Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

laikiau pradžioje vandas "pakartas", bet tas jų purškaliojimas užkniso negyvai, mirkydavau, šaknis nulauždavau doh.gif , o dabar dvi peržiemojo substrate normaliai, atrodo, pagavau "cinkelį" biggrin.gif ir kur čia nepagausi, kai tiek info sukaupta SM ir kt.forumuose.
Atsakyti
savo gražuolių neturio ko naujo parodyti, bet pas tėvelius svečiuose vat ką nufotkinau. Čia pernai metais mama tėtei per gimtadienį padovanojo. Dabar per gimtadienį vėl pražydo. Dar ne visi žiedai žydi, šakojasi, bet man tokia įspūdinga, kaip dirbtinė....
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano vanda substrate vis dar vegetuoja, atrodo isleido nauja lapeli, bet taip nepastebimai, taip sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 03 22, 20:48)
savo gražuolių neturio ko naujo parodyti, bet pas tėvelius svečiuose vat ką nufotkinau. Čia pernai metais mama tėtei per gimtadienį padovanojo. Dabar per gimtadienį vėl pražydo. Dar ne visi žiedai žydi, šakojasi, bet man tokia įspūdinga, kaip dirbtinė....

gražutė wub.gif

ir lark vandų trijulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 22, 23:47)
Mano vanda substrate vis dar vegetuoja, atrodo isleido nauja lapeli, bet taip nepastebimai, taip sunkiai.

gal dėl tamsaus periodo užsispyrė? g.gif evutext man gražuolę vandą rudenį nupirko, su dygstančiu lapeliu, tai jis tik dabar iškišo nosį, buvo visiškai sustojęs augimas doh.gif nors pati vanda laikosi gerai, bet va doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 19:44)
nea, čia paprastutė, ne rūšinė  smile.gif
"Trys gražiosios vasilisos"  wub.gif , nžn ar pavyks joms sužydėti, bet ir be žiedų visai gražus vaizdelis  biggrin.gif
Šeštadienį papildė  žydra , pirkta forume  ax.gif

man ta zydra graziausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sokejuke tikrai labai ispudinga gele thumbup.gif

Mano prazydo visi ziedai sios:
user posted image
user posted image
user posted image
man tas geltonumas tarp ruzavos spalvos, toks mmmm bigsmile.gif
Atsakyti
Erika 20,grazi spalvyte orchytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 23, 12:43)
Erika 20,grazi spalvyte orchytes wub.gif  wub.gif

lb aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 15:00)
dėl to paskutinio žydėjimo, sakau, galiu ir klysti mirksiukas.gif viena mergina buvo įkėlusi saviškės žiedstiebį iš skrotelės ir gavo tokį komentarą, tai, galvoju, pasidalinsiu smile.gif

manau, kad lapelis ir tiek smile.gif

kai žiedstiebis išlenda iš skrotelės , tiesiog būna "pasibaigęs" phaleanopsio augimo taškas, nes lapai kalasi aukštyn, o kai augimui kažkas trugdo , tai augalas pasiieško kito laisvo kelio išsiaugindamas nauja auginį. taip pat būna ir tada kai skrotelė išpūna nuo viršaus.
tas galioja ir vandom, raibuolėm ir kitom orchidėjom turinčiom skroteles.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 23 kovo 2010 - 13:23
QUOTE(misterija @ 2010 03 23, 13:22)
kai žiedstiebis išlenda iš skrotelės

nu vo, nors kas nors moksliškai paaiškino bigsmile.gif
Atsakyti
erika labai graži spalvytė wub.gif
Atsakyti