savo gražuolių neturio ko naujo parodyti, bet pas tėvelius svečiuose vat ką nufotkinau. Čia pernai metais mama tėtei per gimtadienį padovanojo. Dabar per gimtadienį vėl pražydo. Dar ne visi žiedai žydi, šakojasi, bet man tokia įspūdinga, kaip dirbtinė....
Mano vanda substrate vis dar vegetuoja, atrodo isleido nauja lapeli, bet taip nepastebimai, taip sunkiai.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 22, 20:48)
savo gražuolių neturio ko naujo parodyti, bet pas tėvelius svečiuose vat ką nufotkinau. Čia pernai metais mama tėtei per gimtadienį padovanojo. Dabar per gimtadienį vėl pražydo. Dar ne visi žiedai žydi, šakojasi, bet man tokia įspūdinga, kaip dirbtinė....
gražutė
ir lark vandų trijulė
QUOTE(Tina* @ 2010 03 22, 23:47)
Mano vanda substrate vis dar vegetuoja, atrodo isleido nauja lapeli, bet taip nepastebimai, taip sunkiai.
gal dėl tamsaus periodo užsispyrė? evutext man gražuolę vandą rudenį nupirko, su dygstančiu lapeliu, tai jis tik dabar iškišo nosį, buvo visiškai sustojęs augimas nors pati vanda laikosi gerai, bet va
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 19:44)
nea, čia paprastutė, ne rūšinė
"Trys gražiosios vasilisos" , nžn ar pavyks joms sužydėti, bet ir be žiedų visai gražus vaizdelis
Šeštadienį papildė žydra , pirkta forume
"Trys gražiosios vasilisos" , nžn ar pavyks joms sužydėti, bet ir be žiedų visai gražus vaizdelis
Šeštadienį papildė žydra , pirkta forume
man ta zydra graziausia
Sokejuke tikrai labai ispudinga gele
Mano prazydo visi ziedai sios:
man tas geltonumas tarp ruzavos spalvos, toks mmmm
Mano prazydo visi ziedai sios:
man tas geltonumas tarp ruzavos spalvos, toks mmmm
Erika 20,grazi spalvyte orchytes
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 15:00)
dėl to paskutinio žydėjimo, sakau, galiu ir klysti viena mergina buvo įkėlusi saviškės žiedstiebį iš skrotelės ir gavo tokį komentarą, tai, galvoju, pasidalinsiu
manau, kad lapelis ir tiek
manau, kad lapelis ir tiek
kai žiedstiebis išlenda iš skrotelės , tiesiog būna "pasibaigęs" phaleanopsio augimo taškas, nes lapai kalasi aukštyn, o kai augimui kažkas trugdo , tai augalas pasiieško kito laisvo kelio išsiaugindamas nauja auginį. taip pat būna ir tada kai skrotelė išpūna nuo viršaus.
tas galioja ir vandom, raibuolėm ir kitom orchidėjom turinčiom skroteles.
QUOTE(misterija @ 2010 03 23, 13:22)
kai žiedstiebis išlenda iš skrotelės
nu vo, nors kas nors moksliškai paaiškino
erika labai graži spalvytė