QUOTE(rodostoma @ 2010 03 24, 11:38)
Sveikutes,kas dar kur kokias bazes spejote aplekti?Ydomu,kuo sendien pasipilde
Jo ir as noreciau zinot
labai noriu vandos, bet ermitaze labai brangu
lialka, grazus ziedai,
rodostoma, as vis paziuriu albuma ir be zodziu, man dar toli
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 03 24, 14:36)
Jo ir as noreciau zinot
lialka, grazus ziedai,
lialka, grazus ziedai,
Tai cia dar ne visos stengiuosi i albuma sudeti tik zydincias,o kiek ju dabar ilsisi Mano geliu liga,labai sunkios stadijos
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 24, 14:46)
Tai cia dar ne visos stengiuosi i albuma sudeti tik zydincias,o kiek ju dabar ilsisi Mano geliu liga,labai sunkios stadijos
tai man turbut vidutines stadijos
nes jei nenuvaziuoju i kokia geliu parduotuve - tai diena sugadinta, aisku kartais ir gelytem ne inauda per daug priziuriu
QUOTE(belebele @ 2010 03 23, 23:23)
Laba, gavau va tokia raibuole dovanu. Zydejo tik vienas ziedas, dabar jau prasiskleide ir antras. Skaiciau kad reikia daugiau dregmes nei paprastom,o kiek reikia saules?
https://mail.google....9...7577ynk0
https://mail.google....9...7577ynk0
Kazko neisejo ikelt foto, bandau dar karta http://public.fotki....c-0237-jpg.html
Sveikos merginos,
turiu Jums tokį klausimą, pasiūlymą ieškau merginų kauniečių ir klaipėdiečių, kurios gyvena netoli Kauno Pramonės Maximos, Veiverių ir Karaliaus Mindaugo g., o taip pat Klaipėdos Taikos pr. Maximos (Taikos pr. 2 Maximos). Arba gyvena netoli, arba dažnai jose lankose. Pasiūlymas yra toks: orchidejos.lt didžiausiose Maximose stato stendus su prekėmis orchidėjoms, taip pat informaciniais bukletais. Reikia žmogaus, kuris bent kartą į savaitę žvilgteltų į stenduką, t.y. pažiūrėtų ar prekių netrūksta, įdėtų bukletų jei būtų pasibaigę, ar kainos vietoje, su skudurėliu dulkes perbrauktų jei būtų reikalas. Už tokią paslaugą atsilygintume
Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž.
turiu Jums tokį klausimą, pasiūlymą ieškau merginų kauniečių ir klaipėdiečių, kurios gyvena netoli Kauno Pramonės Maximos, Veiverių ir Karaliaus Mindaugo g., o taip pat Klaipėdos Taikos pr. Maximos (Taikos pr. 2 Maximos). Arba gyvena netoli, arba dažnai jose lankose. Pasiūlymas yra toks: orchidejos.lt didžiausiose Maximose stato stendus su prekėmis orchidėjoms, taip pat informaciniais bukletais. Reikia žmogaus, kuris bent kartą į savaitę žvilgteltų į stenduką, t.y. pažiūrėtų ar prekių netrūksta, įdėtų bukletų jei būtų pasibaigę, ar kainos vietoje, su skudurėliu dulkes perbrauktų jei būtų reikalas. Už tokią paslaugą atsilygintume
Jei tinka toks mano pasiūlymas parašykite man a.ž.
Vis dar negaunu siuntinuko is SKM, issiusto praeita savaite nu pastas dirba
QUOTE(lark @ 2010 03 24, 16:21)
skm, o ką gero žadat į stendus dėt , dabar mačiau tik vazonėlius ir "Extrą"
o Vln. yra tokie stendai?
QUOTE(lialkaa @ 2010 03 24, 11:48)
sveikos
noriu pasirodyti siuo metu gausiausiai zydinti phalaenopsi, net 38 ziedai
noriu pasirodyti siuo metu gausiausiai zydinti phalaenopsi, net 38 ziedai
Nu jau labai labai gražu
Mano ph. schilleriana žydi.
QUOTE(Ramaškė @ 2010 03 24, 16:03)
[attachmentid=195504]Mano ph. schilleriana [attachmentid=195503]žydi.
labai grazus ir lapai, ir ziedai