu pastas dirba triniti.gif
Atsakyti
skm, o ką dar gero žadat į stendus dėt bigsmile.gif , dabar mačiau tik vazonėlius ir "Extrą". Šiaip būtų pageidavimas ir kitokio substrato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 24 kovo 2010 - 15:29
QUOTE(lark @ 2010 03 24, 16:21)
skm, o ką gero žadat į stendus dėt  bigsmile.gif , dabar mačiau tik vazonėlius ir "Extrą"

o Vln. yra tokie stendai?
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 03 24, 11:48)
sveikos  mirksiukas.gif
noriu pasirodyti siuo metu gausiausiai zydinti phalaenopsi, net 38 ziedai  bigsmile.gif

Nu jau labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Mano ph. schilleriana žydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaškė: 24 kovo 2010 - 16:08
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 24, 16:03)
[attachmentid=195504]Mano ph. schilleriana [attachmentid=195503]žydi.

labai grazus smile.gif ir lapai, ir ziedai blush2.gif
Atsakyti